Як подорожувати в Китаї - Поради для новачків

Багато хто тут стверджує, що laovai в китайці давав краще не дотримуватися, і вони неправильні.

Так, навіть за сезонний мандрівник, Китай вперше робить дуже пригнічений враження, тому що абсолютно нічого ясно. Це звичок. Насправді, маючи базові знання англійської мови, у великих містах Китаю ви відчуваєте набагато комфортніше, ніж будь-який англомовний в Москві, Санкт-Петербурзі, і ще більше.

У роботі Google, є багато сайтів для іноземця з докладними описами, куди піти. Після того, як Китайська сама, якщо вони говорять мовою, готові працювати навколо вас, як письмовий torpedo. Вибираємо молоді, або навіть дітей! У Китаї англійський викладає з нещільними цвяхами практично з першого класу. У мене були випадки, коли я повинен пояснити моїм старшим хлопчиком. І успішно!

Я почув усіх оповідань про готелі. Я просто хочу розбити його. Готелі в Китаї знаходяться в незахищених числах і в кожному отворі. Це відбувається повністю в несподіваному отворі. Забронювати їх на elong.net і ctrip.com. Готелі заброньовані китайським номером телефону та прізвищем з використанням карток та пропозицій. Ціни змінюються і часто не відображають якість готелю. Це факт.

Якщо ви є рюкзаком, і ви не подбаєте про все, рекомендуємо дуже корисну мережу хостелів YHA, aka Youth Hostels.
Це дійсно недорогі і хороші хостели, іноді не гірше нормального готелю. На всіх більш-менш цікавими місцями PRC завжди є дуже хороша аудиторія та англомовний персонал, навіть у асах світу, дуже демократичні ціни на хорошу їжу та конвекцію, а також букет корисної інформації про навколишню територію.

Літак заброньовані на одному подовженні.net і ctrip.com. Колишній експедиційний дилер і приймає навіть Peipal. Є собака дисконтер http://www.china-sss.com/en, летить з Шанхая багато, і часто для деяких фривотивних цін. Є способи забронювати квитки на регулярні рейси зі знижками через чисто-китайські послуги, але ви будете запарювати з ними.

Поїзди дивляться на huoche.com. Зверніть увагу на час подорожі (не всі швидкісні поїзди, є ще багато радянських), а також до станції, де вони йдуть і куди прибувають.

Наприклад, Гуанчжоу Південь Станція - вание, де вание - Гуанчжоу (ім'я міста), вание - Південь, вание - шматочок слова "станція". Останній характер часто не написаний, тому що добре, hule, тому зрозуміло, що станція. Практично всі залізничні станції в Китаї називаються кардиналними напрямами. Ні «Білоруський» і «Павелецький». Тому досить просто розібратися. Виняток я знаю е і е в Шанхай і Шеньчжень відповідно.

Відстань між Північно-Південний вокзал може бути незліковним. Знайте, де потрібно піти, або ви будете платити більше за таксі, ніж за квиток на поїзд.

Автобуси стають більше і більше сумних, хоча це цілком нормально їздити їх. Тільки в деяких автобусних станціях є санаторій з маршрутами та графіками. Так, тут або через місцеву, або на станції, щоб дізнатися.

Google Maps підтримує укладання маршрутів в Китаї на громадському транспорті! Не скрізь, але іноді це допомагає.

Що таке ебать готель рубати! Іноді мені не потрібно ебать готелю. Якщо ви не одружена пара, але навпаки - алкогольна і свиня, як мені - то подумайте про життя в бані !!!

Китайські ванни
1,1 км У Китаї все лазні громадські. Немає! Вони пішли далеко вперед від радянських аналогів і є величезними лазнями і пральними заводами з пучком басейнів і парових кімнат, а також великою кількістю високоякісних безкоштовних послуг.

2. Ванни в Китаї займають 3-5-7 поверхів. Ці хати такі будинки, в яких, крім миття, можна їсти, і спати, і набухати, і масаж, і стрижка, і грати більярд, і сидіти і Інтернет, і що там немає.

3. У Вхід до лазні коштує фіксована сума. Зазвичай від 400 до 1000 рублів. І це вхід на день!!! Це, більш, за принципом, ви не можете платити за що-небудь і залишитися там до ранку, промиваючи ас і пропарювання кісток, а вранці свіжі, щоб відварити в правильному напрямку. На відміну від готелів, немає замовлення, день починається, коли ви надаєте браслет.

