Судні Стодденові агітати для вегетаріанства - фотозвіт

Іноді, щоб привернути увагу громадськості і отримати людей, щоб привернути увагу до важливих питань, ви повинні використовувати важкі артилерії.

Нещодавно в Вашингтоні організація захисту прав тварин ПЕТА організувала акцію, яка відвідала ефектна 19-річна модель і реальність телевізійна зірка Courtney Stodden. Молода краса зносила тільки мініатюрні бікіні з листя салату.

З його зовнішнім виглядом пишно-яскрава блондинка привертала багатьох відвідувачів, які, якщо вони не хочуть відмовитися від м'яса і спробувати вегетаріанське гаряче собака, то, безумовно, не залишила події без уваги.

Її слава ефектна білявка отримала після вона одружений актор Doug Hutchinson, в'язниця, коли вона була тільки 16 років. Пара зламала минулого року і зараз Courtney присвятила її часу, щоб намагатися зробити заголовки.

Іноді дівчина поєднує їх з благородними цілями - так, другий день вона взяла участь в акції, під час якого вона розподілила вегетаріанські гарячі собаки, одягнені тільки в бікіні з листя салату і сандалі для стриптизу.

Судні – вегетаріанська з дитинства: З тих пір, як я був маленькою дівчиною, я відчував себе некомфортні їсти тварин. Я завжди знав, що вони пройшли через: вони були катування, вони давали їм життя, щоб задовольнити когось апетиту. Я також не їсти м’ясо з приводу здоров’я. Якщо ви є м'ясним eater, у вас є більш високий ризик захворювання серця, рак і інфаркт. Це краще бути вегетаріанським і я відчуваю себе краще.

Джерело: 4tolololo.ru