260
Студент створив автомобіль на вітровій та сонячній енергії
Shogun Oeiola, студент Obagemi Awolowo University в Нігерії, був в змозі відрізнити разом автомобіль, який може запустити на вітер і сонячну енергію. Студент провів про рік будівлі свого автомобіля. В якості основи він отримав стару Volkswagen Beetle, більшість запасних частин, отриманих від родичів і друзів, і все, що не вдалося отримати самостійно, довелося купити. Всі разом вартість менше $6,000.
Він писав на Co.Exist:
Хочу зменшити кількість викидів вуглекислого газу в атмосферу, оскільки ці викиди призводять до зміни клімату та глобального потепління. На даний момент наслідки вже можуть спостерігатися: виникають порушення в циклах сезонів; вода і все, що росте, також впливають на шкідливі наслідки. З цієї причини я вирішив зробити автомобіль, який буде працювати на зеленій енергії. Я бачу і розумію проблему і хочу її вирішити.
Постріл не тільки встановлена сонячна панель на даху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Розглянемо сонячні автомобільні гонки в Австралії. Він також встановив вітрову турбіну. Коли автомобіль знаходиться в русі, турбіна починає обертати і заряджати акумулятори, розташовані в багажному відсіку. Серед інших речей, Beetle було надано нову суспензію, щоб вона могла переїхати, як правило, з усім, що було завантажено на неї.
Автомобіль ще не ідеальний. Наприклад, акумулятори приймають 5 годин, але студент працює на ньому. Також важко знайти оптимальні матеріали. Багато людей думають, що він лікує час.
Останні не плутають молодого фахівця. Не так давно захистив диплом і не планує зупинити роботу над власним проектом.
Джерело: Ecofriendly.ru
Джерело: /users/1617
Вітрова турбіна з технологією відкритого джерела
Предмети, які зроблять відпочинок в природі більш комфортним