Родня ))

Маринові штовхання мене боковини. Я не розумію.
до Що неправильно?
Я забув, щоб згадати, що наші батьки тут, щоб відвідати.
до Які батьки?
Машина
до Де я поставив їх?
Проживання в квартирі протягом декількох тижнів і заїзду в музеї.
- Музеї в квартирі теж?
- Фолі! Таємниця!
Добрий для вас, є продаж ...

Після того як Марина залишилася на роботу, суперечка зламала на кухні.
до Ми не потрібні Starpers! - Кіт сказав прямо. - Свобода і німці!
- Насправді, чому нам потрібна додаткова їсть? - Її собака підтримав її.
Ти два їсти більше в тиждень, ніж Марина і я роблю в місяць! - Я спробував контратак. Яка ковбаса напередодні Нового року? Пушкін?
- Фак!
І пішов кішка в приміщення.
до Що про тебе? Так ви боїтеся, занадто, блокада?
Ну, як сказати, це не просто їжа, але більш комфортні проблеми.
- Ви означає, що ви не можете ебать це?
- Знову, що фактор.
до Що таке слова?
Я читаю книги і дивитися телевізор.
Ви не подбаєте про футбол або ваш щит, чи ви?
- Ви впевнені? І харчування?
А собака залишила кухню гордо.

Я пішов працювати сердитися як пекло. Я зустрів свого сусіда на набір.
- Здрастуйте!
Я сказав hello, теж. Санкт-Петербург зовні вікна.

Слово про сім'ю. Її чоловік є спортсменом: або ящиком або бордо, я не пам'ятаю. Великий як букмекер. Якось (зламався ліфт) на сході: Я прийшов з магазину сумки, манжети і потовидіти, і він, як на палубі винищувача на післяпікі, збиваний пасом з двома валками лінолеуму. Я трахнув потім. Потім, знову побачила його на дворі: він і його дружина купили ебать холодильник (пристойно він також їсть, як бійець), навантажувачі зрозуміло - "до входу". Він не дає сором'язливості про пил, він загорнув його, як тренер і перетяг до себе.

Тепер сусід. Ніщо. Марина ебать все вгору, як зробив наше життя разом вичерпається?
Вона відправила щось до неї, що тепер вона бачить мене, вона посміхається весь час. Звичайно, коли мій чоловік не навколо. Він повинен бути строгим з нею.
І ось головне: вона блондинка. І так, що він входить в гараж тільки через послугу авто.

Моє світло вже пішли і мій світло цибулина вигорла.
Що вона хоче? Чи можу я мати мої лампочки замінені, або я повинен мати чоловіка?
- Ну? Я дивлюся на своє запитання, чекаючи щось більш специфічне.
- Чи можна змінити його?
- Чоловік?
Вона була рубати:
до Ні, чому?
Я не знаю, що ви можете зберегти на їжі.
Шукаю мене, він не ебать знати, якщо я роблю чи ні.
- Гаразд, де твої лампочки?
- Там, на стелі.
Я не думаю, що у вас є лампочка світла в голові.
Я зустрілася з нею до квартири, спробував зняти своє взуття, але сусід протестував.
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ще один мазок для портрета.
- Чекаю, я отримую сходи.
І пішов він, щоб отримати його сходи. Тварини вже знаходяться в дверцятах.
- Чоловік ящик! - Акуратно нагадує кота.
Я знаю.
- Не боксер, бордо! - Собачка коригує.
Неважливо, що він, до тих пір, поки не виникають наслідки.
Я не можу стояти.
- Її лампочка вигорає!
- Гей... Відповіді прокочується кішка.
Я не збираюся, тому я забрав сходи з шафи і пішов до мого сусіда.
Я не знаю, де зберігаються вогні. - Припинно вона пам'яталася.
Звісно! - Думаю собі - Як ви знаєте?
Я повернувся до мого будинку для вогнів.
до Що, ви забудете ебатьери? - кішка ебать вгору.
- Забудьте ебать !!!

Я збираюсь на мій номер Похилого сходження (на сходах), скручування старого, викручування нової лампочки. Я не можу побачити сто і п'ятдесят ват. Я маю на увазі, і я скажу на себе, тому що я занадто, я можу перевірити! Це один, принаймні в очах - всі роси Бога.
до О, це світло зараз!
Я думав, що вона була гона ляпас її руки. Я запитую вас у двері.
- Чи є ваш чоловік ящик?
Ноп. Він бореться!
- Класика або фріман?
- Я не знаю, Я запитую його...
- Ну, добра, потім.
І я вийшов. Як він кладав сходи, кішка прийшла.
до Так, «класичний» або «фріман»?
до Що ви шукаєте?
- Я зацікавлений у безпеці.
- Плювати.
Я був дуже пізно для роботи.

На наступний день, ввечері, Марина і я пішов на станцію. Ми зустрілися з батьками, поїхали по місту з екскурсійним туром. Я спробував не потрапити в розмову. Всі люки і шнури. Захоплення садівників.
У домашніх умовах родичі незадоволені тваринами.
до Що ви отримали? батько Мариніну суворо запитав скаргу. - собаки котів в будинку?
Кіт подарував йому неоднорідний вигляд і залишався без жорсткості.
"Привіт, тепер ви чорти дідусь," Думаю.
Ви будете жити в квартирі і ми тут. Тварини можуть допомогти вам. Намагатися вступити до потенційного конфлікту Марина.
- Не розумію! Стара людина наполегливо освічена.
Його дружина дивилася на чоловік, але вона мовчала.

Під час сімейної вечері тварини відсутні. Я очолився всім і прогулявся в приміщення.
- Ну, чому ви не сім'я? Я збиваю до них.
- Я боїсь увійти до обговорення. - Собачка серйозна.
до Що ми можемо говорити про них? - Рух кота. - "Квартири нічого!" Захоплюючий бізнес!
Ну і почекайте пару тижнів, загинув Марина.
до Ми перенесемо, звичайно, - собака впевнено, - Але дозвольте цьому чемпіону чистоти не провокувати.
- Я спробую пояснити. - Я пообіцяв їх.

Коли я повернувся до столу і слухав на півгодинну лекцію про «вічно невірний» я почав збивати ніс. Тоді він пам'ятав, що він обіцяє вирішити проблему. — Іванович Іванович (забули сказати, що батько Маринину Івановичу, і матір його Єкатерина Івановна), Я говорю про тварин, вони дуже чисті і розумні. Кожен розуміє.
Я виповнився «вічно» в голосі, щоб покласти тиск на підсвідомий, але Іванич став незадоволеним, так як якщо він натискав на кукурудзу. Катерина Іванівна відповіла йому: Ваня дуже категорична, і я люблю тварин. З того, як вони так смарт, ви сказали, що ви можете бути друзями з вами. - І вона сміється на її жарті.
З коридору було захоплення фуса, чітко проходив розмовний перегард. Добре, сорт штрафу з цим.

Я вирішив поспілкуватися на стільці. У номері є вже телевізор. кішка переглядала футбол. Дійсно, поодинці. Собака кладеться акумулятором на підлозі і читаємо «старий і море» перетворюючи сторінки з язиком.
до Не вдалося. кішка зачепить мене без вимкнення екрана.
Але Грандпа ще небезпечна. Собачка - думливо.
- Ну, ми відреагуємо його, якщо все! - Застраховано кота і відразу ж кричущий: "Чому ти пройдеш!" Я повернувся з хвостом після valerian.
З кухні я повернувся.
Ми не маємо ніякої їжі для завтрашнього дня, ми?
Приходьте
Я вдягнув, перевірив ключі і гроші. Після того, як я пішов, я піду до ліжка. На сходах я зіткнувся з сусідом, що виходить з ліфта – бордо. Ми сказали hello з nods.

