Previous PostPrevious Сучасна Китаянка Ви

Варто відзначити, що все дуже суб'єктивно і ви в Китаї може бути нудотним і перетягувати будинок після першого дня, проведеного в компанії дуже гучних людей, постійно лущіння, випливаючи з ротами корів, діти поплавають свій бізнес посеред дороги. З'єднання між фотографіями і реальністю не може здаватися, але це робить. Я дуже люблю його тут і не з причин, зазначених вище.

У мене є найкраща робота в світі - я навчаю фізичну освіту в перший рік місцевого університету. Я отримав від нещасного випадку. Я зроблю $1,000 на місяць, викладачі англійської мови заробляють однакову кількість. Китай хоче дізнатися всю англійську (навіть оригінальний фільм) – це причина масового вивчення англійської мови, тому практично будь-який (знайомитися англійською мовою і має башту педи або сертифікат TESOL).

Як деякі люди вже знають, що я прийшов до неправильного Китаю, а не уявляв, я був приступним і напевно залишився таким чином. Я ніколи не дізнався китайців після року і половини тут.

Все гігантично. Якщо ви будуєте хмарочоси, то відразу ж на десятку, якщо ви будуєте дороги, то всі відразу і вагони і залізниці, в цілому є один великий будівельний майданчик (близько його пізніше).

Тим не менш, як пізніше пояснили мені старшу губернію цього найбільш розвиненого в Китаї і його ім'я Джецзян (Жецзян). Про те, що в повітрі я не писати, я думаю, що ви можете вгадати.

Друга річ, після масштабу Китаю, яка вражає про це трафік. По-перше, немає автомобілів старших, ніж близько 2005 року в Шоксі, крім водіїв таксі. Звісно, я можу бути неправильно про конкретні дати, просто покласти, здається, що кожен, хто приводить автомобілі, приводить нові.

По-друге, 95% всіх мопедів і мотоциклів кріпляться електродвигунами, бензин заборонений в центральній частині міста. Але тиша на дорозі не приємна, бо у кожного, хто має щось п'яти або кільце, це весь час - так є непристойна п'ятка. Але що найцікавіше – це не спосіб вираження емоцій, але просто заява про себе “Я тут – я приходжу.” сигнал незадоволений, але той, хто присуджений винний, т.е. «Смах, які приводять, як він радує». І з точки зору емоцій, водіїв так спокійно, важко вірити. У вас є нормальний перехід або реверсал, де ви хочете - і ніхто не вийде з автомобіля і не буде одягатися і смішна річ - в таких ситуаціях не захопиться. І все це робиться повільно.

Ведуться дороги з окремою прокладкою для мопедів і велосипедів. І тут найдешевша вартість будівництва кілометра стільки смужок у світі, від яких дороги не тільки не страждають, але навіть цвітіння в місцях з розкішними клумбами на автобані.

Наступним ступенем апроксимації є мій університет, Чжецзян Юексю університет іноземних мов, який є ім'ям університету, який я працює, який є приватним та спонсором місцевої фармацевтичної компанії. Розташований на околиці міста між промисловим районом і прекрасними горами.

Я живу на кампусі. У школі є кімната без кухні або 3-кімнатної квартири, але з сусідом. Мій сусід - леді з Ямайка. Вибір впало на квартиру з двох причин - казковий вид з вікна в гори з монастирем вгорі і наявністю кухні, яка значно полегшує процес їжі тут - я не їсти м'ясо і рибу, і китайці дуже багато навіть зробити це, тому можливість захопити через місцеві ресторани серйозно обмежена мною. «Чи не користуюся ним?» Єдина інтоксикація, яку я тримую, є місцевим повітрям.

З кампусу ви можете жити ніде, щоб піти, якщо ви хочете або навпаки, якщо ви не хочете: річка, купа парків, магазинів, перукарів, стадіонів, водних шкіл, їстівок, швидкого харчування всілякі. Але є місце, щоб піти – в горах, які знаходяться поруч. Вони більш відомі, ніж місто самому тому, що на одному з вершин є могила першого імератора Китаю - Да Ю Великий. І на сусідній горі є каскад буддійських монастирів - Я буду писати про гори пізніше. Єдине, що не дивно, що ці гори часто не видно через смог. Тепер у мене є власне тлумачення поняття «селекціонал» – через смог, небо не видно, і все, що видно, сіра маса висить накладну і називається смогом. Ви можете жити.

