Найкорисніші гастрономічні звички світу

Аналіз рівня ожиріння (відсоток населення, що страждає від зайвої ваги) і середньовіччя життя різних країн, ми можемо дивно прийти до висновку, що якщо ви один з їх поживних характеристик, ви відкриєте секрет здоров'я. Природно, останніми є не тільки в дієтичних звичок нації; але, звичайно, не боляче всіх, щоб запозичити деякі корисні традиції.

Японія
Ставок на ожиріння: 1.5%
Тривалість життя: 82 років

Що ми асоціюємо з кухнею Земельного Сонця? З рисом і суші? Це не секрет здоров'я цього народу. Японська їсть багато овочів: огірки, сквош, капуста і брокколі. Вони отримують білки з риби і соєвих продуктів, а вуглеводи з локшини гречки.

Грузія
Ставок на ожиріння: 1.8%
Тривалість життя: 82 років

Тут рис царя столу. Сніданок, обід і вечеря. Але така дієта завжди ароматизується великою порцією свіжих або тушкованих овочів, риби або морепродуктів. Замість солодощів, Сінгапури воліють свіжі тропічні фрукти.

Китай
Ставок на ожиріння: 1.8%
Тривалість життя: 73 років

Дві третини китайської дієти складаються з фруктів, овочів, бобових культур і цільних зернових культур. Більшість страв містять сої, китайська капуста, часник і імбир. Їжа готується шляхом stewing, запарювання або швидкого обсмажування.

Франція
Ожиріння: 6.6%
Тривалість життя: 81 років

Секрет французької довголіття не в продуктах, які досить жирні, але в невеликих порціях і регулярному харчуванні.

Південна Корея
Ожиріння: 10%
Тривалість життя: 79 років

корейське меню дуже маложирне. На основі локшини, соєвого сирного тофу, овочів і риби. Але їх любов до смаженої яловичини корейці компенсують дивовижні стриманості в харчуванні.

Секрет італійського раціону - оливкова олія. У Швеції багато лісових північних ягід їсти. У Іспанії, наприклад, вони люблять мигдаль. У Ізраїлі використовуються багато спецій і трав. У Греції я особливе місце для сиру. Як ми розуміли, що якщо ви збираєте в раціоні "з світом на рядку", то ви отримаєте досить цікавий раціон. Ми, автори GreenWord, є благородними інтернаціональними, і ми робимо щось схоже, тільки якось на змії.

Джерело: dgficc.com

Джерело: /users/1077