4. У Браслет - це ваш безконтактний гаманець. Запакуйте свій одяг і цінні речі в ящику, і зайдіть до цього браслета. Ось вам! Баня заробляють з додатковим сервісом, і заробляють в конскі. Ви можете знайти браслет за вартістю 5-зіркового готелю. Ми завжди дивимося на прайс-лист!

5. Умань Безкоштовно в ванних кімнатах все, що не передбачає додаткових людей. Це, пар, замочити в басейні з чайом або рибою, спати, сидіти в Інтернеті з вашим обладнанням, курити безкоштовні сигарети. В короткий час, як в регулярному готелі, тільки ванна кімната більша, а сусіди живуть в номері.

Слід зазначити, що в місцях, де вони сплять - і вони сплять там на таких величезних складаних кріслах, нічого гірше, ніж ліжко - тиша і порядок підтримуються. Неймовірно лікуються.

У готелі є безкоштовний ресторан. З великим вибором їжі!

В цілому варто йти до китайської лазні і так само, як це. Не треба жити там. Але я люблю повісити, як це іноді. Це вигідно для грошей, а не поганий за якість, а додаткові послуги під рукою.

Це виглядає так.

Парки в Китаї
Навіть в с. Рутенце, зараженому Еболою, завжди буде чудовим парком! Навіть невеликий, але найчастіше розмір гарного лісу. І в цьому паркі все буде лизати на небесну досконалість, кожен галька буде закладений з тієї причини, кожен траншей буде мити, кожен шлях покривається плиткою або гумовим асфальтом. У парку буде гора доріжок, гладі, альтанок, ставків, водоспадів, мостів, сходів і пагорбів, навіть якщо навколо кам'яного плато, квартира як столик.

Парк в Китаї є своєрідним міським залом і центром спокою. На всіх видах спільної діяльності збираються люди. Юаюки і діди займаються Ву-шу, діти навчаються їздити роликами і велосипедами під наглядом інструкторів, пепле запускає змії і феєрверки, молоді люди ебать і пити, музиканти грають щось, активісти проводять деякі зустрічі і майстер-класи, спортсмени бігають і стрибають, продають всі види їжі, але завжди є кілька кутів, де можна збивати з звуком до ранку до попадання неприємних птахів.

Коли мова йде про Китай, не можна уникати їжі. Харчування є другим найважливішим для будь-якої китайської людини в житті, крім грошей. Незважаючи на те, що ці два вектори активно борються в китайському душі за приниження. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення локшини.

Я розпилюю гладдю по вулиці, роблячи локшину з тіста. За півгодини З деякими рухами з Мушу, він перетворює кілограм 5 тіста і так, і сапа, і накладна і в півшпині, доки він робить довгу таку нормальну китайську локшину. Захоплення. Так само, як захоплення, є їх здатність обробляти wok. Ми обсмажуємо щось, потім ебать його вгору, кидаємо його до метра, обсмажте його знову, і від конфорки газовий полум'я довга.

Бажаєте відвідати ресторани. Якщо ви живете самостійно і поїдете до ресторану, ви відчуваєте себе як морон. Спочатку ви замовляєте перший і другий, а потім ви можете годувати 10 осіб з цим. Довгий і гостинно шукав ресторан з людиною, не слон, порції.

Але всі зміни, коли ви йдете в кафе натовпу 10 осіб. Потім так, прес буде замовлений тільки для цього спінінгового столу, і ви можете спробувати щось, що ви в правому розумі ніколи не думали. Ось так, наприклад. Правильно приготований, він божественний і плавиться на мові.

Ресторанна культура Китаю – це все про натовпи.

І процес замовлення занадто класний. У яо jiga, він jiga, він jiga, hao le. Ось де закінчується замовлення.
Ресторани
Узбек і Північно-Китайська кухня. Це просто оргазм, який я не соромлюся розповісти дітям. Ці заклади можуть відрізнятися арабським скриптом на знак і зеленим кольором самого знака. Навіть найгірший отвір є храмом гастрономії і приховує. Але краще приїхати в хороший заклад і замовити себе, серед інших речей, величезний шматок кицька барани на кістках, які слід їсти на скибочках, зануривши в червоний соус! Так, їсти руками, і для цього вони видають спеціальні поліетиленові рукавички.

Джерело: info-planet.ru