Ебола загинув понад 600 осіб в Африці.

За даними Міністерства охорони здоров'я іншої країни, де вірус, який викликає невиліковний ефір Ебола, Гана записала перший випадок інфекції з цим збудником. Хворий намагається ізолювати і лікувати симптоматично, і вакцину для Ebola, офіційно схвалена і дійсно допомагає, все ще не доступний на Землі.

Цього року спалах загинув понад 460 Африканських осіб у Гвінеї, Сьєрра-Леоне та Ліберії. Захворювання відоме багато років, але поточна епідемія з точки зору її обсягу і смертності чітко записується. Чи буде приємно вдатися вакцини, чи не так? Щоб це зробити, наукову авангардю необхідно побачити цю повстанню як загрозу іншим континентам, так і можливий удар в економіку не тільки Африки.

Охорона здоров'я в Гані кажуть, що вони вживали запобіжними заходами і закликають громадян не панікувати за нічні новини.

Перший випадок Ebola в Гані цього року було повідомлено в клініці в столиці Accra. Пацієнту з вірусом в крові і всім медичним співробітникам, які настояли його, після позитивного тесту для Еболи, розміщені в карантині. Кожен, хто потребує його оснащення захисним одягом.

Ебола викликається збудником, проти якого людина все одно не працює. Вірус передається контактом з рідинами інфікованої людини і призводить до смерті до 90 відсотків пацієнтів. Міністри охорони здоров'я з 11 африканських країн зустрілися в Accra минулого тижня і припинили працювати разом як світові битви, найбільш неконтрольовані спалахи.

На сьогоднішній день вірус Ebola інфікований 759 осіб в трьох країнах. Більшість померлих відбувалися на півдні Гвінеї, де струм шість поширення з весни. поширення мікроскопічного вбивця полегшується «транспортом» або, щоб говорити, пористість африканських кордонів. За його рахунок громадяни різних країн Західної Африки та беруть участь у поширенні інфекції з країни в країну.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: kakmed.com/