362
Дивовижні властивості сироватки - секрет довголіття альпіністів
Він довго використовується в їжі багатьма людьми, залученими до тваринництва. Це кращий засіб для гасіння спраги, а також відмінний профілактичний засіб для сечокіазу.
Коли ми чуємо або читаємо про центеніари, найчастіше виходить, що вони мешканці гірських територій, віддалені від усіх шармів цивілізації. Кавказ займає одне з провідних місць у кількості центаріїв у світі. Тексти пісень, а це означає: І це ідеальне почуття. Чистий повітря, мінеральні води, натуральні продукти, відсутність стресу сучасних мегацитів
Це сталося давно, 15 років тому. В цей час ми просто відпустили наш бізнес-підготовки, і ми не мали фільтра в нашому будинку. Заливаємо воду в 3-літрові банки і сперечається перед застосуванням його випаровувати хлор.
У районі, де ми живемо, вода дуже тверда, а через місяць таких маніпуляцій на внутрішніх стінках банку утворюється стійкий шар водного каменю. Як ви знаєте, вода камінь нічого, але кальцію і магнію. Для нормальної функції серця необхідні мінеральні солі.
Ці мінерали присутні в нашій воді в великих кількостях, але не завжди в молекулярній формі, яка легко поглинається нашим тілом. Тому в наших нирках і судинах з'являються родовища, дуже схожі на тих, які осідають на банці.
В кінці весни і погода була незвично гаряча. На жаль, це було лише одне харчування. Я купив кефір і вирішив скинути його в водяній бані, щоб зробити основу для окрошки. Для цього потрібен 2 або 3 літр банку. Нещодавно всі банки були взяті на підвал, і я не мав ключа.
Там був тільки один баночок, в якому я залив воду захищати, але це було так потворним водяним каменем, що я якось не хочу робити все в ньому, але нічого не вийшло.
Я спробував очистити водяний камінь від стін баночки, але це не було. Неважливо, як я потерти його, незалежно від того, як я його брухтував, немає результату. Тоді я думав, що так як я не можу чистити цей рейдер, то він не може зробити ніяких шкоди, і залити йогурт в банку. Потім я кладаю його в водяній бані і чекав на сир, щоб зібрати його на окрему, і використовувати сироватку як основу для окрошки. І після того, як це сталося. Я сміливо збирав сир в стаканчик, і заливають сиром в каструлю, приготовану для окрошки.
Що я бачив після У банку, яку я так загострив, щоб чистити, шон і шон, як це було просто було випущено з монтажної лінії. Я думав про це.
Сироватка добре справляється з роботою, не залишилося слідів з водяного каменю. Я був так званий! Це мій маленький відкриття. Я зрозумів, куди з'явився здоров'я гірських порід.
Виготовляючи достатню кількість мінералізованої води (а Кавказ славиться своїм великим різноманіттям), ці люди повинні постраждати від різних видів каменів нирок, але використовуючи такий унікальний продукт, як сироватка, їх організм отримує достатню кількість корисних копалин без утворення каменів нирок і родовищ в судинах. Я думаю, що цей продукт може служити профілактикою сечокіазу.
Рецепт сироватки:
1,1 км Кефір - 1 л. (Залийте його в баню і вставте її в водяну баню. При збиранні сиру в верхній частині зніміть акуратно, процідіть решту через штифт або через марлю. Сир можна використовувати для їжі.
2. Картопля – 1 велика картопля.
3. У Огірок 1 середній.
4. Ковбаска "Доктор" - 300 г.
5. Умань Яйця 2-3 штуки.
6. Радіце, 2.
Залийте все сметаною, можна засолити його за смаком і додати інші спеції. Кефір слід приймати з хорошого виробника, натурального. Якщо кефір поганий, то сир не збирається, і, відповідно, сироватка не працює. Кефір краще взяти три-п'ять днів, після чого сироватка буде кислою.
Джерело: Shkolazhizni.ru
Джерело: /users/1077