Поширені питання в психологічних форумах

Вирішуючи в одному кіптяві, щоб вирішити низку психологічних проблем, які чуйні сучасні люди, ми вирішили провести дослідження психологічних форумів, виявити найбільш поширені питання і зрозуміти це F.A.Q. керівництво для вигоди всіх людей, які шукають затвердження для своїх супутньих і несправедливих дій під судом про запит на допомогу.

Питання:
«Я похилий з коханим хлопцем. Я хочу, щоб зберегти хороші стосунки з нею. Як зробити це? « » » » » » » » » » » » » »
Відповідь:
Конука – це ще одне ім’я для самореспекту. Для того, щоб поважати себе, потрібно приниження іншої людини, показати свою «повний друг», що ви охолоджуєте, ніж її і може спокусити свого хлопця, це ваша проблема. Не можна заробити довіру і повагу іншої людини, зробивши його оплатити сльозами для своїх спроб заявити себе. Таким чином, ви не отримаєте хороший друг в поверненні. У відповідь на її щирість, вона просто вбиває вас на місці. Подруга, не маю. І не слава.

Питання:
У мене є дружина, яка я люблю дуже багато, але я хочу залишити її і залишити її для коханої жінки, які я люблю дуже багато. Чи можна сказати мені, як говорити про цю жінку, так що вона не болить? « » » » » » » » » » » » » »
Відповідь:
Не хвилюйтеся, ви вже захочете її, коли ви обдурите на неї. Не гірше. Ви тільки робите її на користь, позбавляючи від лушпиння, яка безшумно оживляє її. Він буде гірше для вас, і ви повністю заслугуєте всіх неприємних речей, які вона буде сказати вам, її сльози, її репрокаси і самооб'єднання ви будете мати після вашої розмови.

Питання:
«У мене є два хлопці. Вони люблять мене і хочуть, щоб маррі мене. Один зручний, розумний, майстер спорту і навчання бути банкіром. З іншого боку, є також інтуїтивно зрозумілим, що робить гарне життя і виглядає після мене красиво. Що потрібно вибрати? « » » » » » » » » » » » » »
Відповідь:
Вибираючи чоловіка, як голова капусти в базарі, не забудьте запросити сертифікат від кандидатів від ЖЕК, від поліції і від психіатристів. Найголовніше - останній, тому що якщо чоловік готовий створити сім'ю на таких умовах, все явно не править з мозку.

Питання:
«У мене є хлопець. Бажаю нам одружитися, і я хочу чекати року і подивитися, як працює бізнес. Він сердився і каже, що я не люблю його, і я дуже боляче, тому що я просто хочу перевірити його потенціал. Як переконувати його, що я люблю його занадто? « » » » » » » » » » » » » »
Відповідь:
Це найкраще йти в нотаріус і укласти договір, який ви погоджуєтесь на його любов, якщо він забезпечить вам обслуговування принаймні ... доларів на місяць. Три копії, один до вас, один до нього, і третій нотаріус в сейфі, повинні повністю переконувати його щирості ваших ніжних почуттів і дати сили в боротьбі за місце на сонці.

Питання:
«Я сказав, що любив мене, але не дзвонив і не зустріли мене. Чому він робить це?
Відповідь:
Я думаю, що він буде працювати.

Питання:
«Я люблю одного чоловіка і він любить мене. На жаль, він має дружину і два дітей. Як вирішити цю проблему?
Відповідь:
Якщо ви бачите існування деяких людей, як проблема, ви повинні просто найняти чоловіка, щоб вирішити всю сім'ю з машини. Потім потрібно промити підлогу від слідів крові – і можна відсвяткувати весілля.

Питання:
Я зловив мій хлопець, який я віддав 1,5 років.
Коли я зустрівся з ним, я бажав їх, і він пішов після мене, як собака. Тепер він пішов мені, і я просто відмираю, я не потрібен нікому, але його, я хочу його назад, я втратив всю гордість, але він не вірю мене, і він абсолютно наполягає на закінчення наших відносин. Я не загинув!
Відповідь:
Якщо ви не загинете, це тільки вампіри, які загинуть, коли вони відмовляються від доступу до людської крові. Проблема полягає в тому, що ви тільки знаєте майстер-slave, і зараз, що ваш партнер не хоче грати роль раба більшого, ви вирішили, що роль передано вам. А ви вважаєте, що ваш обов'язок страждати і страждати, замінюючи його як хворий актор. Ви намагаєтеся отримати його назад, ви думаєте, що він бореться назад, намагаючись отримати піднятися. По суті, цирк пішов. Клоуни вкриті. І ви робите це на пустому етапі перед порожньою кімнатою. Не буде запобіжника.

Питання:
У мене є fiancé, ми будемо жити найближчим часом. Проблема полягає в тому, що він є відвідувачем і не має квартири в нашому місті.
Покажіть мені, як перевірити його: він закохує мене за любов або для реєстрації? « » » » » » » » » » » » » »
Відповідь:
Кращий спосіб показати його, що повідомлення. Якщо він відмовляється від вашого обличчя і відходить назавжди, то він хотів би вижити з любові, і якщо він посміхається, що торкнеться і починає консоль - то обов'язково через реєстрацію!

Питання:
“Що я можу зробити людей, поважати мене і довіряти мені?” Відповідь:
Ви коли-небудь спробували бути гідною людиною? й

Звідси.