Моя перша спроба піднятися на гору, яка знаходиться в 5 хвилинах ходьби від університету, щоб побачити місто з неї, був в деяких варіантах невдало - я ніколи не бачив місто через туман, але розірвав по буддійських монастирях. Цей комплекс монастирів біля підніжжя особливий, тому що поруч з ними є могила їх першого імператора.

Не дайвінг глибоко в темі релігії, можна легко спостерігати подібність в зовнішніх обрядах поклоніння. Замість свічок, у них є пісочні палички (разом палички є розмір колод). А замість хрестифікса це величезна статуя. Замість дзвінків є великі мідні чани. В цілому, я знову переконався, що всі релігії вкорінені в одному джерело.

Дуже задоволена велика кількість жовто-оранжевого кольору і життєрадісних ченців в одязі того ж кольору.

Як я сказав, що я не міг бачити місто на першому склі, але цей раз я бачив все, що я хотів. Висота гори близько 360 метрів, піднятися в спокійний крок близько 50 хвилин, але я побігла 20, тому що я боївся, що хмари знову прийдуть і знайдуть погляд на місто.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Кількість населення становить близько 5 млн. Концепція міста тут розтягується в літровому розумінні - територія міста не закінчується просто з знаком дороги - місто плавно витікає з одного до іншого. Коли ви приводите дорогу, ви не знаєте, куди закінчилися, а наступна розпочата. Вони живуть всюди. Ви можете побачити свій університет у фотографіях.

Помешкання розташоване в 10 км від центра міста. Неподалік від міста в 5-годинній автобусній поїздці є гори, схожі на ті, які були в кінофільмі «Аватар», так як виявилося пізніше, я теж відвідую там, але це буде пізніше.

Я колись допоміг селянам зібрати рис – з якоїсь причини це було дуже цікавим для мене.

О, це не просто робота. Муд на коліні і великогабаритних засобах, які будуть виконувати поле. З такою простотою я вирішив спробувати її, що я пізніше не пошкодив. Відправна робота була пересуватися від поля. Вся головна робота по колекції виконана китайським рисом «Воллі».

Ще одна смішна річ, що вони висушують рис прямо поруч з полем поруч з дорогою, тому секрет чорної гальки в рисі розкрився до мене.

Щоб бути в Китаї і не писати про будівництво буде дивним, оскільки Китай є безперервним будівництвом.

Вони будують цілодобово. Я знаю, де будуть корисні руки наших юристів і економістів.

Я вже писав, що хмарочоси тут будуються в десятках одночасно, але звичайні будинки будуються в блоках одночасно. Все, що будується в зеленій сітці і разом з червоними банерами виглядає мальовничо. Цікаво, що паркани, які оточують будівельну ділянку, виготовлені з каменю або цегли, а також туалетів для будівельників - столиця і тривалий час.

Незважаючи на те, що тут багато людей, люди не поспішають оселитися через недоречні ціни на це житло.

Наприкінці жовтня стартує сезон збору винограду. І пішов до висадок цих маленьких сонцень.

Якщо я розповіли, що я буду в місці, де ви можете їсти стільки небезпечних, і я їсть тільки 5 штук, я не вірю. Хтось каже мені, що станеться всім і всім. О, прийти на.

Який чудовий запах свіжозбитого мандару! Чим менша і небезпечна, тим більш смачна і тому більш дорогі. Смішні і символічні були Великою стіною Китаю, викладеною пластиковими мандаринами і контурами Китаю.

А ім'я виготовлена з справжніх гнів, які періодично зникають таємничо звідти. Мандарини в сезоні тут вартість $ 0.4 за кілограм.

Китаянка досягнеться без армії, звичайно, але може здатися, що вони будуть робити це за допомогою крихких жіночих плечей.

Після моїх уроків я часто дивився першокурсників, які практикують різні вправи для тренувань. У фотографіях одна з елементів - підставка при увагу на 2 години поспіль.

