Біологіка - альтернатива шкідливому саду "хімія"

Кожна з нас на своїй ділянці стикається з одним або іншим шкідниками, які присуджують нашу культуру і позбавляють сил рослини. Наприклад, я їсть сливи з великим доглядом: ні, ні, і ви отримаєте ягоду з черв'яком. Незважаючи на те, що навесні під час цвітіння обробляється щось. І іноді рослини навіть гинуть через шкідники і захворювання. Як ми працюємо з ними?

Ми використовуємо для використання хімії, і це небезпечне. Ми і навколишнє середовище страждають. Будь-який, нічого хорошого. Останнім часом біологіка стає все більш популярним - продукти на основі живих організмів. Наприклад, на бактеріях і бактеріальних вірусах, антагоністичні гриби. Також можна знайти препарати, створені на основі корисних комах - акаріфаги і ентомофаги, або біологічних токсинів.

Я знаю, що сільське господарство все частіше використовують комплексні мікробіологічні добрива (наприклад, BisolbiFit): є захист, харчування і все. Що ми, садівники і садівники, гірше? Давайте подивимося, що біологіка може бути використана для захисту рослин в країні.

Я починаю з ним, бо я знаю про це. Суха форма мікробіологічного добрива. В цілому препарат активно використовується в сільському господарстві. стимулює імунітет рослин і захищає їх від грибкових і бактеріальних захворювань, таких як Фусаріоз, фітоптогороз, порошкова роса, роса і т.д. Я читаю, що протипоказання практично всіх грибкових, бактеріальних і вірусних мікроорганізмів захворювань. Бактерії є шкідниками. Тільки дуже дрібні.
Препарат ефективний при лікуванні і профілактиці захворювань рослин. Грунт занурюється мікроорганізмами, які миттєво прокидаються і починають робити свою хорошу роботу. Що таке перевага: його можна використовувати не тільки як засіб від захворювань, але і як варити лікувати пошкодження дерев. Ефективність доведено відповідним науково-дослідним інститутом.

На основі продуктів життєдіяльності ґрунтових мікроорганізмів створюється біофармацевтична продукція. Дуже ефективний у боротьбі з колорадським жуком, всі види рослинних кліщів, капусти, плодів eater, пилососів і так далі. Засіб повністю розчиняється в воді і грунті, не забруднює характер. Два дні і ефект очевидний. Що потрібно знати про застосування препарату? Ефект відбувається від 5 годин до 7 днів, а загальна тривалість впливу після використання становить 20 днів. Якщо погода дощова, то менше, тому доцільно лікуватися в хорошій погоді.

Ще один біологічний інсектицид. Призначений для боротьби з гусеницями шовкових черв'яків, листяних черв'яків, луків, мостів, капусти тощо. Препарат також схвалений для використання в дачних ділянках, в особистих дочірньому господарстві. Переваги препарату: не накопичується в фруктах і не токсична. Якщо використовується в встановлених нормах, він повністю безпечний для людини і бджіл. Використовується в будь-якій фазі росту рослин.

Намабакт Дуже дивовижний препарат. Це круглий мікроскопічний черв'як, який живе в грунті і живиться на комахах. Дуже ефективний при боротьбі з личинками колорадського жука та інших шкідників. Неприємно життєрадісна! Порушується в личинку, вбиває її і йде в пошуку нових жертв. Дуже добре, що ці черв'яки нешкідливі для людини! Переваги препарату - тривалий період впливу. Влітку черв'яки вбивають від 60-100% від личинок, взимку вони приховують, а навесні знову прокидаються і для роботи.

Бітоксибактилін є ще біологічним інсектицидом. Вбиває личинки колорадського жука, павутинного кліща, капусти молитви, глоду, шовкові черв'яки та багато інших. Візерунок дії кишечника. Препарат порушує функції кишечника у шкідників, зменшує своє харчування, що призводить до смерті личинки. 3-7 днів - і забезпечується масова смерть шкідників.

Джерело: www.7dach.ru