Ви хочете зробити реальні товсті млинці на дріжджах? Для цього недостатньо просто кинути швидкі дріжджі в млинці тісто. Виготовлення товстих пористих млинців є цілою наукою. Я не скажу, що це ледаче блюдо. Але один раз на рік, на Масляні, відбувається диво - і Лази здатний випікати справжні млинці.
Ось рецепт дріжджових млинців з моєї онуки. І я готую, як це, крім того, я використовую сучасні швидкі дріжджі.
Інгредієнт:
- 3 склянки теплої води
- 3/4 пакети дріжджів (або 1,5 дрібних пакетів сухих дріжджів)
- 7 склянок борошна
- 3 яйця
- 1,5 чайні ложки солі (без гірки)
- 6 ст.л. цукру (не гірка)
- 4.5 столові ложки рослинної олії
- 7 склянок молока
Примітка: 250 мл окуляри.
покрокова інструкціяРеальні млинці дріжджів починають з опару.
У 3 склянки теплої води (30 градусів), розвести дріжджі, додати 3 склянки борошна і ретельно перемішати. Опара досить рідко, це нормально. Покрийте чашу парою і вставте в тепле місце на 1,5-2 години. За цей час його обсяг повинен збільшити приблизно двічі.
Тест готової пінопластової парової перерви 3 яйця, додати сіль, цукор, решта борошна і рослинне масло. Ретельно замісити, можна змішати з гвинтовими колясками, так як на цьому етапі тісто все ще дуже товстий.
Залиште тісто в теплому місці на півгодини для підйому.
Заварити тісто молоком, щоб варити і злегка охолонути. Гаряча молоко поступово додається в густе тісто, постійно помішуючи. Коли тісто розбавляють до товщини сметани (не ринок, але звичайний, магазин), тісто готове. Може бути не всі молоко відійде.
Ви можете випікати млинці.
Як запікати дріжджові млинціЯ запікаю в три-чотири дрібних каструлі одночасно. Я змащую сковороди з соняшниковою олією за допомогою половини маленької картоплі висаджують на виделку. Я кладав готові млинці в каструлі, кожен раз закриваємо кришку так, щоб млинці не охолонуть.
Як їсти дріжджові млинціПроблеми, як правило, не виникають. Я посушуючи вершкове масло в невеликому горщику, з яким ми змащуємо стек млинців вже на пластині. Я волію млинці з оселедцем, мій син з червоною рибою, мій чоловік зі сметаною. І ви також можете з конденсованими джемами або, на гірші, з червоним ікрою.
Джерело: Sadovos.ru/