Андрій повільно протертий через вже чисте скло його, як і раніше, автомобілів. Під вітровим склом був формат A4 з великим текстом, надрукованим на ньому: «Шевролет Niva, 2004 $ 8200, барвоунд» ... Настояний скло не був навіть вогнетривким, світло не був навіть вогнетривким, але власниця автомобіля продумано розірвав війну подругою з прагкою, як якщо заспокоїти її... Продам трохи патологічного, але життя диктує свої умови. Восьмої Вітари припинили біля авто. З неї прийшов хлопець, за зовнішнім виглядом його однолітків, але трохи худшеня і одягнена не в неділю — офіційно в костюмі, застібається волосся з неймовірною кількістю гелю. - Продаж? до Авто не шахта, я просто розмістив оголошення! - св. Андрія. - Я дивився костюмом. - Так, звичайно я до. Ви хочете придбати або ви просто зацікавлені? - Ну, я думаю, про покупку недорогого позашляховика, я ходжу в країну влітку. - Ну, що ваша Вітара не підходить вам? - Андрюха дивилася. - Ну, ви знаєте, це життєздатність для мене, щоб вбити її в кісточки, - "місце" виглядав любим на своєму новому автомобілі. - Вони говорять про Chevrolet Niva автомобіль не добре? Андрій розгорнув очі на другий, але спробував зібрати себе разом, сьогодні він був шостим деревом в іноземній машині, який почав іспитувати свій автомобіль з такими словами. - Шніва - сором'язлива, - несподівано злий Андрій. - Що - Ух-хух. У сенсі ціни я даю реальний плюс баранґ, немає проблем в біговій шестерні і кузові, загниті, неброкен, музика, литі диски, одного власника ... Андрій був загартований до гладких речей. - Чи часто вона ламається? «Трій сто тридцять п'ять...»: Андрій затертий повільно в своєму розумі і спробував загасити повільно, полегшуючи натяг. - Хто говорить, що? Я читаю його в Інтернеті десь. - У мене є костюм. «Так, коли вони починають обговорювати позашляховики на Gei.ru?» володіль Шніва приглушена під нісом.
- Вибачте мене? - Я кажу, що ви помилилися, витрати на технічне обслуговування - це порядок меншого, ніж ваш Гран Вітара. до Але вона робить шум і відбій. - Набриолін не зупинився. Почнемося їздити і ви почуєте і відчуєте себе. Андрюха почала повільно кип'ятити, він зрозумів, що сьомий коханець СУВ є останнім подразником, він може витримати сьогодні. Хлопець в костюмі закрив його вітара і сати в пасажирському місці: - Ну, каюта простора, дешборд невизнаний, але чому так багато ручки невеликі? Це замки, прямо? Арен не зробив з кнопкою? Двері більш потужні, це ВАЗ? й Двері пасажира збиті, Андріївська крихта бару терпіння, що оточують. Трохи швидше, ніж зазвичай, він занурився за колесом. Зносні рукавички системи «холодного розжарювання», зміщені ковпачок до спини голови, регулювали сонцезахисні окуляри і перетворилися на потенційний покупець: - Чи хотіли б їздити на ситі? до Де, шкода? - Костюм був нервовим. - Ну, ви хочете купити позашляховик, і тут за 10 хвилин їзди на машині. О, добре, якщо у вас є час... - Чи хотіли б ви поїхати на дорогу? Андрюха намагалася зробити останній жест доброї волі. - Приходьте! Я водій! - Власник Вітари був виведений. - Ну, потім просто тримати, що це! - посміхнувшись на одну половину свого рота. Людина в костюмі