337
Колір очей і здоров'я - Зв'язки Знайдено
Очі допомагають нам не тільки шукати в душі людини, але й визначити стан здоров’я. Цей висновок був досягнутий американськими науковцями. Професор анестезіології Інни Белфер з університету Пітсбург, Пенсільванія, США, вважає, що колір очей може розповісти про толерантність болю у людей. Спостереження процесу пологів вона уклала, що жінки зі світлими очима переносять біль більш легко, ніж коричневі, а також менш дратівливі. Вчені вважають, що це пов'язано з змінами генів 13, з яких відповідає за біль і всі інші особливості тіла. Лікарі теж вважають, що колір очей може розповісти про здоров'я людей. Наприклад, люди з зеленими і коричневими очима більш схильні до захворювань нервової системи і шлунково-кишкового тракту, а сині очі більш схильні до ревматизму, виразки шлунка, астми і артриту. Також вважається, що люди з легкими очима сильнішого імунітету. За словами експертів, природні кольори очей коричневі і сині. Інші відтінки можуть вказувати, що токсини накопичуються в організмі, наприклад, при курці або їжі неправильно. Зміна кольору очей може бути індикатором різних захворювань:
- жовтуватий забарвлення навколо учниці - лагована печінка, жовчний міхур або кишечник;
- легкі плями або плями на ірисі - наявність артриту, астми або ревматизму;
- потемніння - захворювання нервової або травної системи;
- занурення ірису - часті враження, стрес.
Джерело: estet-portal.com
Експериментальна вакцина Ебола для тестування у людини у вересні
Ринок органічних продуктів в питаннях і відповідей