9 книг новинок в серпні

Чи не встигнути взяти притулок від тепла десь в тіні і провести час з книгою? Що читати в серпні – вибрати для себе!

Цукерки крові: Історія виникнення
Кредит Діана Палата

Книги Діани Камерлаїна читаються на 12 мовах, кожен з своїх романів довгоочікуваний подарунок для цінителів психологічного проза. Ця історія не може читати в равликах або на ходу. Відкриття книги на шляху від роботи, ви ризикуєте залишити вдома без вечері, і самостійно без належного сну. До таємничої і привітної історії Лореля Lockwood і її викрадений син Андрій зачарував вас до кінця, ви навряд чи знайдете сили, щоб відкласти цей роман.

Я не можу зробити це без тебе.
Кредит Гільюм Мусауд

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. А іноді події, які здавалося б, назавжди в минулому знаходять несподіване продовження в майбутньому. Чи зможе офіцер поліції Мартін Бау Баумонт вирішувати злочини та довести його професіоналізм? І найголовніше, він зможе зрозуміти, що його юнацька любов, красива Габріель, має зробити з цим ускладненим припливом?

Дочка виконавця і чорна черниця
Кредит Олівець Petch

Справжня знахідка для любителів історичного детектива (особливо для любителів книги Umberto Eco «Ім'я троянди»). Про це заявив, що предки Олівера Петша були представниками династії німецьких виконавців. Ймовірно, тому автор вибрав Баварію XVII століття як встановлення його роману. Мистерські вбивства, скарби Темплярів, стародавні могили і секретні чернецькі накази. Кожна відповідь приносить з ним ряд нових питань, і за кожним рішенням є нові історичні таємниці. Готовий для пригод і таємничості?

Чи дива.
Кредит Regina Brett

Підзаголовок даної книги є «50 Уроки, щоб допомогти вам зробити неможливим». Не моралізовані, не складні психологічні теорії, і не говорять про мотивацію. Ординарні історії людини. Або досить, не звичайний, але зі значенням. Український переклад І. Огієнка Ви можете прочитати в рядку або в довільному порядку, і ви, ймовірно, перепрочитати окремі глави кілька разів, я гарантію!

Ейнштейн навчався без карток
Автор: Каті Хірш-Пасек, Роберта Міхнік-Гонкофф, Діана Айер

Кожні батьки сниться, що їхня дитина стане Ейнштейном і виграють принаймні десятки Нобелівських премій. Але як зробити це? Як ми можемо запобігти вивченню катування? Дуже просто: потрібно грати з дитиною. Покинути нескінченні картки і зупинити нудний рулет – 40 веселих і захоплюючих вправ, будь ласка, ваш маленький геній набагато більше.

Що робити?
Кредит Гіна Маккіннон

Спочатку вона була королевою Голлівуду, потім спробувала на справжню корону, стати дружиною князя Rainier III Монако. Яскравий фільм зірка, величні принцеси, різьба мама, видатний благодійний діяч - все це принцеса гра. Ця книга не просто інша біографія знаменитої жінки, це колекція корисних порад і уроків для всіх випадків. Як не помилитися при виборі вашого шляху? Як вражати інших? Як стати хорошою господинею і ідеальною матір'ю? Вивчайте з князів!

Неймовірний розум
Кредит Алекс Лікерман

Ніцша колись сказав: «Що не вбивати мене робить мене сильніше». Ця книга навчає вас не тільки проти труднощів життя, але й підтримувати щось дуже важливо в житті – стабільність і стабільність. Немає в собі імунітету від проблем і труднощів - потрібно тільки навчитися зустрічати їх невагомо і терпіти з мінімальними втратами. Чи знаєте ви, наприклад, що «Кращий спосіб повернути впевненість в собі, коли зіткнулися з проблемою, для чого ми не маємо рішення»?

Їжа та мозок
Кредит David Perlmutter

Той факт, що хліб і цукор шкідливі для фігури, кожен розповість вам. Тим не менш, не тільки зіпсує талія, але й буквально руйнує мозок! І в цілому, всі наші проблеми, від безсоння до поганого настрою, від чого ми їсти! Автор цієї книги, практикуючий невролог, має власний погляд на те, що сучасна людина повинна і не повинна їсти.

Розуміння
Кредит Марк Вільямс і Денні Пенман

Розумна медитація – це не найвищий рівень освітлення, доступний тільки для обраних ченців Shaolin. Це те, що необхідно для всіх, хто живе в стані щоденного стресу і психічного перевантаження, тобто для кожного з нас. Книга показує прості і доступні практики, з якими можна не тільки розслабитися і позбутися від нервів, але і захистити себе від грипу і навіть навчитися відключати думки.

Джерело: domashniy.ru/