Здоров'я

Не кожен представник прекрасної статі здатний похвалитися натуральним і здоровим кольором шкіри. Нерідко сучасні ритми життя і бідні умови навколишнього середовища не дозволяють виглядати гідно без використання всіляких коригувальних і тональних засобів. Запишене середовище і відсутність належного догляду може зробити шкіру безтурботним і сірим. Але після всього, з настанням перших весняних днів я хочу бути променистим і свіжим. Отже, як можна отримати ідеальний комплекс, не вдаючись до дорогих косметичних послуг, дозволяють шкірі повністю дихати весняну свіжість, не приховавши її під товстими шарами порошку і тональним кремом?

Як повернути здоровий комплекс? Існує один перевірений і простий спосіб вирішення цієї проблеми. Для цього візьміть її в якості звички протерти обличчя щодня з кубиками льоду, зроблені з зеленого чаю або ромашки настій. Для проведення цієї процедури зелений чай або ромашка настій заливають в льодяні форми, а потім кладуть в морозильну камеру. Ефект буде дивуватися. Зелений чай, ромашка сприяє видаленню токсинів, дезінфікує шкіру і тонує її. Крім того, лід можна зробити з багатьма ягодами, фруктами і травами, які сприяють досягненню бажаного результату.

Коли натирання обличчя кубиками льоду, в першу чергу виконується легкий масаж, завдяки якому відбувається наступне:

Стимулювання кровообігу

Відновлення тонусу м'язів обличчя

Особа набуває пишних, а також натурального і здорового кольору.

Як тримати обличчя консервувати? Крім того, існує ще один досить ефективний метод підтримки шкіри обличчя в регулярному тонусі. Виноград розрізають навпіл і поміщають в льодову форму. Потім заливають водою і заморожують відповідно. Завдяки масажу обличчя з цими кубиками шкіра значно освіжає і потрапляє в тон.

Дуже важливо знати, що маскування всіх видів недоліків за допомогою різних тональних і матових засобів не здатний повністю позбутися від проблеми, але навіть навпаки посилить її, через те, що шкіра повинна регулярно дихати. Якщо масаж обличчя дається хоча б пару хвилин на добу, то буде чудова можливість зберегти промені і юнальність шкіри протягом багатьох років.

Джерело: zdorv.ru