Volvo XC90 - гібридний позашляховик

Верхня версія повнопривідного приводу Volvo XC90 нового покоління буде обладнана гібридною електростанцією, викидами вуглекислого газу яких становитиме всього 60 грам на кілометр. Потужність установки становитиме 395 к.с. з крутним моментом 640 Нм. Крім того, серед опцій конфігураційних опцій дизельних двигунів SUV.

Основним компонентом T8 Twin Engine є новий бензин чотирициліндровий двигун з турбокомпресором, надзаряджувачем і переднього приводу. Для своїх 316 «горзи», при необхідності електродвигун, відповідальний за за задні осі, додає ще 79 к.с. Таким чином, гібридний Volvo XC90 реалізував чотириколісний привід.

Volvo вважає T8, щоб бути одним з найвищих силових ресурсів всіх СУВ, але він поєднується з незвично низькими викидами. У той час як відомий і популярний приз виробляє 89 г/км вуглекислого газу, гібридний Volvo XC90 тільки виробляє 60. Слід пам'ятати, що ми говоримо про важкому позашляховику, який може підходити до семи вікінгів.

Європейський Союз сподівається, що середні викиди CO2 всіх автомобілів на континенті складуть 130 г/км у 2015 і 95 г/м у 2020 році. З початком продажу Volvo XC90 автомобіль з'явиться на європейських дорогах, що подвоює цілі політиків.

Чистий чотирициліндровий двигун буквально пробив його шлях. Багато людей думали, що 4 циліндри недостатньо для автомобіля такого класу, як позашляховик. Lex Kerssemakers, старший віце-президент зі стратегії продукту на Volvo, сказав:: Я можу запевнити, що ми не завоювали конкурс популярності на старті. Але я думаю, що ми абсолютно вдарив верхню десятку з цими двигунами. й

Водій XC90 зможе вибрати режим водіння виключно на електриці і заряджати акумулятор при необхідності. До 40 км достатньо заряду.

У діапазоні двигунів оновлено Volvo XC90 також буде два звичайних турбодизель, як з чотирма циліндрами. Дизельний двигун позначений D5 має потужність 222 к.с. і крутний момент 470 Нм. Потужність D4 нижче, 187 к.с. на 400 Нм крутного моменту. Об'єднане споживання палива буде 5 л/100 км для D5 і 4.2 л/100 км для D4. Ацети гібридної електростанції T8 Volvo ще не оголошено.

Очікується, що випуск нового XC90 почнеться наприкінці цього року. Замінить першу модель виробництва, яка була на продаж більше 11 років, і стане найбільшим у світі Volvo.

Дизайн новинки втілює концептуальні рішення XC купе, представлені на різних автопоказах минулого року. У розкішному інтер'єрі з'явилася місце для сенсорного екрана на панелі приладів, з яким керується більшість функцій автомобіля.

за Телеграфом

Джерело: facepla.net

Категории

Смотрите также

Новое и интересное