нервово підтягнув брів, але мовчазався і закріпився. Автомобіль дуетно почався з половини повороту ... Андрій торкнувся кермового колеса своїми руками і посмішка стала ширшою і більш природною. Так чому ви продаєте? Покупець спробував розбити його. Автомобіль плавно поїхав на радіальну дорогу до лісу і почав набирати швидкість минулого будинку житлового району. Андрій дивився на своїх келихах у щасливому власникі Вітари і раптом за себе (недавній день не пройшов без сліду) почав розповісти: до Так, панімама ... чи є ті ... дружини, говорить, що я не буду їздити її я не люблю її: говорить про такі гроші, щоб купити Sportaga або Nissan або Vitara, з кулеметом. Я покажу її косою на машині. Ви не пішли над 12-го місце в конкурсі! Я пояснив, що є дійсно заряджені монстри, які виконують, і я так для душі. І Фантак говорить, що Landrovers літати! Gasoline коментує, що вони їсти! Чи каже Єнаша, що він не їсти? До котеджу йти так 20 літрів на 200 кілометрів! Немає грошей! Ahead loomed cork, Andriukha злегка приймав до правого легко стрибаючи на бордюрі на 60 км / год. Автомобіль був злегка накачаний на нерівному пішохідному шляху. У костюмі ковтати, але залишився німим. Андрій продовжував, не звертаючи увагу на нього: Вона говорить мені, що скоро другий буде народитися, де ми одягаємо одяг і діти в ньому? Кулька велика! Головна І як ми залишили Асхан від дачі: одна дитина в стільці, одна дружина, дитяче ліжко, матрац, коляска, стілець, два спортивні сумки, два «Ашанов» коробки з їжею, 8 пакети, чотири берези, три соснові дерева, три дерева і трифлі! Вона все ще там, і стіл є комп'ютером, щоб подрібнити хутел, подивіться, вершина місця залишається!
Пішохідний шлях завершився світлом руху, поруч з з з'їздом стояла людина в мишці уніформи і шапці. «Гайшнік» думав власник Вітари. "Святий!" думав офіцер поліції. «Що це?» думав Chevrolet драйвер. Андрій злегка уповільнює вниз, опущений склом і випадково хвиляв його руку чоловікові зі смугастою паличкою. У відповідь він підняв свою безкоштовну руку. Снайди над бордюром вийшли тротуар і кинулися до пускового сигналу транспортного світла. «Топ» дивився на Андрія, але він захопився наратив: Ну, я погоджуюсь, що дачі на шосе можна і швидко взяти машину, подивіться, ми збираємо 155 (автомобіль, що летять на країну дороги і тихо прокинувся в лівому ряду), добре, я скажу 170 на ньому, але це занадто багато, як і раніше не іноземний автомобіль ... Тепер -- це 165. Всі права? Чи не вібрувати, чи це? Або не... Тексти пісень, а це означає: Він, зупинитися, ми майже тут!
Перед тим, як тостер, Андрей переповнений вправо і почав сповільнювати, прямо перед поворотом на щебеню несподівано з лівого ряду практично під прямим кутом, вони захоплювалися системою BMW X5 і вводили в свою чергу одночасно з Shniva. Андрій взяв на себе право, щоб не дотримуватися на боці іноземного автомобіля, мокра дорожня сторона не могла витримати вагу автомобіля і Шніва з двома колесами ковзали в кисть ... Пальто власник Вітари дуже добре виглядав на контрасті з темним костюмом. - І що? Чи ми будемо робити Будда зараз? - Венгеанс! - Навіть темні окуляри не приховують блиск очей.
