Що впливає на вибір професії - 7 кроків до збалансованого рішення

Які фактори визначають вибір людини конкретної професії? На практиці виходить, що нахили враховуються останніми, але думка батьків має величезний вплив. 8 чинників вибору професії:

1,1 км Посада членів старшої сім'ї
Ви можете самі зателефонувати одержувачу. Ця турбота поширюється на питання майбутньої професії.

2. Посада товарів, друзів
Друзі, у Вашому віці вже дуже сильний і може значно вплинути на вибір кар’єри. Ви можете лише надати загальні консультації: правильне рішення буде рішення, яке відповідає вашим інтересам і збігається з інтересами суспільства, в якому ви живете.

3. У Посада вчителів, викладачів шкіл
Зважаючи на поведінку, освітню та позаштучну активність студентів, досвідчений викладач знає багато про вас, які приховані від непрофесійних очей і навіть від вас.

4. Особисті професійні плани
План в цьому випадку означає ваші ідеї про етапи майстерності професії.

5. Можливості.
Унікальність своїх здібностей слід судити не тільки їхнім академічним успіхом, але і їхніми досягненнями в різних заходах.

6. Жнівень Рівень вимог до публічного визнання
При плануванні кар’єрного шляху дуже важливо подбати про реальність Ваших вимог.

7. Про нас Розуміння
Важливо подбати про те, що інформація, яку ви придбаєте про конкретну професію, не вичерпається, неповний, односторонній.

8. Вентиляція
Відповіді проявляються у улюбленій діяльності, які проводять більшу частину свого вільного часу. Ці інтереси, які закріплюються певними здібностями.

Сім кроків до рішення

Як визначити для себе «Чому я повинен бути? й

1,1 км Зробіть список відповідних професій
Зробіть список професій, які вам подобається, цікаві, в яких ви хотіли б працювати, які підходять для вас.

2,2 км Список вимог обраної професії
Зробіть список Ваших вимог:

• обраної професії та майбутньої професії;
  • обраної професії та цінності життя;
  • обрані професії та цілі життя;
  • Мій вибір професії і мої поточні гарячі проблеми;
  • обрана професійно-правова робота за спеціальністю;
  • необхідний рівень професійної підготовки;
  • мій вибір професії і мої нахили і здібності;
  • бажаний зміст, природа та умови праці.
3. У Визначити важливість кожної вимоги
Визначити, наскільки важливі всі ці вимоги. Можливо, є менш важливі вимоги, які, за великим рахунком, не можна вважати.

4. У Оцінити відповідність вимогам кожної відповідної професії
На додаток до вимог, які ви повинні професія, є також вимоги професії. Аналізуйте, чи ви розробили професійні якості, чи ваші інтелектуальні здібності, психологічні особливості, вимоги до здоров’я професії.

5. Умань Розрахунок та аналіз результатів
Професіонал, яка професія з переліку найбільш підходить для вас.
всі точки.

6. Жнівень Перевірити результати
Щоб переконатися, що ваші думки правильні, обговорити своє рішення
друзі, батьки, викладачі, психолог, професійний консультант.

7. Про нас Визначте основні практичні кроки для успіху
Таким чином, ви прийняли рішення, зараз важливо визначити: в якому навчальному закладі ви зможете отримати професійну освіту, як розвивати професійно важливі якості, як ви можете отримати практичний досвід у цій спеціальності, як підвищити конкурентоспроможності на ринку праці.

На основі матеріалів випробувального центру МДУ «Гуматологічні технології»

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: /users/1077