Дитячі та молодіжні реліквії

З дитинства, матеріальний світ, який був таким дорогоцінним і красивим, також йде.
У кращому віці ми запам'ятовуємо нашу дитину з решти речей, значок і іграшок.
Автор поділився своїми однозначними, нехай бачити.
Ви можете поділитися своїми значеннями з дитинства.

Найдавніша річ, яка належала автора особисто, – значок «Франція – СРСР», представила, коли французька делегація відвідала наш дитячий садок у 1976 році:

Збережено диво. Я втратив його практично відразу в дитячому дворі і знайшов його в снігу через кілька місяців. Яскрава грала роль талісмана: моя перша іноземна мова була французькою.

І я знайшов ці значки сьогодні в коробці з дитячими приналежками і був дуже головоломлений: що це потрібно зробити з деякими рослинами "Електричний випрямок"? Тоді я зрозумів, що на балансі цієї рослини, очевидно, був піонер-табір "Огле", в якому я (або мій брат?) провів один літній зсув:

Ще один значок повністю забутий до цього дня є першим місцем на чемпіонаті міської ради:

р.

Очевидно, що це було отримано за перемогу на гончарських змаганнях у вільній формі.

Навколо того ж періоду – сувенір першої школи туристичної поїздки до Волгограда:

Що було 1983 р.

Це як книга розгортається:

Зламаний ключ від Севастополя, очевидно, відноситься до раніше поїздок до цього міста (в 1977 або 1979):

З дитячих іграшок я маю вдома, здається, тільки ці моделі автомобілів:

Вони дуже древні, ймовірно, в кінці 1970-х років.

Берлінський двоповерховий автобус на початку 20 століття був проданий в готовому вигляді:

Два інші автомобілі повинні бути приклеїті.

Мар

Політ:

р.

Весь GDR виробництво.

Джерело: Visualhistory.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное