Поради щодо ремонту без шкоди для здоров'я

Джерела даних: панель "два" площею 60 кв.м. Попереднє оновлення відбулося 12 років тому. Тепер необхідно: заміна шпалер з частковим вирівнюванням стін, фарбування стель, установка стель натяжних стель, велопаркет, заміна плитки у ванній кімнаті, заміна міжкімнатних дверей, перепланування і утеплення лоджії для того, щоб перетворити його в гардеробну.

Всі ці роботи завершені в квартирі. Автор готовий поділитися з вами досвідом, які сини є складними, і дати деякі поради. Це може бути корисним. так, крок за кроком. 1. Пошук фахівців. Якщо Ваші друзі та коворкінги не знайомі та перевірені фахівці з ремонту, подивіться на них онлайн. За 12 років Московський ринок став більш цивілізованим. Зараз в мережі багато сайтів з списками ремонтних екіпажів викреслилилилися за рейтингом. Зрозуміло, що власники сайту можуть «вивести» все це. Але минулого року інтерактивна команда відремонтувала кухню в нашій квартирі, хлопці зробили все прямо, тепер я підібрав їх для капітального ремонту.2. Оцінки необхідно заздалегідь підготуватися. Найімовірніше, представниця запропонує зробити її самому. Ціни в Москві в цілому стандартні і високі. Звичайно, ви можете зробити те, що я зробив 12 років тому: запросити бригаду з провінції через друзів. Як правило, ці хлопці зроблять все дешевше. Але у мене є фахівці з Брянська, коли вони змінили електричну електропроводку, з'єднують мідний дріт з алюмінієм, який через деякий час практично спричинив вогонь.3. Вивчаючи оцінки, ви побачите, що досить багато грошей витрачається на демонтаж і думаєте про те, чи зробити це самостійно. Це вірна ідея. Принаймні, ви обов'язково зможете видалити плінтус, розібрати полки на лоджії і зняти вагон там з стін. Це та інші будівельні сміття (це буде багато його) відмінно розпоряджається відбійника для трохи заохочення. 4.Мій досвід показав, що краще купувати матеріали для ремонту на будівельному ринку, а не в гіпермаркеті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. По-перше, щоб зробити замовлення, ви повинні були буквально голодувати для консультанта: в сезоні інші покупці відірвали його окремо. По-друге, перед доставкою я отримав дзвінок і поінформував, що одна позиція, найбільш об'ємна – листова піна – не була доступна. Я думав, але тепер я не. По-третє, кілька інших позицій привезли неправильно: замість оцинкованих шурупів не оцинковані, «крабки» для гіпсокартону не брендовані, як я замовлений, так і інші, фламси і так далі. По-третє, якщо ви все ще віддаєте перевагу варіанту «магазину», при розвантаженні матеріалів на вході, ретельно підрахуйте всі коробки, сумки, листи, банки та пакети. Так, так, я дуже рекомендую. В іншому випадку ви не доведете нічого. На ринку можна придбати її швидко і без проблем. Ви не будете дотримуватися продавців, вони будуть дотримуватися вас. 5. Координація перепланування не містить спеціальних жахів. Як мінімум, що був випадок в моєму випадку. Я мав отримати дозвіл на знесення цегляної стінки між застібкою глибоко в лоджії і сам лоджією, і я отримав її. У Москві добре працює одна віконна служба. Не існує черги. Всі мої витрати (для виготовлення нового паспорта квартири, решта безкоштовно) склали 2 тис. рублів. Вони становили 1780 рублів, але термінал в обслуговуванні одного вікна не дали змін (Я чесно попередив про це), і я знаходився до відділення Сбербанку через 220 рублів. 6 хв Поговоріть заздалегідь з бригадою, яка і за якими цінами підніме придбані стійки в квартирі. Якщо ви не обговорюєте, вартість цієї додаткової роботи повинна бути згодні стоячи на вході перед горою сумок, канатів і рулонів, або брати участь у перетягуваннях товарів. Навіть для людини з спортивним фоном, це не завжди велике задоволення. 7.Визначте, хто і в яких умовах варто придбати відсутні матеріали. Ремонтники в процесі роботи не обов'язково мають достатню кількість розтирання відро, потім банки фарби, після чого вони послідовно розбивають три дрилі на бетоні, фарбувальний валик не вийде і буде виконуватися. Це нормальні робочі моменти, але має бути чіткість. Або власник зношений як сєвка-бурка в сусідніх магазинах, або хлопці вирішують проблеми самостійно. Наприклад, вранці на шляху до роботи одна з них доходить на ринок і робить необхідну покупку.8 Окрема історія паркету. І індивідуальні фахівці. Тепер я знаю, що в передпокою краще замінити паркет з плиткою. А також уважаю, що вартість пристойного циклу (збільшити капіталізацію, це називається «Єврошифовка») вважається без витратних матеріалів, тоді їх ціна додається до результату. Плюс заміна індивідуальних паркетних планок. В цілому, будьте готові, що ці роботи будуть коштувати вам більше 1000 рублів за квадратний метр. 9. Теплова підлога на лоджії також окрема тема. Найпрогресивніший варіант на сьогоднішній день є плівкою інфрачервоного покриття. Але є проблема. Моя квартира розташована в токарному розділі будинку, тому трапецієподібна лоджія формується, вона звужується до далекої сторони з вікна. Значна частина даного приміщення після утеплення буде зайнята шафами. Не можна ставити плівку під ними. Тому слід укладати якомога простіше на іншому місці, покриваючи його повністю. Але плівку можна нарізати тільки прямокутниками з боком 50 см. І якщо стіни вузькі, то великі площі підлоги залишаться незрівняні. Отже, за останні два роки, як і в далекому за кордоном, створено виробництво інфрачервоної плівки, яка може бути вирізати не тільки безпосередньо, але і навпаки. Більшість наших постачальників і будівельників не знають цього. Але я знайшов прогресивну компанію на Таганці, яка продала мені такий чудовий поверх і змонтувала його. 10. І ніколи не вичавити пучок пластикових дощок на балкон, наповнений ящиками, мішками і розібраними шафами! Так ви згинули плінтус, ви повинні відкинути їх і купити нові.

Джерело: Ecowars.tv/