Іриси в екстер'єрі вашого саду

Для мене це царі мого квітника! Невибагливий і дуже ефектний! Квітка «ірис» отримала свою назву від Хіппократи, які давали назву рослини на честь давньогрецьких богів Іриду, які проголосили волі Олімпійських богів людям.

Іриси Іриди рушили в дощовик на землю, тому слово «Ірис» в Греції означає веселку. І за іншою легендою, коли титан Прометеус небесний вогонь на Олімпі і давав його людям, райдуж, нагрітий на землі з марвелозним сім-кольоровим – так чудово було радість усього життя в світі. Уже захід сонця вигорнув, а день пішов, і сонце пішов, і веселка все ще сяяла по всьому світу, надаючи людям сподіватися. Вона не виходила до снів. А коли сонце повернулося до свого місця вранці, де чарівний райчик спалений і занурюється з квітами, іриси цвітуть!

Найголовніше в догляді за ними, що я доводжу, якщо літо сухий, підживлення мінеральними сумішами. І розділяю кущі, коли вони ростуть великими. Зараз у мене є лише 5 переглядів, але я сподіваюся купити більше!

І в цьому році я також мав ковпачок ірису (нависає в тампонці). Я кладу його в вологе місце на станції.

У Японії вважається, що ірис захищає будинки від шкідливих впливів... ще одна причина, щоб отримати кущ ірису!

Джерело: www.7dach.ru