Кава, яка Силіконова долина підкаже на

Багато людей люблять каву за свій смак і ефект: додає енергії, легше концентрувати. Тепер новий тип цього напою поширюється в Кремнієвій долині - Bulletproof кава з доданою олією. За смаком цей напій нагадує вершкове латте, але не містить цукру або молока. І як для ефекту, він не тільки посилює і покращує когнітивну функцію, але і допомагає поліпшити обмін речовин і знизити рівень холестерину.

Як з'явилася кава Bulletproof?

Рецепт цієї кави був створений Dave Asprey, який ще продає його.

р.

Dave Asprey є інвестором Силіконової долини, підприємець, засновником Bulletproof. У 15 років Dave втратив 100 фунтів зайвої ваги, збільшений IQ на 20 точок, навчився отримати достатньо сну менше часу і знижений біологічний вік. Він постійно прагне до саморозвитку, шукає відповідь на питання: «Як ви стаєте краще на все?» У 2004 році Дейв Аспрей проїдав до Тибету, щоб дізнатися медитату. Там він вперше присмачений тампам, національний тибетський напій з чаєм і як молочним маслом. Завдяки цьому чаю життя повністю змінив.

У мене так багато енергії, і я не відчуваю себе хворим. Я знав щось. Я просто відчував так добре. Дайв Аспре

Він повернув додому і провів кілька років вибір різних інгредієнтів для створення подібного ефекту «гарячий frappuccino без молока і цукру».

замість чаю він використовував каву, тому що він любив його. І як для молока і цукру, він не споживав їх, так як він намагався позбутися від "брудності" свідомості і додаткових 100 фунтів ваги.

Так після декількох років експерименту з кавою як замінник для цумпи, він нарешті прийшов до добре пропаленої суміші без токсинів. Складається з 1-2 столових ложок несоленого вершкового масла з категорії Грас-фрід і тієї ж кількості олії СКТ (медійна ланцюг тригліцериди) як замінник кокосового масла, щоб уникнути вираженого смаку кокосу.

Esprey назвав свою каву Bulletproof і розмістив рецепт на блозі 2009 року, припускаючи людей, випити 460-кальорій жирний напій замість сніданку. Дайв пообіцяв читачів, що цей напій сприяє зниженню ваги і позитивно впливає на когнітивну функцію. Збільшив IQ на 20 точок.

Ще більш відомий цей напій отримав, смак якого нагадує відмінний вершковий латте.

Актриса Шайлен Вудлі втілила, що це «одна з найбільших винаходів людства». Джиммі Фадон обговорили напій з Майою Рудольфом на своєму виступі NBC.

На кави, яка подорожує з обладнанням і інгредієнтами, щоб зробити це:

Я зробив Bulletproof каву на літаку, 30 000 футів над землею. Цей напій мав найбільший вплив на мене в останні п'ять років. Дан Сколник.

Рецепт цієї дивної кави безкоштовно, але Esprey побудував імперію на ньому. Компанія, яка зараз виросла до 20 підприємців, тепер пропонує серію продуктів під брендом Bulletproof на інтернет-магазині «Модернізоване само».

Наступного року компанія Asprey відкриває ексклюзивний магазин кави в Лос-Анджелесі. Ви не повинні піти там, щоб спробувати цей напій.

Ось рецепт булетобезпечної кави, яку можна зробити в домашніх умовах:

Нагріваємо склянку води. Вода повинна практично кип'ятити. Виміряйте 1,5 столові ложки кави. Не використовуйте звичайні кавові квасоля, але Вбуджена кава від Bulletproof. Ви можете замовити в Upgradedself.com Зробіть каву в улюбленому вигляді. Додати 1 чайну ложку Brain Octane спеціальної олії, яку можна купити на одному сайті. Поступово довести кількість олії до 1-2 ст. Додайте одну чайну ложку з вершкового масла несолити. Купити його можна на Amazon. Поступово до 1-2 ст. Змішайте в блендері протягом 20 секунд, щоб масла добре перемішалися.

Кожна складова наденергетичної кави вигідна для організму.

Вирощувані кавові боби самі вирощуються, зберігають і транспортують в особливий спосіб, що усуває цвіль токсини, загальна проблема всіх тропічних продуктів.

Латун Октанове масло витягується з ядра кокосу. З кокосу отримують найбільш корисні жири для тіла, які швидко трансформуються в енергію і покращують пізнавальну функцію. При цьому масло не має смаку і запаху, допомагає зменшити голод і прискорити обмін речовин.

Виноградне масло виготовляється з молока корів, які подаються тільки травою, а не соєвою або кормовою кукурудзою. Завдяки цьому не шкідливі жири на вершковому маслі і допомагає нормалізувати рівень холестерину.

Таким чином, Bulletproof Coffee надає організму достатню кількість жирів, які добре підходять для здоров'я, діє як енергетичний агент і не завдає шкоди здоров'ю.

Джерело: lifehacker.ru

Джерело: /users/1