Все зроблено абсолютно добровільно. Відповіді на питання «нехай» – «зацікавити» – популярні військові теми – пара серіалів про військові – на телевізорі. Випуски на військовій кафедрі минулого року. Хочу вірити, що така кількість юних жінок в посушливих ранах диктується тільки специфікою цього університету (лінгвістика).

Сніжку тут рідко - вона може падати один раз на 5 років, і ніхто не не говорить про те, що йде на обід. Дерева тут красиві і зелені цілий рік, і вони не дерева. Я думаю, що це буде краще йти в Україну, я думаю. Ох, як красиво взимку в Шаохсіні без бруду.

Насправді погода тут зміщується якось. Наприкінці грудня, здається, що початок листопада, і коли я прибув (жовтень) відчув як кінець серпня. Це хитрий спосіб подорожувати. Якщо вам подобається вересень, ви можете захопити його по всьому світу. Завжди жити у вересні або травні! Це мій будинок. Будинок холодний, а також всі будинки в цьому районі - тут немає центрального опалення.

На роботі і в домашніх умовах кожен одягається. Я живу на четвертому поверсі - і вигляд просто перше зображення. Сонце не пізно, коли він розгортається з гори.

Китайська кухня дуже різноманітна і займає дуже важливе місце в культурі. Я знаю, що це правда в кожній культурі, але це різне. Вони можуть їсти все! Моє питання про те, чи їсти малюків, не відповів чітко, тому питання відкриється мені.

М'ясо є основним продуктом після рису, звичайно, і тому важко бути вегетаріанським в Китаї. І це ще не про мовний бар’єр, що пояснює свої гастрономічні коштори. Навіть якщо китайський друг шахти пояснить в ресторані, що я не їсти м'ясо, вони все ще доводять його з м'ясом. Існує кілька причин: 1. Розуміння, що маленьке м'ясо означає не м'ясо, 2. без м'ясних смаків погано.

У цій провінції прийнято їсти птах з головою і лапами, і він повністю обсмажений або варений. Курячі лапки замість насіння. Бажаєте зустрітися з вами.

Учитель початкової школи. Я спробував навчити їх англійською, щоб говорити, але я був більш нянькою. Це був божевільний перший і другий сорт. На щастя, вона тільки прослужила місяць. Лоти задоволення там.

Кожен урок в першому класі починається з 10 хвилин, заряду для очей, робимо його юнітів, решта загартовані, натріть підборіддя, потім чола.

Класи збігаються з дітьми, але добре обладнані - кожен має проектор і столик з комп'ютером і всілякими примочками до нього. До них я Джек - вони зберігають повторення цієї назви, говорячи про те, що hello нерозривно, на місце і з місця.

Школа здивує мене з іншого: перші ланчі. Я дивився не їжею, але діями, що передує її. Вони їдуть прямо в класі, але перед тим, що є дивний процес для мене, щоб доставити їжу. Вони варять все десь, а потім їздити на триколісному велосипеді.

Так ці горщики досить важкі, особливо для дітей. А на обід, класика рису і м'яса.

Це було перше, що я бачив в школі і це дійсно застрягти мене. З кожним днем на великому поломці година до обіду, вся школа переходить на стадіон, щоб зігріти.

Вся дія відбувається під життєздатною музикою, яка я почув у старих радянських фільмах про членів Комсомоль. На кішка, один або два дівчата показують рухи, які всі повторюються.

Цей тариф триває близько 20 хвилин. І коли більше тисяч дітей стрибають на тросах, вона стає страшною.

Шанхай дуже великий. Дякую за архітектуру французьких - головна набережна - Бунд, вони говорять аналогічно в місцях Нью-Йорка. Насолоджуйтеся прогулянками по вулицях, побудованих французькою мовою. Ви не знаєте, де ви знаходитесь.

У Китаї хмарочоси будуються всюди, нехай поодинці Шанхай, на протилежній стороні Банда, величезні склобетонні джунглі.

І звичайно ж найцікавіше про сливи. Є бабуся на тренажерах, величезні трикутники дротів, які зважають нижню білизну, рибу і звичайно курчат з головами.

Джерело: info-planet.ru