Короткі оповідання.

Я не працював у високо секретній установі біля Москви. Одна з наших співробітників повернулася з візиту від Baikonur, і серед інших цікавих фактів повідомила, що є так багато жінок там, що, як кажуть місцеві жителі, "одна жінка має 10 метрів *u#v і відро яєць..." Вони сміхалися... вони почали працювати... Але нічого не виходить з голови, такий чудовий факт. Але, так як всі люди науковці, з освітою, і не з одного, хто думав: «Я вірю, що 10 метрів є відро? й
Всім вдалося отримати важливу наукову роботу і розпочати розрахунок. І як було цікаво! Весь відділ таємного інституту займався всіма днями в таких питаннях, як збір вихідних даних, тобто уточнення середньої величини (як і багато суперечок, були – кожен бажаючих сказати розмір в сантиметрах, так що інші не сміються на ньому), розрахунок обсягу еліпсоїдного, навіть введено в «коефіцієнт» укладання в відро. Тоді вони пам'ятали, що цей коефіцієнт є нелінійним, тому що верхні вони будуть натискати на нижніх! Навіть враховано форму відро.
В цілому, до кінця цього дня отримано результат - трохи більше половини відро виявилося, що ...
І в цей час вся країна очікувана нові перемоги в космосі від радянських вчених!!!

С ***

1989. Vaclav Havel відвідання Джорджа Буша. Жорж В. Буш вирішує про ядерну здатність Америки та бере його на секретну кімнату для відображення ракетно-контрольної панелі. Вони ходять в приміщення, є столик, і на ньому знаходяться три кнопки - червоний, синій і зелений.
Bush коментує:
- Дивитися, Вацлав, У мене є дистанційне з трьома кнопками. Я натискаю зелений, і певна країна ебать.
Афіша,
- Прохолодний.
Продовжуємо кущ:
Якщо я натисную синю, я можу знищити континент. Умань:
- Прохолодний.
Кущ йде на сказати:
Якщо я натискаю червоний, світ ебать, крім Америки.
Умань:
- Прохолодний, але це бульфіт.
Буш дивився.
- Чому?
Моя мати-в-завдяки мала великий будинок в Празі. Він мав три туалети. Один срібло, один золото і один платиновий. Так, коли радянські танки входили до Праги, вона сита в середині коридору.

С ***

8-35. Москва. Відправлення до Краснопренської набережної. На світлофора є салат Daewoo Matiz, за її VAZ 2106, очевидно, один раз білий. Водіння матусь Верохка Semikhvostova, це її перша незалежна поїздка по місту. На холі Шаха Гаріка Первоволосяна, бомбардована сім років досвіду.
Зелене світло на. Верочка намагається повернути на перше спорядження, але ебать не працює. Вона нервова, виглядає на світлому трафіку, потім в дзеркалі при непристойному поході і зв'язується з одним цілим фаром шістьма, і судомно витягує важіль. Нарешті, вона пам'ятає, що необхідно вичавити зчеплення і, зважуючи рельєфом, переміщається. Блискуча жовта, світло прогорає червоний. Верохка не до нього, чіпляючи до рульового колеса і злегка притискаючи її навпіл вперед, вона виглядає на дорозі.
Гарік, як правило, вогні в роті трахаються, і вони не особливо видно через скло, покрите брудом. Він на інструменті. На задній вогні перед рухомим транспортом.
"О, ви ввімкнулися на сигналі повороту?" - Віра практично робиться поворотом.
"Більше !!!" Garik помітить швидкий підхід до правого Gazelle, в той же час натискає все круп на гальма і ебать.
9-10. Відділ продажу відомого московського підприємства. Визначте просторий офіс, багато людей і більше жінок. Verochka поставляється в.
- Я був пізно в машині! Вона настільки збуджена і прагне поділитися враженнями, що вона забуває сказати hello. - Я не можу знайти стоянку! - О, ви в машині? Її найкращий друг Марина реагує перший. - Так! - Це задоволення. - Ви!
до О, приходьте! І я, ймовірно, не міг, - Наталія, секретар депутатського генерала, але ебать обидва, тримає розмову. Скільки разів я запитав, щоб навчити і боятися.
Коли я почав водіння, я думав ... Вера Івановна, обеська тітка сорок-п'ять років з слідами страшного вчора на обличчі, спробувала швидко знайти синонім слово «поп», але крім «фінішного» нічого не переїхала в голову. - І іспити в ДАІ просто ... - вона вирішила змінити тему, але знову повісити на пару "дупу".
Огляди страшні! – прийшов на допомогу Верочка. - Коли я пройшов, там...
до І автомобіль? Де знаходиться автомобіль? - Марина переривається в тактично.
до Під вікнами! Верохка пишається щітками до вікна, за ним підірвала десятки жінок.
Час. Москва, Краснопресненська набережна.
- Я чортую, брат, дивився собака паехал, я паехал. Що укус Газель отримав аборт. - Гарік зважений і доброзичливий зірвав на неперевершеному інспекторі ДАП.
до Який світло був на? - Він багаторазово втомився.
до Я живу в російській мові gavaryu, зелений песда паегал, я оплачується. Що таке аборт. На праві є аборт, право?