Зелені будинки позитивно впливають на здоров’я своїх мешканців

Аурелія Бушез, Голова Представництва ЄС в Казахстані, заявив, що зелена споруда є одним з фундаментальних чинників здоров'я людей, які живуть в таких будівлях. За словами експерта, довгострокові дослідження в цьому напрямку, проведені в країнах Європи, показали, що використання екологічно чистої сировини і технологій при будівництві будинків значно знижує частоту відвідувань лікарів своїм мешканцям в майбутньому.

Цей фактор важливий не тільки в проекції здоров'я, але і в іншому плюсі прибутковості екологічного будівництва. Після того, як зараз, коли мова йде про високу вартість обертових будівель цього типу, в опозиції до неї з'являються лише витрати комунальних послуг. Але, згідно з Мс. Бушез, варто додавати зменшення вартості лікування, яка в сучасному світі не дешева.

Якщо ви вирішили побудувати себе еко-будинком, рекомендуємо на scaffolder.ru орендувати скидання, яка зробить роботу зручним і безпечним.

Проектування цих даних про ситуацію з зеленим будівництвом в Казахстані, Аурелія Бушез зазначила, що цей напрямок в країні знаходиться лише в його невідповідності, а для його динамічного розвитку необхідна велика інформаційно-інформаційна робота з боку органів влади. Люди не готові оплатити 300 тис. тг на квадратний метр енергозберігаючого житла, направляючи лише віддаленим перспективою нижчих комунальних векселів.

Але якщо вони чітко демонструють позитивний вплив таких будівель на здоров’я та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище, кількість потенційних покупців енергоефективного житлового простору значно збільшиться.

Ще один спосіб розробки зеленого будівництва в Казахстані, представник Європейського Союзу бачить створення в країні виробництва будівельних матеріалів, які зараз, для найбільшої частини, імпортованої з Європи. Такий крок не тільки знизить вартість енергозберігаючих споруд, що надходить на парк з будівництвом будинків з використанням традиційних технологій, але і створює тисячі робочих місць, які стануть гарною допомогою для економії Казахстану.

Джерело: zeleneet.com