Андрій поїхав трохи вперед і вправо і на машині в середині копти, на рівні даху була тканина грунтовки ... Майже як самураї, в одному безперервному русі схвад перетворився на нижчий, заблокував диф і встановлюємо другий редуктор, щоб кинути машину, щоб підкорити мокру сливу 45 градусів. На другий спробу атакувати кисть під прямим кутом. Автомобіль, здивований кількістю опцій, що беруть участь, легко стрибають на дорогу, нарешті збивають бруду з задніх коліс, повертаючи його на похабний кисть. «Не вдається відступати від стипендії і повернутися до міста», – скаржав водій прохолодного іноземного автомобіля. - Ви не отримаєте, людина! Не знімайте! Ведуться помста! Андрій був вже в тому випадку, коли цінні зауваження можуть бути отримані в вусі, і не залишаючи попелиці. З шостим почуттям зміст костюма реалізовано це і закрийте на місце. до Не боятися! Я знаю, як порізати. Ми просто зловимо з ним, скажімо, що він не хороший чоловік і йти додому! Чи? Ведучий Вітари невпинно пожовтий і недбалий, розумово читання молитви в мертвій мові. Шніва перетворилася перед лісом на непропущеному полі і почала набирати швидкість по широкій дуги по краю лісу, трава тьмяно кладуть під витяжку, автомобіль пішов точно так, як танк на марші. Припинено, дорога перехрещена тракторами, для другого пригнічення коліс припинилася і відчувалося вільним рейсом, моментом і Шніва, посадкою на чотири ноги, тривалим прискоренням по області. до Тут ви бачите бампер з цих пластикових руббів повною, добре farcop зберігає і хто будує поле так ...... - не зупинився Ендрю. Вони вилетять за лісом на краю села, а Андрій взяв дорогу в зворотному напрямку з села. На дистанції BMW з'явився на контролі. Висока об'ємна дорога з крутими схилами по краях, потоком весни і кріпленим містом з трубою під дорожню дорогу. «Вечори більше не зламаються», – думав Орудер. І автомобілі, що літають, щоб познайомитися один з одним, приблизний місце зустрічі був міст над потоком. до Ви пам'ятаєте BMW в Німеччині? - спокійно просить Андрія від пасажира. - Ха? Що? Хто піклується? Що ви робите? – «дієта» перейшов на ультразвуковий діапазон. до Так, просто німецька техніка має конструктивну функцію: вона має фронтову атаку на російську мову починає витікати всі рідини ... Я пам'ятаю мій дід був пілотом у війні. BMW розірвав кваски і зв'язується як ялинка, Shniva flew до мосту спочатку залишаючи за межі дрібної щебеню ... - Гей, ви можете витягти цей скейт? І це... Покласти мій кущлатик на - допомогти цей дупа виходить. Де ви йдете? 15 км до траси! Він пішов... пішов від... був відхилений ... . ? BMW вилетів у струмку, понизив поперечний канал в ньому і практично вийшов з іншого боку, але розморожують в класичному діоганалі. Два хлопчики групового зовнішнього вигляду вийшли з Бей, але з милими дитячими плутанними обличчями. – Когнацький хлопчик? – запитав Андрія. Ви! Так, ми! Так! Я. Приїжджайте... як хлопці відразу погодилися. Пити, зустрітися. Хлопці не були бандитів, але досить протилежні, але бандитів не відступали, бо скаржались, що вони постійно плутають. Пригоди для запуску трактора Andrei відхилити, кажучи, що третій трактор не вийде навколо. Трохи викопавши і Шніва як фіксатор павука на схилі витягував БМВ на першій спробі ... Пити на щільний трос. - Андрюх, продаю мені свій автомобіль! - Попередньо пропонував водієві бджілі. до Що це для вас... у вас є те, що... що таке СУВ! Я зрозумів сьогодні, що реальний позашляховик, і зрозуміти більше: ви зробили мене, я не буду давати будь-кому праву, щоб вбити ваш автомобіль! Це логічна, але я люблю ваш підхід, тільки ціна без барвоінгу! - Ні Базаар! Руки і лазні? У нас є будинок поруч. Вранці Андрій не забрав машину до гаража ( радіатор знизився від BMW з якоїсь причини). На кишеню було гроші, щоб купити іноземний автомобіль за дружиною. Чудовий настрій. Він відкрив гараж і симпатично подивився на новий Chevrolet Niva, який він купив тиждень тому для себе: він не виходив schnorkel на пістолеті, він відчував шкода для капюшона, новий люстра, електричний лебідка він так хотів би мати на старий Shniva ... Ну, його дружина не хоче їздити в Шніва, нехай йому їсти на чужому автомобілі з кулеметом! Пошкоджено! Я забули лопату в машині хлопчиків, і він вже пробурив отвори для кріплення до стовбура! Ну, я збираю його в п'ятницю... Ми в лазні! Діти ще не говорять!