газон в країні - типові помилки

Не маючи газону на дачі невисокий. Практично, як і раніше, як вона використовується для того, щоб мати траву (читати "п'ята") на сайті. Як висадити газон на дачі, щоб око радує, і не викликає зайвих клопотів до лази садівника?Перш за все вирішити, чому нам потрібен газон?Якщо ви граєте на професійному футболі або тенісі, це не для вас. Замітка також не для тих, які життєва мета є ідеальним газоном, тобто газон є виключно зерновим, однорідним, без однієї кульбаби або незабуденим.

Для мене, як для більшості садівників, заміського газону, а точніше, газон, це спосіб боротьби з бур'янами, розслабленням, а також місцем для гри, ходьба, виснаження і насадки на траві. Таким чином, різноманітний травний газон, який дозволяє певну кількість конюшини, незабудь-які і навіть кульбаби будуть виглядати досить добре. Що я, як і будь-який лази, не задоволений категорично, є використання гербіцидів, заспокійливий газон і щорічна посадка трав'яних патчів.

При поломці газону люди часто крокують на одній граблі, роблячи типові помилки (і я не виняток). Проаналізуємо типові помилки при організації газону на дачній ділянці.

Етапи створення аматорського різноманітного газону травиВ ідеалі є тільки два етапи:

Розміщення. Догляд за газоном (водовідведення, і так протягом 500 років поспіль). В ідеалі посадка трави не обов'язково - вода і скит, а газон забезпечений. З часом злаки повільно розміщують кульбаби, кропиви і лебеді, спочатку лебеді, потім кропиву і деякий час в далекому майбутньому, можливо, навіть кульбаби.

Знову ж, в ідеалі, точно ті трави, які зручно жити там буде поселитися самостійно: на сонці - посухостійкий, в тіні - тіньовивідний. Вода і корова ...

На практиці все не так і практично так.

По-перше, вирівнювання сайту не є простим завданням. І не завжди вирішується найкращим чином. У нашій країні, наприклад, родючий шар грунту похований глиною під фундамент будинку.

По-друге, для трави щільно заселяють область викопування, вона займає більше одного року. Я хочу побачити результати сьогодні, принаймні завтра. Тому ми віддаємо перевагу сіяти газон після всього. Ось де починаються помилки.

Коли сіяти газонЯкщо ви залите людину, краще не замішувати з поливом газону. Так, необхідно висіяти газон в травні - на початку червня. Дощ. Посухи в середній провулку останнім часом не рідкість, навіть в червні.

Як посадити газон. Типові помилкиЯ хочу все відразу, і краще. Тому ми вибираємо швидко зростаючі трави. Звичайно, якщо сниться так близько, якщо можна перетворювати цю кропиву лебедом або що мусити шпинделя в зелений газон протягом декількох тижнів, чому не поспішати? й

Але трава буде рости, навіть якщо не висаджувати її. А потім ви повинні пустити його. Висіваючи один раз на тиждень, якщо трава швидко зростає, а літо дощне. Літо. Накладні висновки.

Моорський газонМи знаємо. Добре виглядає в перший рік. У наступному сезоні краще, перетворюється в звичайний газон. Якщо хтось зумів провести Моорішний газон протягом декількох років (тільки без вболівальників, тобто без ручного плетіння і копання посадкою), будь ласка, напишіть.

Сівалка в газоніЯ зробив це. Заглушка білого добре переносить скошування, закриває приварні плями в молодому газоні, особливо в посуху. Дуже поживний для тваринництва і хороший для грунту. Але якщо у вас немає корів або гірше кози, то конюшина принесе деякі незручності.

Тим не менш, це багато. Він жирний. Додає багато соковитої зеленої маси. Ємність косарки швидко заповнюється, ніж прив'язується в зеленому кашу навіть в сухому погоді. В результаті для змивання контейнера і очищення косарки має два-три рази частіше, ніж для злаків. Але газон є зеленим і хорошим, конюшина переносить кульки більш ефективно, ніж злаки. Накладні висновки.

І все ж головна помилка початківця газонної труби є прагненням до ідеального газону. Гербіциди, спеціальні засоби для розмотування кульбабів, щорічне патчування приварних плям, скребкування мохів, розбирання з мурах ...

Ми для газону або газону для нас?

П.С. Думка автора не може збігатися з думками читачів.

Джерело: Sadovos.ru/