Чому люди люблять конфлікт

«Конфлікт – це боротьба за щось для тріумфінгу», – розповідає психолог Сергій Щеварацький. Це те, що нам потрібно думати про конфлікт. Ось деякі поради щодо того, що робити в конфліктній ситуації.

Люди люблять конфлікт. Це так любило, що не важливо, як ви йдете на вулиці, або подивіться на село – так в селищі хоча б хтось десь, і ви в конфлікті.
І це, як це було, навіть нормально, бо Вінгель сказав: Ми не будемо відходити від підводного човна! Конфлікт є невід’ємною частиною Всесвіту.
Але не знаю багато. Точно, любителі.
Ви краще зможете. Для.

І є багато нюансів в цьому випадку, але я поясню один з найбільш значущих точок.

Люди часто не розуміють, що вони роблять в процесі конфлікту. Зрозуміти розуміти.
Люди часто полягають в конфлікті, якщо їх головна мета полягає в тому, щоб кинути негативні емоції один одному. Це неправильно. Я маю на увазі, ми можемо, але ми не будемо отримувати дуже далеко.

Що таке конфлікт. Конфлікт, якщо ми звільняємо цей бізнес від всіх люків, це боротьба, щоб зробити щось тріумфтинг. І в цьому світлі ви можете викликати один одного з усіх можливих слів і сто і п'ятисот разів в процесі один на одного, і бути відхилений, і сердитися, і розвідувально - все це, в кінці, не має значення. Що важливо, щоб зробити бажаний тріумф? Або ні?

Це те, що нам потрібно думати про конфлікт. Не про те, чи є людина хороший опонент. Або ні.

Далі Що таке головна перешкода для тріумфінгу різноманітних правих причин?
Право: надмірна емоція.

Для надмірної емоції дуже шкідлива для ефективності дії, оскільки крива Єркс-Додсон навчила нас на сто років. За другим законом Єркес-Додсон, «Найбільш складна діяльність, чим нижче рівень мотивації є оптимальним.» Провен експериментами, Міністерством охорони здоров'я.

Тому, перш за все, щоб зробити в конфліктній ситуації, щоб зрозуміти і уважати мету.
І другий - відключити свої емоції, а замість того, щоб включити роботу пилососа.

Хто небайдужий купить і їде на його траєкторії. Неважливо, як вони обштовхуються і хвиляться своїми руками. Він обов'язково збираюся зробити щось.

І плюс використання цього підходу принесе вам додаткові переваги. Що означає, що не кожен супротивник може зробити те ж саме. Він буде емоційним. І емоційна людина, як показано вище, стає безповоротно приступним і тому очікує від вас, перш за все, однакова емоція, чисто за аналогією. І по-друге, це не очікує широкого спектру можливих дій від вас у відповідь, як це було б зробити, можливо, якщо воно згасло. І вузький спектр, навіть надзвичайно вузькі, з одного або двох варіантів.

Не дивлячись на те, що очікується, він буде регулярно плутати і не розуміти, що відбувається на всіх.
Що звичайно в руках молодого цуценя.

Використовуйте його. І жити спокійно. Для мого власного доброго :

Джерело: livejournal.com

Джерело: /users/1077