Доброго дня, педагогіка, віолончелі, педагономіка

Дитяча педагогіка не може впоратися з нею, навіть якщо ви зламали. «Діти, маленькі, кинути!» Наука бореться з вами, бореться з вами, і все те ж, ви багато, і я поодинці. Чи створимо ще одну науку батьківських взаємин? Я особисто вірю, що наука педіатра необхідна. П.І. – переведений з грецької дитини та н. е. – закон, наука законів у відносинах між дітьми та батьками. Література описує божевільну кількість законів педагогіки.

У найближчому огляді словосполучення розкрито, що більшість з них не мають нічого спільного з законом. Як правило, формулювання так званих законів педагогіки є особистою думкою автора, але вони не запаху істотного з'єднання між явищами, і, отже, не можуть бути законами. Коли ви читаєте їх, вушка вухо. Неправдиві автори — Ейнштейни, улюблені для сліз — вони називають їх законами без причин.

Деякі так звані закони педагогіки мають лише назву, але не мають слів. Не знаю, що вони говорять, а не автора. І лише частина формувань є дійсно законами, зокрема, Вчителі виготовляють кашу, щоб дати їм очищати себе. Я не маю наміру очистити педагогічну стійку, навіть якщо я позбавлявся. Але повернувшись до нашого овець, до законів педаномії. Закони педіатрії

Перше право пріоритету: Викладання дитини вміння жити генерує певну роботу в світі. Головне завдання батьків – навчити дитину різними життєвими навичками. Якщо батько не хоче, не може навчити дитину різними життєвими навичками, або навчати антисоціальних дій, то його помилка спочатку виправдана в школі, а потім в'язниці. Рівень організації життя дитини визначає результат його розвитку.

Наслідок другого закону Якщо батько не організував життя дитини, то дозвольте йому відлякувати себе. Підняти дитину на основі почуття пропорції формує позитивний тип особистості. Надмірна тяжкість і серйозність, надмірна любов і догляд, нехтувати формою негативних типів особистості дитини.

В результаті дочірніх відносин обумовлено формою, в якій зміст батьківських рішень поганий. Головне завдання батька як педагога – знайти успішні форми змісту, що передає дитину. З точки зору біфуркації розвитку дитини порушують до трансформації дочірніх відносин. Наслідком закону про біфуркацій є те, що дочірні зв’язки дискретні.

Важливим завданням батьків є визначення точок біфуркації розвитку дитини. Визнайте точку біфуркації - швидко змініть ставлення до дитини. Результатом освіти є особистий приклад батьків. Що б батьки розповідають про дитину, домінантне виховання ще стане поведінки батьків.

Дитина не вірить слова, вірить очі. Білоус і копії батька. Формування особистості дитини визначається системою винагороди і покарання дитини. Наслідок закону моркви і палички повинні бути великими і товстими, і збивати повинна бути невеликою і тонкою. Правило повноважень безпосередньо пропорційно рівні повноважень батьків.

Коли батько отримує повноваження від дитини, то він стане омніпотентом, як Бог.

Якість дітей-парентних відносин обумовлена репертуаром відтворенням життєвих виступів, поширенням ролей між батьками і дітьми, набором конструктивних сценаріїв життєвих виступів.

Основна складність полягає в пошуку і подальшому виконанні позитивних п'єс і сценаріїв, реалізації виграшного розподілу ролей.

Сімейний член створює права та обов’язки.

Ви не можете нічого, не виконуєте ніяких сімейних обов'язків, але тоді вам не потрібно враховувати себе членом цієї родини.

Закон бартера Надання взаємних послуг створює певний рівень відносин дитини.

Результат батьківсько-часових відносин визначається кількістю, різноманітністю та закономірністю взаємодопомоги.

Варіація підходів до дитини, батьківських принципів, методів і методів генерує різні результати виховання.

Вміло навчати дитину, потрібно мати арсенал альтернативних підходів, принципів, методів і методів. Що входить термін «дих»? Дитина не тільки сина або дочка протягом 7 років, це підліток, хлопець, і дівчина, поки вони створили власну сім'ю. У певній мірі творчий підхід, ефективне навчання неможливе без знання його законів. Діти та батьки підлягають законам педіатрії. Закони педіатрії регулюють батьківські відносини.

Закони педаномії розкривають механізм, причину та напрямок змін, що відбуваються у батьківсько-зрілих відносинах. Закони Пріоритету, Закон про свідчення, Закон про життєвий театр, а Закон Бартера розкривають глибокі зв’язки у батьківсько-часових відносинах. Закони педіатрії мають свої межі. З активацією рушійних сил взаємодії та зв’язку між дітьми та батьками, стимулюється дія законів та поглиблюється.

При порушенні рушійних сил взаємодії та зв’язку між дітьми та батьками, пригнічений ефект законів, при цьому їх вплив повністю вилучений. Об’єктом педаномії є право, закономірність відносин між дітьми та батьками. Предметом педаномії є проблема відносин дитини. Ми формуємо категорії, методологія науки педаномів. Чому потрібно знати закони педаном?

Щоб створити плідні батьківські відносини, щоб запобігти грубим помилкам у батьківських відносинах. Знання законів педаномів дозволить вам краще орієнтуватися, краще зрозуміти особливості дітей, більш плідним для виховання дітей. Виходячи з законів педаномії, можна не тільки пояснити поведінку дітей і батьків, а й прогнозувати ефективність, успіх або невдачу в дитячо-парентних відносинах, можна науково керувати і регулювати дитячі відносини.

Батьки, направляючи законами педаномії, є дуже важливим для природи. Хочу пам'ятати батьків. Вчителі, які давали школі 90 років роботи. Дякую мамі Скородінській базі Абрамовна, яка приніс величезну потребу в роботі в мене. Дякую за мій батько, народився рівно 100 років тому, Рейтblatt Avram Iosifovich, який прищепив мені любов до книги. Коли я, трохи відвертаю, зробив черговий трюк, мій дад сказав мені маму, "Це ваш виховання," і мій мама, в свою чергу, б послав мій дад, "Ні, це ваш виховання."

Тоді я шукав цей показ і вирішив: коли я виросту, я обов'язково створюю педаномію, що значно полегшить батьківську частку. Як ви можете бачити, я тримала свою обіцянку чесно.

Засновниця науки педоміки Efim Reitblatt

Джерело: Globalscience.ru