369
5 Способи, щоб Випадково Зробіть всіх, щоб ви
Психолог Про нас Вонг вважає, що завжди є причини цієї поведінки. Виявляється, що ви можете нанести найсильнішу смертність на людину і не помітити її. 5. Ти мовчить, тому ви ігноруєте.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо ви не ввімкнено, що ви хочете, щоб більшість людей заповнювати — і ви з радістю запропонуєте їм той самий сервіс. Так, коли ви запустили в Colleague на мале, ви віддаєте перевагу слизі, а не витрачати час на безшумну розмову. Ви, напевно, почуєте себе говорячи:
Яка проблема?
Це найбільш поширена помилка зв'язку. Ви не відповіли на запрошення учасників. Ви не відповіли на смішне повідомлення з пучком смайликів. Ви не побажали їм щасливий день народження. Тепер вони засмішують і ви плутали - хто б подумав, що тиша була образом?
Багато людей думають так. І для них цей образ є одним з найстрашніших, які можна уявити.
Уявіть, що ви відправили резюме на нову роботу. Чи краще отримати відхилений лист або не отримати відповідь на всі? Звичайно, відмова погана, але відмова від відповіді нехтує, що в тисяч разів гірше. Так само деякі люди сприймають вашу небажання говорити з ними.
Пам'ятайте про старому казці, «Хата не протилежна любові». Індифера є протилежною. й
Так тримати. . й
Все про потужність.
Ви відмовляєтеся від спілкування з думками, що це те, як ви демонструєте свою перевагу над ними. І якщо ви коли-небудь знайшли це дивним, що люди думають про повсякденну взаємодію як силова боротьба, привітання, сьогодні ви відкрили щось неймовірно важливе для світу.
4. У Ви показали свою перевагу. Уявіть цю ситуацію: у вихідні ви приймали гарну дівчину в заміський ресторан, і коли ви приймали її додому, ваш автомобіль раптом заповнився, мав би викликати вантаж і платити за ремонт, але дівчина була з вами весь цей час, навіть залишалася на вашому місці на ніч, і здається, що все добре йде.
А так в понеділок в холодильнику, ви розповідаєте цю красиву історію до колеги. Але з яких причин хлопець починає уникати вас. І ви дійсно дивитеся, чому б бути.
Яка проблема?
Ви продемонстрували свою відмінність, хоча ви не робили це з метою. Це один з тих речей, які ми робимо все, щоб випадково.
Про ресторан, дівчина, зламаний автомобіль і дорогий ремонт до хлопця, який не віддав жодної статі протягом двох років, живе з інвалідною мамою на околиці, витрачає майже всі гроші на лікарські засоби і лікарі за її межами, і приміщує працювати з двома автобусними переказами щодня.
Він приймав свою історію як банальний хвали і спробу показати, як щасливий і успішний, на відміну від нього.
Так тримати. . й
Завжди працює: один з інтерв'ю буде більш красивим, більш успішним, розумним, більш привабливим, вони будуть як про це, але ні з них має право згадати його.
Багато хто з нас, невпевненість про власний рейтинг – це відкрита рана, тому для спілкування, щоб досягти успіху, ті, хто «вище» повинні бути позбавлені своєї гідності. Ви помітили, що досить актриси часто говорять, що вони страшні у всіх фотографіях?
Зловживання є те, що ми часто не розуміємо, що ми маємо перевагу над іншими в даній ситуації. Ми не можемо знати, що людина має відкритий ран десь.
Але пам'ятайте, що хтось випадково не змінює нічого. Будь-яка взаємодія з кимось, що знижує свою самооцінку, грає проти вас.
3. У Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що ви повинні Ви коли-небудь мав екс-партнера, який патологічно відхилений, «Як ви залишаєте мене так?» Тексти пісень, а це означає: І це після того, як все я зробив для вас!
Або ви відмовляєтеся зробити користь другу з тієї причини, яка, здається, дуже поважна для вас (наприклад, ви не можете допомогти їм рухатися, тому що ви працюєте в цей день), а потім ви знайдете, що друг безглуздий.
Яка проблема?
У вас є хороший шанс, що ці люди сердитися з вами, тому що ви відмовилися платити борг, який ви навіть не знали існували. Цей дивний візерунок працює в більшості взаємовідносин: в деякій точці, обидва партнери починають думати про те, що інший бік кидає їх щось.
Це відбувається в багатьох нещасливих сім'ях. "Цей хлопець був самотній слоб перед Я знайшов його, хто знає, де він був, якщо я не врятував його!" Можливо, було загиблого часу тому. Тим не менш, чоловік по-різному подумав: «Я хлібобулочний, я подарував їй хороший будинок, якщо це не для мене, вона буде залучена до деяких сумок, які б побили її. Може бути смерть! Кожен вважає себе мучеником у відносинах, які жертвують все для більшого партнера.
Так само можна стати в своїй роботі — в будь-який момент у Вашому відділі вважає, що це через героїчну роботу, яку компанія все ще поплавилася, і бос вважає, що він просто годує пучок шлаків. Працівники шокують і відхиляються, коли фірма однозначно оголошує відклади, а управління шокується і відхилено, коли будь-який з вас не залишає пояснення.
Так тримати. . й
Головне, що в кожному випадку, інша людина відчайдушно хоче, щоб ви були схильні до нього. Тому що це дає йому владу над вами (який має більше повноважень, банк або позичальник?)
Але він не може пояснити, чому він бачить вас як боржника – він просто сердитися, коли ви відмовляєтеся від «плати». Це ще одна очевидна причина, чому хтось сердитися з вами без причини.
2,2 км Ви відчуєте час. Ви просто по електронній пошті бос з простим питанням або парою думок, але вона виражається. Що таке нестійкий бітч!