За два години. Він повернувся до думки, що все було спати. Але це не було. У передпокої Марина зустрілася з ганчіркою в руці.
до Що це відбулося? - Я просив себе.
- Заплава! - І вона дрочить до ванної кімнати.
Швидко роздягається, я трахнув в приміщення. Вони сиділи там: Єкатерина Івановна, очевидно, зміщена чимось, Іванович – підозрюваний, кішка – блискуча і соковита. Я постарився на неї, сподіваючись, що це буде непристойним. Вона повільно підіймала і, закріпивши її назад, вписаний в коридор. Я пішов в спальню. Собака сидить там, де ви шукаєте вікно.
до Що ви отримали?
до Мій пансіонат розірвав.
до Що ви знаєте? Я не знаю, що я говорив про це.
«Я зламав танк і штовхач, притулок» кішка продовжила, «У мене ще не встигли порізати!»
- Іван Іванович? Що?
до Не ебать з мене, старик! Я пішов, щоб перевірити, який інструмент, який ви був у замка, і я пустили знімний ключ.
- Захоплення потужності!
- Епік, так культурований. Собака виправила мене і підвели мене до оптимістично. - Це все ще просто початок.
- Сидити тут гріхом.

Я кинувся до ванної кімнати, щоб допомогти Марина. Ми швидко збираємо всю воду в басейн.
- Як ваш тато з ним? Я почався з глотку, коли нещасний випадок був ліквідований.
Марина загинула її ручну посадку, і я вирішив не катування її знову, але примирливо змащується на щоці.
До вітру ми не зберемося, і пояснимо, що зараз ми підемо до вашої квартири. Впевнений, що тварина також звикли до комфорту людини.
- Гаразд, і подяка не будучи божевільним.

В той час, коли я помираю з ганчірками, талвісом і «не сердитися», Марина, тихо, smuggled сім'ї її. Коли я забрав шрапель в сміття, він був абсолютно темним, і ми нарешті сіли на кухні, щоб пити чай.
- Як довго вони будуть? Якби я попросив Марина.
кішка і собака оббивають вухами.
Я думаю, що протягом декількох тижнів, можливо, менше.
Після того, як вона пішла до ванної кімнати. Потім собака залишилася і кішка і я залишився разом.
Чи має Марина нічого важкого в її шафі над туалетом? Тому ми можемо почати ебать у дворі завтра.
Я забрав важке дихання і пішов на ліжко.

Вранці я пробудив персистентний дверний дзвінок. Я відкрив його і я бачу мій сусід. Шукаю один одному, він нарешті сказав hello.
- Я лібертін.
Я кажу, "Я трахнув."
- ?
до Дякую за лампу світла.
І в той же час вони грають.
- Аах, я розширений. - Будь ласка. Якщо він вигорає, зателефонуйте!
до Чи можна вигорнути так часто?
Звичайно, це звичайна лампочка світла, якщо ви хочете, обмін на сучасні, скручені, такі як внутрішньоматковий пристрій, такі вічні, як Fidel Castro.
Я не говорю про цю спіраль. Герой проціджує.
- Хо-ро-шого. - Відповідає складам. Вийшла поема Маяковського.
Шукаємо сусіда. Я не спала. Яскравий чоловік повинен ставити її в стол всю ніч. Вентильована лампочка світла.
Я не пам'ятаю, але ми закінчили цю розмову, і я пішов, щоб чистити зуби.
до Що хочу кота? - Кішка запитала.
- Чи знає він ебать? Помилки Я не плутаюся з «класичною»
до Не забудьте купити сантехніку сьогодні.
- Ви повинні дивитися телевізор!
до Є профілактика, на всіх каналах тільки «бороть мурах».
- Тоді вгадайте кросворд.
до Яка думка!
І вона стрибала.

