406
Нові заходи приймають до кривих ризиків захворювання серця
Серцево-судинна хвороба є глобальною проблемою, яка веде до причин смерті, і Всесвітня організація охорони здоров'я нещодавно оцінила, що за 2015 рік річна кількість померлих внаслідок цього стану досягне більше 23 млн. Щоб зменшити ризики, вчені розробляють нові рекомендації щодо запобігання серцево-судинних захворювань, наприклад, нещодавно опубліковані в журналі Heart 31 липня 2014 року.
Серцево-судинна хвороба є особливою зацікавленістю у низьких і середніх країнах, де збільшення ожиріння і цукрового діабету.
Щоб зробити відповідні рекомендації, Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю щодо запобігання серцево-судинних захворювань (JBS3) розглянуто кілька наявних наукових доказів. Головна рекомендація звертається до пацієнтів, які ранні захисні дії нададуть первинну підтримку здоров’я та певні гарантії проти захворювання.
Рекомендації містять дані про те, як зменшити ризик виникнення серцево-судинних захворювань при зміні певних факторів способу життя: здорове харчування, кинути палити, підвищуючи ступінь фізичної активності, що буде правильне рішення.
З більш ніж 80 відсотків серцево-судинних смертей, що відбуваються в країнах середнього або низького рівня, догляд за здоров'ям повинен здійснювати програми охорони здоров'я на основі вільного скринінгу для захворювання.
Джерело: Globalscience.ru