Китаянка жінка пише руки і ноги одночасно + відео

Китаянка жінка пише своїми руками і ногами одночасно. 26-річний Чен Xiyuan приймає таблички в руках і ... ніжки. Написати чотири лінії вірша одночасно.

Ми говорили про цю жінку в рік і навпіл тому. Вона тільки писав як руки. Після того, як Чен вирішив, що вона може поліпшити свої навички.

Чен – колишній перекладач. Вона дізналася про свій талант, навчаючись в коледжі. Вона говорить писати займає багато енергії з неї.

Коли ви пишете чотири різні лінії з вірша або чотири різні вироки одночасно, це займе більше енергії з вашої свідомості, ніж якщо ви писали одну поверсу. Тож мій розум відчуває втоми.

Чен відвідав експерта, який вивчає мозок людини. Обстеження показали, що частина, що з'єднує ліву і праву півкулі головного мозку більш розвинена, ніж у інших людей. Вона каже, що вона хоче використовувати свої здібності, щоб допомогти наукі.

Я думаю, що якщо я народився з цим талантом, я повинен працювати важко, щоб дізнатися його, щоб дізнатися свій потенціал, використовувати його і розвивати його на найвищому рівні. Можливо, це може допомогти людям по-іншому. Можливо, це дозволить отримати нові результати в освіті або дослідженнях. й

Чен також навчає писати символи та слова одночасно на латинській мові. Тим не менш, вона говорить про те, що китайська писання легше.

Джерело: mirfactov.com/