Про нас Просектор Не совушники )

Чоловіки є заходом згадки про жіночу логіку. А ми, починаємо лежати, гістерично сміятися і вказувати пальцем у кого-небудь, хто подарував слова «жінка» і «логічна» в тому ж вирокі. Але вони вважають себе дуже логічною і розумною. Чоловіча логіка також може бути важко зрозуміти.

Наприклад, для того, щоб витягнути розм'якшений шматок хліба з кухонної мийки, людина покладе на рукавички, візьміть 2 локони і довго і важко звідти його звідти, вичавивши очі. Після цього він буде мити руки милом не менше 2 разів, зануривши локони в «кометі», і подрібнить на інший тиждень при пам'яті цього попадання. Але для колеса улюбленого автомобіля, який поїхав девіл знає, що пульпа собаки і каналізаційні підвіконня, він буде радувати своїми руками без найменшого зцілення. І він може бути в змозі кинути серце, і він може бути в змозі кинути його.
Чи є це логічно?

Або щось інше. Він не може показати або зателефонувати на тиждень, хоча ви сиділи вдома і чекати. Але як тільки він чує, що ви йдете кудись, щоб весело, він негайно відійде. І це буде так, що ви не будете йти в будь-яку точку. А коли в півгодини він буде впевнений, що ви не отримаєте в будь-яку точку, з спокійною совістю він залишить, цитуючи бізнес. Це просто логіка.

Так, тут ще один приклад. У номері: Він був до вух у газеті, добре читати, як і перший градер. Ви нічого не можете зробити і ви включите на телевізор. Він відразу перехоплює дистанцію, перетворюється на новини або футбол, і відразу знову кине в газету. Коли ви намагаєтеся переходити на щось, що цікавіше вам, газета починає кричати про те, яка цікава програма збирається, і в цілому, хто є власником будинку. Найцікавіше, що навіть якщо він сидить перед телевізором, щоб дізнатися 46 разів на добу, що приземлення піонерів висаджувала десь в районі Кривих сіл, він не дасть вам газету. І не надії. Так ви навчите вичерпну картину на шпалерах, слухайте не менше вичерпних новин, або перейдіть на кухню, щоб посипати «пурген» в супі коханої.

Ви помітили, як спостережники? Відьма. Коли з ранку ваші вірні запитують вас, де він кладе його шкарпетки, немає хістерії. Вони також дивляться. "О, як ви помітили все це?" Fuck знає. Але відомий факт: жінка завжди пам'ятає, де поруч людина кладе залізний шприц 1×1.5 мм, навіть якщо вона побачила його на краю 25-ї вії, простягається між кулінарною вечерею, миттям, переглядом серії і фарбування дверної ручки в небі-синій з відтінком ранкової запади кольору. Тепер я знаю, що гараж був для. Як знайти авто? Місто дуже великий! Gee ... Сильний підлогу.

О, і чоловіча можливість запустити домогосподарства? Я пам'ятаю другу шахти наполегливо дивився чому, якщо він кладе 2 шкарпетки в пральній машині, він завжди отримує тільки одне. А чи варто покласти там відразу 2 ідентичних пар шкарпеток, щоб після миття отримати не менше одного, але повна пара. Здавалося мені, що він вирішив, що машина, що працює від приношеної хосі. Бог заподіяти я невірно. Але той факт, що його чоловіча логіка не було достатньо, щоб компренувати процес обгортання носка в аркуші і погладити її зовні в процесі сушіння.

Не думаю, що я не люблю чоловіків. Я люблю їх. Такі смішні істоти! Я просто не можу стояти, вони можуть похвалитися своєю відмінністю, виключаючи їх інтелект, і лікуючи жінок, як милий, але без мозку виробників їх замикання.