Творчий вид мистецтва Гонконгу

Молодий китайський художник Hong Yi (Hong Yi), також відомий як Red, ніколи не підібрав щітку, щоб фарбувати принаймні одну з її картин. Для створення портретів і ілюстрацій, Гонконг використовує самі несподівані матеріали - від декоративної косметики до насіння соняшнику.

ПортретиПортрет улюбленої співачки від слідів кавової чашки

Послухайте пісню популярною тайванською співачкою Джей Кхау, Гонконг Yi відвертала свою ранкову каву. Пісня почалася з лінії про кавовий стакан, що піднімається з каструлі і продовжується казкою про подорож 20 років в минуле. Неперевершено розміщуючи чашку не на каструлі, але на білій скатертини, Гонконг залишив яскравою кавовою маркою на білій тканині. Тож митець відвідав ідею пофарбувати портрет улюбленої співачки з дном кавової чашки.

Китайський режисер Чжан Yimou з шкарпетки

Ідея портрета носка народилася спонтанно: Коли я вперше прийшов в Шанхай, я бачив старий житловий будинок і нижню білизну, висить з вікон на бамбукові палички, переміщаючи в вітрі. Дуже красива. Митець провів 3 тижні пінінг 750 пар чорного, сірого і білого шкарпеток.

Марк Закерберг з книг

Коли Гонконг Я вперше відвідав Сполучені Штати Америки, вона була дуже вразливою і прагнула відобразити знамениту американську. Коли вона прагнула порадувати своїх друзів на Facebook, вона раптом зрозумів, що герой її нової роботи повинен бути власником цієї соціальної мережі.

На папері Зукерберг взяв 36 книг і 7 днів роботи.

Сінгер Adele з розплавлених свічок

р.

Про 1,500 синіх свічок і сім годин роботи, Гонконг Yi провів на портреті співачки Adele. Під емоційним складом Вогонь до дощу про втрачену любов і серцебиття, дівчина розтоплена воском, горить її пальцями і безперечно посипаючи її улюблені штани.

8937066

Портрет китайського концептуального художника Ai Weiweii з насіння соняшнику

Вибір насіння не випадково. У 2010 році Ай Вейвей закрив підлогу Турбінської зали сучасного музею Тейт у Лондоні сто мільйонів насіння соняшнику, які були виготовлені з порцеляни і пофарбовані вручну. Для свого портрета, Hong Yi використовували звичайні насіння соняшнику, які вона підрахувала перед розписом. Зроблено точно 100 000 насіння для створення короткочасної картини.

р.

Портрет політика Бурмесе Сан-Франциско Суу Кій з гвоздик

,00 гривня

Для квіткового живопису використовуються 2,000 пластикових стаканів, які заливають водою з барвником різної концентрації. Білі гвоздики, укладені в чашки, можуть тільки поглинати фарбу, а через деякий час портрет «з'явилася».

1 990 Р

Картина Пофарбована баскетболом

За допомогою баскетболу і фарби художник пофарбував портрет відомого китайського баскетболиста Yao Ming в два години.

Феатери та принтери

Використовуючи 1,500 аркушів A4, червоний відсканував пір'я, переклавши їх в новий візерунок кожного разу. Далі всі візерунки були надруковані і приклеюються певним чином, які склали кілька довгих стрічок. На перехресті надійшов Гонконг. Коли все було готово, величезне голубство з'явився перед аудиторією. Цей проект був названий «Перс».

370325

Джерело http://www.adme.ru/

Джерело: /users/1081