358
Як ми розглянули - розкоші працівників американських компаній
У цій статті ми зібрали коментарі користувачів соціальних медіа, які працюють для відомих і поважних компаній:
1,1 км Я працював за Claires. Наша підготовка триває 15 хвилин. Потім ми відправили до промивання дитячого вуха. Після процедури ми просто протерли кров голкою і використовували його знову для наступного відвідувача.
2,2 км Я працював в компанії «Арізона сода». На етикетці одна з них була «Мада на весняній воді» – і вона була вірною. Для кожного 600 галонів напою ми заливаємо саме одну галону весняної води в бак.
3. У У старому готелі, де я працював, ліжко було змінено тільки якщо він виглядав брудно.
4. У Коли я працював на HHGregg, ми повинні розповісти клієнтів, що їхні старі телевізори будуть перероблені. Ми були насправді просто кинути їх.
5. Умань МакАллістер виробляє льодовий чай, який називається «Красивий чай». Сайт компанії говорить про те, що « рецепт цього напою зберігається секрет». Це дійсно просто дуже солодкий Lipton. Величезна кількість цукру розчиняється в льоді Lipton – це ціла страшна секрет відомого чаю з льодом.
6. Жнівень Я працював в одному з магазинів моряків. На тиждень перед великим продажем ми змінили всі цінові теги на товарах, підвищуючи ціни. На біговій доріжці, наприклад, ми прокидаємо 500 доларів. А напередодні продажу одягаємо етикетки "- $ 200" на них. Це, навіть під час продажу, вони були $ 300 дорожче, ніж звичайна ціна.
7. Про нас Я працюю в Orange Julius протягом чотирьох років, і я розповім вам, що свіжий сік, який люди оплачують шість доларів, тільки половина цього. Друга половина звичайного соку з концентрату.
8. У Я працював в центрі безпліддя в одному з найбільших міст США, в лабораторії IVF. Ми зробили близько 2000 IVFs на рік. І багато разів висаджували ембріони одного батька.
Рарелі до таких випадків стають відомими загальнодоступними. Як правило, клініка намагається захопити справу.
9. Навігація Goodwill вважається благодійною і некомерційною компанією, але її щорічне надходження становить близько $ 100 млн.
Більшість речей, які пожертвують (близько 80 відсотків), викидають або продаються в об'ємних країнах світу. Решта - що виглядає нове або практично нове, продається в магазинах за цінами трохи нижче оригінального.
Дуже темна вода.
Ці люди отримують величезні прибутку від того, що ненавидимі люди жертви. Вони кажуть, що вони дають роботу людям з обмеженими можливостями, які важко знайти роботи. По суті, вони розумно знайдуть петельки в законі, щоб оплатити відключений пікант, скориставшись їх безповоротністю.
10. Я працював в ресторані Elephant в Колумбусі, Огайо. Наші менеджери вимагали збирати нерозширені продукти харчування з тарілок відвідувачів та поставити на тарілки інших відвідувачів.
11. Столиця Один робить цей трюк: Якщо ви хочете сплатити їх на кредитну картку, вони не скажуть вам всю суму, яку потрібно сплатити – просто поточний баланс.
Ви платите стільки, скільки ви сказали, і ви живете в миру, ненавигідне, що у вас є $0.12 в боргі, з інтересами та штрафами, тому що вони перестануть надсилати повідомлення про статус рахунку (я думаю, що рахунок закритий).
А один день, ви навчитеся з юридичної фірми, яка ви owe Capital One $400.
12. Я працював соціальним працівником в школі-інтернаті для людей з обмеженими можливостями. Одна з наших палат стала вагітною - матова дівчина з серйозною затримкою в розвитку. Ми зробили деякі тести ДНК, а батько дитини був одним із співробітників школи-інтернатів. До того ж дівчина виявила сифілію, яку батько дитини не мав. Вона була ріпакована принаймні двічі на два різних чоловіків.
13.00 р. Я працював в університеті, де в 70-х роках молодий вчений зробив стрімку та запаморотовуючу кар’єру.
Одного разу він зібрав групу студентів і пішов з ними в Єгипет, але в одній точці тільки зникнув гроші, виділені для поїздки, залишаючи студентів з величезним боргом за готель, який вони не могли платити.
Минулого року, коли були відомі деталі своєї біографії, ми дізналися, що цей професор є біологічним батьком Стівських робіт.
14. Я працюю для компанії, яка надає людям кабельне інтернет. Як швидко ваш інтернет, ваша компанія робить те ж саме.
15.00 р. У нашому ресторані ви можете вибрати лобстер в акваріумі, щоб підготувати його до вас. Проблема полягає в тому, що ваш лобстер буде чекати на кухні, коли ви залишаєте, і ви будете ще один, щелепний.
16.00 р. Я можу поспілкуватися з повними знаннями, які 90 відсотків суші ресторанів лежуть про те, які риби вони використовують.
Джерело: Mixstuff.ru
Джерело: /users/1077