10 фільмів про шеф-кухарів, які варто дивитися

Михайло Мурзін розповів про те, що фільми він віддає перевагу і рекомендує дивитися всім тим, хто любить хороші фільми і наповнювати хвилі позитиву. Звісно, в п'ять фільмів про їжу, гастрономічне мистецтво і особисте життя неімітованих шеф-кухарів.

Якщо ви не знаєте нічого про приготування їжі, див. наступні п'ять фільмів. Серед них - домашня комедія, дві хороші драми, одна з яких - з елементами фантастики, трилера і навіть жаху.

«Стиль життя», 2007.Девіз цього фільму полягає в тому, щоб зробити те, що ви любите, а потім ви не будете працювати в житті і в день. Хороший фільм, який оберігає мене як будь-який інший кулінарний фільм.

"Кварка на колесах", 2014.Дуже веселий фільм, який надихає: що відбувається, робити те, що ви любите, навіть на кухні або в причепці. Любов роботи дуже важлива.

"Ratouille" 2007.Це найхолодніший фільм, який я бачив чотири рази, і я дивлюся більше. Яка і щира картина. Неважливо, що у вас є, якщо у вас буде бажання діяти, ви досягнете успіху.

"Чеф", 2012Шикарний фільм з схожою ідеєю: головне, щоб захоче щось дуже багато і не сидить, але робити всі зусилля, а потім все вийде. Це так добре, що ви на одному рівні, як головний шеф-кухар Франції.

Душ Кухня, 2009.Назва говорить сама за себе. Атмосфера в плівці триває протягом години і половина, і знову головна ідея полягає в тому, що найголовніше - зробити все з прагненням і любов'ю, тоді успіх гарантований.

Моя найкраща дівчина друга, 2008.Комедія I’ve дивилась в п’ять разів. Суть фільму, як це здавалося мені, полягає в тому, що вам не потрібно затримати, діяти, інакше ви пропустите своє щастя.

"Я Ам Легенда", 2007.Ще один фільм, який мотивує, змушує вас думати про щось важливе. Якщо у вас є бажання і мрія, не можна зупинитися. Не просто девіз фільму, а й мій девіз.

Купальник щастя, 2006.Великий фільм Що б ви не знали, Проти себе і йти вперед. Genius, я думаю.

"Престиж", 2006.Змагання хороший, змагання є двигуном розвитку, але не потрібно занадто зводити, інакше ви можете зігнути палицю і залишити ні з чим.

"Похідний мертвий", 2010 - до н.е.Ця серія є про післяапокаліптичний час і як вижити, коли ніхто не навколо, і ви повинні бути максимально обережними. Це також мотивація.

Джерело: domashniy.ru/