Зірконійна кераміка - новий стандарт для екологічного різноманіття страв

Здавалося б, новий може бути придуманий в галузі виробництва страв: тут чайник, тут є пан, велосипед тут не можна придумати. Однак вдосконалюються матеріали для виготовлення побутових виробів. Вони стають більш зручними у використанні, екологічно чистими. Так, справжній прорив в цій області був посуд з керамічним покриттям. Які переваги?

Пансіонат і каструлі, покриті цирконіємною керамікою, безпечні для здоров'я людини. Вони інертують по відношенню до їжі, не вводять в хімічну реакцію з нею, шкідливі речовини надходять в організм. У сучасному світі з його загальним забрудненням люди намагаються зберегти здоров'я і тривалий термін життя потрібно звернути увагу на кожну «трифл»: склад продукції і косметики, вода, яку ми п'ємо, страви, на яких ми готуємо.

Наприклад, за останні десятиліття зросла кількість людей, які страждають від хвороби Альцгеймера. Це пов'язано з тим, що серед інших речей, до популярності алюмінієвого посуду, що сприяє міграції важких металів в їжу.

Ви можете купити чайник з нержавіючої сталі, який також буде безпечним для здоров'я. Однак, нержавіюча сталь не має властивості, на відміну від кераміки. Звичайно, є також моделі з непристойним покриттям Тефлона, але за даними досліджень, небезпечні хімічні компоненти Тефлону потрапляють в харчові та людські тіла, що накопичуються в тканинах.

Щоб уникнути цього, отримуйте набір якісних керамічних сковорідок. Але необхідно ретельно обробити їх. Зірконійна кераміка відома своєю зносостійкістю, покриття служить протягом десятиліть без зміни її властивостей. Але це не витримує навантаження удару, і якщо ви падаєте каструлю на твердій плитці підлога - можна сказати до неї. Від впливу керамічних тріщин і розколів неможливо виконувати такі страви.

Є інші обмеження. Якщо це турецька кераміка, сковорода або сковорода, не рекомендується допускати різкі зміни температури. Що ж ви не можете покласти на великі вогні відразу з холодильника. Також не нагрівайте каструлю, після чого на нього помістіть їжу.

Порядок дії повинен бути таким: спочатку ви залите трохи масла в каструлю і кладемо вироби, а тільки потім кладемо на повільний вогонь. При теплих стравах можна поступово збільшити температуру. Так, це не просто у використанні керамічних страв, але багато хто обирає цей варіант, тому що вони піклуються про своє здоров'я і своїх близьких.

Перевагою кераміки є її декоративний вигляд. Виробники пропонують різні дизайнерські рішення: білосніжна або кольорова поверхня, монохромна або мармурова. Оберіть Ваш вибір на основі існуючого дизайну кухні.

У разі правильної обробки посуду з керамічним покриттям ми подаємо Вам протягом багатьох років.

Джерело: zeleneet.com