Тоді, увечері ви вирішили спонтанно опустити додому до старого друга і чату, але цей бейстар не був щасливий з вами у всіх і навіть спробував ескортувати вас якомога швидше. Що робити?
Або, наприклад, ви розміщуєте на стіні в соціальній мережі вашого друга доторкнувшись вітання з днем народження, і він навіть не схожий на відповідь. Що нормально?
Яка проблема?
Ви вже знаєте, що це все про. Бос був занадто зайнятий, тому що він мав нещасний випадок на роботі. У вас є можливість приготувати вечерю і довести до себе деяку роботу. І останній хлопець отримав близько сотні тих же доторкнувшись вітання, і він не досягав руки відповісти на кожну людину.
Це не те, що вони бажали стверджувати свою перевагу над вами своїм гнівом: «Я всі ці важливі і зайняті, і ви просто останню клітку, щоб побачити мене». На відміну від того, як ви стаєте однією з людей, які намагаються вкрасти їх вже обмеженим часом. Ось чому вони зрадять на вас. Звичайно, ви можете сказати, «Замовлення не є підставою для того, щоб діяти як хол.» Так само мільйонер може розповісти про бездомний чоловік, який втратив свою останню пару взуття, що не було підстав, щоб отримати компенсацію.
Я розповім про себе. Ми продовжили 6 мільйонів переглядів, і майже кожен з цих людей залишив коментар або відправив мені персональну електронну пошту, повідомлення на Facebook, на Twitter і навіть на моєму телефоні, щоб допомогти з проблемами. Я не можу зробити це фізично і мав розчарувати багато людей, які сподівалися на допомогу.
Тепер підняти руки для тих, хто дійсно відчуває себе шкода для мене. Що я думав, практично ніхто не. Тепер ви занурилися на мене, тому що ви думаєте, що я блювотні рухи - так само, як в четвертому пункті ("Ох, я так відомий, просто зірка для всіх зірок!"). Якщо ви не встигли пояснити іншим особам, що ви не встигли їх пояснити. Він завжди означає, що має речі важливіше, ніж йому.
Так тримати. . й
В даний час людина говорить про вас або ігнорує ваші дзвінки в старані. Що ви сприймаєте як зарозумілість і відмінність на його складі, він бачить як особисте імпотенція.
Пам'ятайте, що ви тільки один зв'язок в ланцюжку взаємодії інших людей. Якщо ви вважаєте, що ви завжди будете платити за свій «підробник», навіть якщо ви думаєте, що не повинні.
1,1 км Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що кожен знайдеться. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Проблема може виникати між пантелями, друзями, дружинами і навіть цілими народами.
У офісі, наприклад, є деякі нові безглузді вимоги – наприклад, «від сьогодні ніхто не може регулювати термостат без запиту дозволу босів. й
А ваш друг вирішує, що п'ятниця більше не буде «принцеса ніч», навіть якщо вона кохала на рік і половину.
Ви отримуєте ідею, що все було добре, система була працювати як призначена, і раптом вони роблять ці смішні вимоги. І тоді ви сказали, що це таке:
«Чому вони скеляють човен зараз, що речі йдуть так добре? й
Чому вони скаржаться, коли ми завжди робили це?
«Я не маю проблеми, ти один кричущий! й
Яка проблема?
Давайте подивимося на простий приклад. У багатьох юних сім'ях є так званий конфлікт над туалетним сидінням. Причиною цього є те, що чоловік повністю ігнорує потреби жінки. Він не хоче, щоб зробити її життя гірше, він не хоче нічого подібного. Місце, де він вважає, що це повинно бути, все правильно. Він просто відмовляється визнати його проблемою.
Не знаю, що це конфлікт. Ви не будете звертати увагу до того, як він занадто пізно. Вступ урядів загиблим чином.
Більше про мене. Я довго думав, що християнство повинно бути за замовчуванням. Світ поділився на християни і ексцентрики. Я був шокований, коли я відкрився в коледжі, що деякі люди були відхилені, щоб закликати їх відновлення від операції "дзеркало". «Ні, це результат трьох місяців болючої реабілітації, інтенсивна робота дуже дорогих лікарів і допомога люблячих батьків, які приймали три роботи для оплати за все», - відповів вони. "Так, добре, спалювати в пеклі, хіппі атеїсти", - Я какнула до себе.
Що відбувається в усіх сферах життя. При виникненні болючого суспільного питання завжди є група людей, таких як мене, які дивують, що інша група не радує «нормального» стану справ. «Ми не хочемо, щоб ніхто не відхилявся, ми просто хочемо, щоб вони були», – це спільний погляд для таких людей.
Так тримати. . й
На виворітній стороні цього конфлікту легше, ніж ви думаєте. Ви хочете залишатися вдома у вихідні, і ваша подруга воліє активний відпочинок. Після того, як рік невдалих спроб вимкнете диван, вона дає, і ви думаєте, що відносини, нарешті, буде добре. У цей час вона думає про те, як зламатися з вами максимально безболісно. "Чому ж, це ще чудово!"
Так, але тільки для вас. Ви не відчували перевагу, оскільки це нормальний атрибут живлення — людина, яка відчуває його як норма. На відміну від інших соціальних акторів.
З усіх пасток по списку, це найгірше, тому що ви можете зробити інші, не знаючи його. Щоб уникнути його, потрібно бути пильним. Важко, але кількість людей, які живуть у вас, значно зменшиться.
Джерело:adme.ru
Джерело: /users/78
McLuhan's Notebook: Як Автомобілі, Авто та DIY Link нас в минулому
Що відбувається, якщо два мавпи несправедливі за роботу