910
Шашлик в Бабцях. . й
Від автора: У старому будинку успадкували від мого бабуся, ми знайшли сейф на підлозі.
Ми назвали друг Тима, щоб відкрити його. У 30 хвилинах їзди від автопсії.
Тим швидко зняв сейф.
Габаритний зображення
Тим це зробив. Він зняв сейф!
На машині сліди корозії.
Механізм розбирання.
Відкрито сейф! Це дуже вологий всередині.
Перша знахідка – книга для зібраних монет певного року випуску. Все вологе і м'яке, але всередині монети знаходиться в відмінному стані!
Далі Я знав, що мій бабуся збирав монети, але я не знаю про цю частину колекції.
Ось близько 1\3 знайдено в сейфі.
Далі:
420668
Мокра гроші. Я сподіваюсь, що я можу обміняти їх на нові.
Монети! Більшість були упаковані в пластикові оболонки, але багато були упаковані в картонні труби, на жаль.
Більше монет.
2525406р.
Я помітив, що багато монет старі і норовані в сріблі!
Більше монет.
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / rpskiУкраїнська中文(台灣)
Срібні штанги
Інструментбокс ...
Тексти пісень, а це означає: І всередині дорогоцінних елементів!
Ми назвали друг Тима, щоб відкрити його. У 30 хвилинах їзди від автопсії.
Тим швидко зняв сейф.
Габаритний зображення
Тим це зробив. Він зняв сейф!
На машині сліди корозії.
Механізм розбирання.
Відкрито сейф! Це дуже вологий всередині.
Перша знахідка – книга для зібраних монет певного року випуску. Все вологе і м'яке, але всередині монети знаходиться в відмінному стані!
Далі Я знав, що мій бабуся збирав монети, але я не знаю про цю частину колекції.
Ось близько 1\3 знайдено в сейфі.
Далі:
420668
Мокра гроші. Я сподіваюсь, що я можу обміняти їх на нові.
Монети! Більшість були упаковані в пластикові оболонки, але багато були упаковані в картонні труби, на жаль.
Більше монет.
2525406р.
Я помітив, що багато монет старі і норовані в сріблі!
Більше монет.
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / rpskiУкраїнська中文(台灣)
Срібні штанги
Інструментбокс ...
Тексти пісень, а це означає: І всередині дорогоцінних елементів!