Як стати більш продуктивним: 7 порад

Cammy Fam, блогер і цифровий стратег в Filemobile, Канада, ділиться своїми думками щодо того, як ви можете стати краще з наукою.

Коли я був 17, я працював і навчався 20 годин на добу. У коледжі я зробив свою домашню роботу в перервах, а вночі я зробив громадянську організацію. Важна робота відкрила двері для мене в кращі компанії. Як я виріс, я почав думати по-різному. Я дізнався, що робота більше не означає більш продуктивних. Часом роботи менше може призвести до більших результатів.

Займіть підприємець, який постійно працює. Працевлаштування самостійно запобіжить їх від конкурентів з кращими конкурентами. Час обмежений товар. Бізнесмен може працювати 24 години на добу і сім днів на тиждень. Його або її конкурент завжди може витрачати більше грошей, побудувати більшу команду, і витрачати більше часу на той же проект. Отже, питання, чому не можна зробити невеликі бізнеси, які великі корпорації? Facebook придбав Instagram на мільярди доларів, його засновник став 13-ою особою в компанії. Snapchat, молодий стартап з 30 співробітників, взяв інший шлях. Компанія звернула пропозицію від tech гігантів, таких як Facebook та Google. Частина успіху атрибутується удачі, решта до ефективності.

Ключ до успіху не працює важко, але працювати мудро. Є велика різниця між зайнятістю і будучи продуктивним. Коли мова йде про продуктивність, орієнтуватися на управління часом і більше на фокусі вашої енергії. Ми повинні вчитися витрачати менше енергії, але отримати більше переваг. Я дізнався, що потрібно зробити, щоб зменшити робочий тиждень від 80 годин до 40 годин і отримати кращий результат. Іншими словами, менші кошти краще.

Ось сім речей, які я перестав бути більш продуктивними.

1,1 км Зупинити робочий час і збільшити продуктивність.

Ви коли-небудь дивилися, куди прийшов робочий тиждень? У 1926 році Генрі Форд, засновник компанії Ford Motor Company, провів експеримент і виявив, що при скороченні ваших робочих годин від десяти до восьми років і знизить робочий тиждень з шести днів до п'яти, збільшує продуктивність.

Чим більше ви працюєте, тим менш ефективним ви стаєте в короткостроковій і довгостроковій перспективі.

Неймовірно, що ви відчуваєте багато оптимізму і радості після безсоння. Скоріше, ви відчуваєте гірше звичайного. У майбутньому це повинно привести до поганого настрою - логічний наслідок переробити. Втрата настрою, зниження здатності думати і діяти активно, контрольні імпульси, відчувати позитив, емпатіювати з іншими, використовувати EI ("емоційний інтелект") є важливим.

Для нас важливо не перевантажувати себе і отримати достатній сон для підтримки високого рівня продуктивності. Якщо ви не знаєте, чому ви не можете бути продуктивними. Причина проста: ви є однією з 70% людей, які не мають достатньо сну.

Чи знаєте ви?

Леонардо да Вінчі скидають кілька разів на добу і скидають менше вночі.

Французький імператор Наполеон не соромився нудьгувати щодня.

Незважаючи на те, що Томас Едісон був нещасливим з його звичаєм в день, він все ще практикував ритуальний день.

Президент Джон Ф. Кеннеді ate його обід в ліжку, а потім був тихий час.

Промисловість нафти і філантроп Іоан Д. Скеляфеллоуїн кожен день в офісі.

Вестонській церкві Він подумав, що він допомогла йому зробити двічі, як багато речей.

Президент Лідон Джонсон взяв на себе на 15:30, щоб розділити свій день на два зміни.

Багато хто критикував його за це, але Президент Рональд Реаг, якби взяти з собою вдень.

Від особистого досвіду, так як я почав спати 7-8 годин на ніч, я став набагато більш продуктивніше, ніж при роботі 16 годин на добу. Хто знав, що сон може бути великим інструментом для маркетологів?

2,2 км Не скажеш так занадто часто.

Відповідно до Принципу Парето, 20% дохідності зусилля 80% результатів. З іншого боку, 20% результатів споживають 80% зусиль. Замість роботи, ми повинні зосередитися на тих зусиллях, які призводять до 80% результатів і відмовитися від відпочинку.

Ми будемо більше часу, щоб зосередитися на найважливіших задачах. Ми повинні зупинити свої речі, які приносять низькі або близькі результати.