Поки я збираюся, собака під назвою сантехніка завтра. На сьогоднішній день всі царі ситу і пари вже зайняті.
Чи всі вони приходять? собака думав.
Після захоплення чашки кави я подивився в приміщення, щоб сказати добра.
Fucking-ass дійсно зробив переклад головоломки. Я швидко побігаю питання.
Фах! Половина про риболовлю, половина про футбол! Що таке рибальство і футбол? й

Я мав залишитися на роботі, і я зламав в сантехнічний магазин перед закриттям.
до У нас є туалет.
- Що?
Я не знаю, що продавець хотів: щоб ебать або він сказав, що.
- Застрягти тебе! - Я кинувся.
Після всіх проблем в домашніх умовах, і на роботі, мізки трахаються. Це все ще тут. Зареєструйся!
до Яка фірма? - Мабуть, продавець не був викрадений або трахнув навколо, але я збираюся.
- Bang і Olafson!
до Немає!
- Тоді є один, і всі справи, які вам можуть знадобитися.

Увечері, коли, як кажуть, «не заморожені неприємності», Іван Іванович занурився в бетонну мулі. Проблема при спробі отримати весь табір на штовх.
- Дріжджі на вулиці! - Він сказав категорично.
Я дивився на Марина, яка жестить попросити мене чекати п'ять хвилин, і зліва на роботу.

Ми не ангели, після всього. - Змінює мене з собаки. Кіт був більш лаконічним:
- Команчі помстаться!
Все раптово, все всмоктується, і я вирішив доїхати до квартири Марина.
до Немає котів, не собак! Пенсій зламав, можна почути його на посадці.
Я ходив в, група підтримки, яка була за мною, як немовлята за танком.
Марина з червоними очима від розладу безпомилково поширює руки.
- Спробуйте переконувати мене.
Пройшов до нашої квартири.
«Грандепа» я починав ввічливо, «Ви позбавили нас ванної кімнати і зараз у нас зурочили запас!»
до Не про вас, це про це! Грандфатер віддав на команцях.
Вони є членами нашої сім'ї, так само, як ви, не зробите скандал з нічого. Гранпа отримала нервову і змащену склянкою води.
Я хочу сказати щось більш по-іншому, але я отримав попереду себе:
до І подарую йому хати в галоші, то він буде співати по-різному.
Тільки кішка може сказати, що.
Дідусь стояв там і трахнув зі склом. Єкатерина Івановна була в далекому номері!
до Скло не впадало, старошкільний чоловік. - Собака захопила його.
І я кинувся, щоб отримати аміаку, хороший запас доступний, але на сході я чекав "вільний".
- Чи є це нормально?
- Який?
- лампочка світла.
Я зрозумів, що він сказав всім, що з цим ебать світло перед мною.
Це так, як він намагається поставити його в очі!
Поки я думав, що сказати, друге-темперовані коти ліворуч:
до З шляху, білок. Fuck Freaks!
Цікаво, скільки він зважився. У той час, коли він запалився на підлозі, будинок ходив. Леза люблять мертву людину зі свічкою, тільки в місці свічки - лампочка світла.
Факти кажуть хай-тек. Я був дуже дивний, що лампочка не зламала.
Чи варто купувати однакові?
Я згадав, що я повністю забули про закінчення Іванич.
Коли він знайшов аміаку, і відкрив його, він кинув його трохи в нострилі «вільного». Він стрибав, як ракета з шахти, і, обрізається головою, зламав себе.
«Я поясню, що глітки пов’язані з Анаболією, - Я думав, приносив стару людину до своїх почуттів.
Він відкрив свої очі і довгий час залишився німим.
- Ну, кажу щось вже, Сісі не думаю... - Я запитав.
- Чи правда?
до Що таке?
- Чи йде вона?
до Що ви знаєте?
О, кішка, я думав, що вона пообіцяла мене.
Якщо ви не пустили її до ванної, ви можете вгадати її побажання.
- Нехай вони йдуть...
І пішов дідусь, граючи.

Марина на балконі весь час.
Як це відбувається? вона попросила турботу. Я був страшний!
Я довго шукаю, вибираючи слова.
- Виграні наші. Я заспокоїв її вниз.
- Як завжди?
до Як завжди!

浜у 涓 蹇