Мистери для науковців – сім’я, яка проходить на всі чотири

Протягом багатьох років дослідники по всьому світу намагаються розкрити секрет турецької сім'ї, члени яких переходять в дуже дивний спосіб - на руках і ногах.

П'ять дробів, віком від 18 до 34 років, з села в провінції Хатай на півдні Туреччини, надихнула вчених по всьому світу для проведення досліджень за останні 11 років. Члени цієї унікальної сім'ї ходять на руки і ноги і можуть залишатися прямо на дуже короткий період часу, в той час як їх коліна і голова залишаються згинами.

Уласна теорія зауважила, що загадка сімейства Улас схожа з тим, що примушує, припускаючи, що сім'я є прикладом «реверсійної еволюції». Але зараз американські вчені прийшли до висновку, що спосіб переміщення дробів є наслідком рідкісного захворювання.

У звіті опубліковано в PLoS Один, дослідники говорять про те, як члени турецької сім'ї перенесли не схожу на гайку приматив. Вони стверджують, що це насправді є наслідком спадкової хвороби, яка викликає гіпоплазія церебеля, що ускладнює відчуття балансу. Щоб адаптувати, сім'я розробила власний спосіб переміщення.

У 2005 році британські дослідники також відзначили, що гайка дробів відрізняється від пригнічення грунтів. Однак турецька еволюція біолога Нержавіюча тан раніше заявила, що суди, які мають пошкодження мозку, страждають від захворювання, що називається травмою мозку.Синдром без засмагий

Він заявив, що люди, які страждають цим синдромом, спираючись на всі чотири кінцівки і спілкуються в простих фразах. Вчений наполягав, що синдром, який він названий на честь, є результатом «реверсійної еволюції».

У 2006 році після виходу документального фільму вивчали генеральний публіцист. По пошті Онлайн, дві дочки і син постійно рухаються на руках і ногах, а інші два діти іноді керують ходити тільки на ногах.

Джерело: nlo-mir.ru

Джерело: /users/1080