Віддалений моніторинг здоров'я

В умовах постійного часу не так легко пропустити час для поїздки в клініку. Однак, піклуючись про своє здоров’я, ви шукаєте шляхи з цієї ситуації. Однією з варіантів була дистанційна діагностика, що дає можливість отримати інформацію про стан організму без відвідування медичної установи.

Віддалений моніторинг здоров'я дозволяє контролювати здоров'я в режимі реального часу. Для цього інженери розробляють спеціальні медичні пристрої, наприклад, можуть приймати основні тести або визначити наявність ракових клітин в організмі.

Але домашні лабораторії все ще далеко від поширеного використання через високу вартість. Таким чином, єдиний доступ до клініки є медичними сайтами, які надають послуги з дистанційного моніторингу здоров'я.

Ці тематичні портали не мають нічого спільного з визначенням карма з фотографії, створенням контакту з енергією та іншими елементами есотеризму. На медичних сайтах є сертифіковані фахівці, які проконсультують безкоштовно на будь-якому місці, пов'язаному з здоров'ям.

Безкоштовна консультація лікаря в інтернеті іноді здатна замінити поїздку в клініку або заощадити час на пошук правильного фахівця. Крім того, важливість такої послуги як дистанційного моніторингу показників охорони здоров’я було визнано навіть на рівні держави, запустив відповідний проект в рамках загального державного вектора в галузі охорони здоров’я, спрямованого на підвищення якості і тривалості життя населення.

На сьогоднішній день тематичні сайти допомагають людям з фантастичними послугами. Наприклад, для діагностики конкретного захворювання здатний симптоматика. Також на порталі можна знайти інформацію про будь-які ліки, дізнатися інформацію про його показання та протипоказання.

Крім того, медичний сайт для дистанційного моніторингу здоров'я допоможе кожному зрозуміти труднощі лабораторних досліджень. Досить ввести дані про біохімію крові або сечі, як система розповість вам, що це може загрожувати, і як ці результати відповідають нормі.

Проте плани вчених значно амбітні та амбітні. За словами Дениса Розумова, метою держави є зменшення рівня нездатності та смертності через ранньодіагностику ризиків розвитку захворювань серцево-судинної та ендокринної системи.

Проект дистанційного моніторингу здоров'я зробить ліки більш доступними в регіонах, де кваліфікована допомога є складною завдяки географічним характеристикам, а також в віддалених і віддалених областях.

Денис Raznometov відзначає, що такі технології значно зменшать витрати і підвищать рівень зручності дотримання власного здоров’я людей. Планується, що в найближчому майбутньому буде створено єдиний центр дистанційного моніторингу та реагування на надзвичайні ситуації, який, на основі автоматизованої системи дистанційного моніторингу здоров’я, зможе вирішити три основні завдання в безпілотному режимі:

• Моніторинг життєвих показників здоров’я людини в автоматичному режимі з подальшим аналізом даних;

• Ідентифікація можливих ризиків виникнення та розвитку контрольованих захворювань;

• Організація негайного від’їзду служб надзвичайних ситуацій у разі критичного погіршення життєвих ознак.

Поки, тенометри та ваги працюють в тестовому режимі, які передають інформацію про вимірювання до однієї бази через Інтернет. Але список пристроїв розширять час. Перша лінія - це пристрої для кардіомоніторингу та моніторингу ендокрину.

Кожен користувач системи зможе самостійно стежити за рівнем доступності своїх даних, відкриваючи їх, при необхідності фахівці з аналізу стану здоров'я встановлюють діагноз або переглядати динаміку вимірювань протягом певного періоду часу.

Досвідчені лікарі працюють в системі на всіх стадіях створення і функціонування. У роботі взяли участь фахівці Федерального центру серця крові та ендокринології імені В.А. Алмазова. Німецькі вчені з Європейського дослідницького центру висловили бажання взяти участь у проекті. У майбутньому перелік установ, що надають своїм фахівцям, тільки підвищиться.

Джерело: zeleneet.com