«Дізна між успішними людьми і дуже успішними людьми – це те, що дуже успішні люди говорять не частіше». – Буфет Warren Так що питання, що слід сказати так, і що ви не повинні сказати? Якщо ви не можете дізнатися, що вам потрібно, я рекомендую використовувати простий тест: відстежити все, що ви робите і оптимізувати, якщо це можливо.

Більшість з нас говорять так часто, ніж ми повинні, тому що це набагато простіше, ніж сказати ні. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче бути поганий хлопець.

3. У Не робіть все самостійно і нехай інші допоможуть вам.

Я зроблю велику команду, і я не можу впоратися з речами. Я спробував зробити все себе і в деякій точці вичерпнула себе, але команда прийшла до порятунку. Виявилося, що мій співробітник зробив краще роботу, ніж я зробив. Я тоді зрозумів переваги командної роботи і чому великі фірми потрібні для користувача контент.

Споживачі знають, що краще, ніж будь-який маркетолог. Чи знаєте ви, що, відповідно до Octoly, користувацькі відео YouTube переглядаються 10 разів більше, ніж тих, які створюються брендами? При пошуку інформації про конкретний бренд, більше половини американців (51%) довіряють користувачам більше, ніж сайт компанії (16%) або інформацію про це в медіа (14%).

Маркери повинні бути більш відкритими і шукати допомогу від шанувальників бренду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Важливо розуміти, що ми можемо попросити допомогу при необхідності. Ми не робимо все самостійно. Для когось, хто може зробити краще роботу і взяти на себе деякі завдання. Це дасть вам додатковий час, щоб зосередитися на більш важливі речі. А не витрачаючи час, намагаючись зробити щось самостійно, нехай фахівці роблять це для вас. Якщо Ваші друзі не можуть допомогти вам, просто ви будете працювати більш ефективно. У разі, якщо людина не навчається або допомагає. Так, якщо необхідно очистити одяг або очищати ваш податковий чек, запитайте друга, щоб просто бути навколо.

4. У Стоп є ідеальним

Деякі проблеми, які володіють досконалістю:

Вони витрачають більше часу на завдання, ніж необхідно.

Вони відкладають і чекають ідеального моменту.

У бізнесі, якщо ви очікуєте ідеальний момент, ви будете пізно. Вони пропускають найбільш важливі речі, зосереджені занадто багато на маленьких речах.

Маркери часто чекають на правильний час. Вони пускають його через.

Найкращий момент

5. Умань Припинити виконувати повторювані завдання і автоматизувати їх.

За даними дослідження, проведеного компанією Tethys Solutions, група п’яти осіб, які витрачали 3%, 20%, 25%, 30% та 70% свого часу на повторювані задачі, через два місяці підвищення їх продуктивності, знизили час на 3%, 10%, 15%, 15% та 10% відповідно.

1 тиждень тому я провів 15 хвилин, написав регулярну комп'ютерну програму. Я використовую, щоб витрачати весь день на одне завдання, але зараз у мене є п'ять хвилин. Чи можу я знайти програму, яка це робить для мене? ?

Ви не повинні бути програмістом. Якщо у вас є такі навички, ви можете обійтися без них. Якщо ви не можете зробити щось самостійно, ви можете оплатити його.

6. Жнівень Стоп здогадка. Робити рішення на основі фактів Багато наукових досліджень, які дають відповіді на багато питань. Наприклад, ви знаєте, що більшість людей більш легко відволікаються від ноону до 4 п.? Це статистика останнього дослідження Роберта Маттока, доцента психології Університету Пенсільванія.

Якщо ви не можете знайти інформацію, яку вам потрібно, це не займе багато часу.

Наприклад, минулого тижня ми зробили деякі тести, щоб з'ясувати найкращий спосіб, щоб відповідати зображенням для попереднього перегляду Twitter. Задайте себе, як ви можете виміряти і оптимізувати все, що ви робите.

7. Про нас Стоп працює не залишаючи часу.

Більшість людей не розуміють, що вони дійсно закриваються, коли вони занадто зосереджені. Іноді важливо залишити свою роботу і провести час самостійно. Час, проведений окремо з собою, має хороший ефект на стан мозку і душі.

Один Гарвардський дослідження показує, що люди утворюють довший і більш точний спогади, коли вони отримують щось наодинці.

Схожі дослідження показують, що маленька самотність може зробити людину більш симпатичною для інших.

Важливо вжити час для відображення. Ми часто знайдемо рішення, коли ми не шукаємо їх.

Джерело: hubs.com.ua

Джерело: /users/1080