Привабливі люди хворіють менше

Нове дослідження показує, що привабливі люди набагато менше схильні до різних захворювань, включаючи астму, високий артеріальний тиск і діабет.

На основі вивчення більш ніж 15 000 чоловіків і жінок віком від 24 до 35 років. Це найбільше дослідження, щоб знайти посилання між фізичною привабливістю і здоровим здоров'ям. Дослідники з Університету Цинциннаті вважають, що привабливість може стати маркером доброго гена, що сигнально відмінне здоров'я і збільшення ступеня самопочуття.

Рейтинг «Привабливість» був заснований на рахунку кожного особи після 90-хвилинної сесії. Чоловіки і жінки впали в одну з п'яти категорій: дуже непривабливі, непривабливі, середні, привабливі або дуже привабливі. Виявлено прямі зв’язки між привабливістю і спектром захворювань, а більш привабливим був особа, чим нижче ризик хворого здоров’я.

Зокрема, для привабливих чоловіків, було 13 відсотків зниження ймовірність підвищеного холестерину, на 20 відсотків падіння ризику високого артеріального тиску, на 15 відсотків зниження ймовірність депресії, 23 відсотків зниження ймовірність діагностування АДГ, і 21 відсотків зниження ймовірність герметизації.

Жінки, які були оцінені як більш привабливими, були 21 відсотків менше, ймовірно, діагностуються високим артеріальним тиском, 22 відсотків рідше, щоб отримати діабет, 12 відсотків менше, швидше за все, бути астматичним, 17 відсотків менше, швидше за все, страждають від депресії, 18 відсотків менше, ймовірно, бути діагностовані з ADHD, 18 відсотків менше, швидше за все, витерти.

Чоловіки та жінки, які були оцінені як дуже привабливими, доповіли позитивні результати здоров’я та менше лікарняних візитів. Вони також мали знижену кількість хронічних захворювань, психологічних порушень, а також діагностують захворювання в цілому.

Джерело: nauka24news.ru/