Чи можна обсмажити гриби без кипіння?

Чи можна обсмажити гриби сирими, без кипіння? І якщо так, які?

З усіх грибних страв я віддаю перевагу смаженим грибам. Крім того, без попереднього кипіння. Не секрет, що варені гриби стають м'якими, слизькими і втрачають свій смак, а точніше, дарують їй бульйону, який хороший для супу, але, атлас, зіпсує смак самих грибів.

Про гриби, зібрані своїми руками, і, звичайно, від автомагістралі, на глибині Московських лісів. Звісно, можна правильно відзначити, що в передмісті немає абсолютно чистого місця: троянда вітрів, заводів і т.д. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми дихаємо те ж саме повітря, як і троянда вітрів з найближчого курця. Я не говорю про те, що я живу і як жити. І що не їсти...

Так, протягом десятиліть я збираюся без кипіння і їжі.

• гриб
  • свінгери
  • субтитри
  • вершкове масло
  • фокси
  • шампіньйон
  • парасолька
  • бджільництво
  • сировина
Він також намагався використовувати неочищені смажені дубові куртки (синій). Я не рекомендую. І в смарт-книжках, які маркуються, вимагають попереднього кипіння.

Білі гриби гарні в будь-якій формі, потім білі. У смаженій формі вони не поширюються, ніжка набуває красивого золотистого кольору. У старих грибах трубчастий шар шапки можна зняти. Важкий білий гриб, щоб кинути його, це жито, я така гриба, щоб висохнути на сонці - черв'яки в цьому випадку залишають його на власній кілька днів.

Пухка, мокра коса траншея, яка на тонкій нозі, абсолютно нешкідлива, але може зіпсувати консистенцію грибного обсмаження. Добре, черв'яки не прикрасять вашу страву. У худих грибах при цьому можна зняти трубчастий шар шапки з такої підбірки.

Пляшки, підсіновики і білі не повинні плутати з рожевою підницею (жовчні гриби).

Оливи для смаження також не потрібні. Але з ними потрібно терпіння – немає втечу від очищення. Я повторю: краще очистити масло перед миттям, при цьому шапка висохне і не слизьке. У сезоні складно провести і зупинитися вчасно. Але варто, так як масла не переносять транспортування і зберігання.

Фокс Фокс є одним з моїх улюблених грибів. Завдяки неповторному смаку, кольору, консистенції та неглибокості. Замовити дзвінок Цього року зрізавши лисицю, несподівано знайшов великий черв'як в ньому - черв'як! Що робити? Я повинен випустити його в гранату. chanterelles швидко обсмажити, тому я відправляю їх до загального пана з затримкою. І я ріжу більших, я варю менших.

Справжній дикий шампіньйон смакує не всім, як можна купити в магазині. Страви з придбаних грибів рекомендується за сезон з подрібненим сушеним лісом гриба. Дикий шампіньйон порадує всіх. Якщо є більше двох грибів уловлювачі, я віддаю перевагу обсмажувати їх окремо, щоб неповторний смак не втратив.

Те ж саме стосується свого родича, парасолька гриба. Але тут одна шапка досить для сковорідки. Однак дуже сильно відрізняються грибами і парасольками. Щоб годувати одну грибку, навіть дуже великий, вся родина не досягне успіху.

Дуже просто. Головне, щоб навчитися відрізняти свої зубчики, і не пропустити хвилі. Невеликі, особливо дрібні, не можуть бути очищені. Незважаючи на те, що традиційно ми збираємо опофони на зиму (марину), але при смаженні вони добре, тому що вони ароматні, міцні і не дуже розмішують.

В останні роки я відмовилася від смаження сирого м'яса. Через те, що серед них часто поставляються каустичні печіння. Легко горять сирі зуби не отруйні, але грибний пан може зіпсувати. Щоб відрізнити сирий зуб з каустичної печіння від гідного можна лише прикусити кожну грибну сиру. лаціна. Але якщо відварити їх (коротко), додайте сиру цибулю, сіль і соняшникову олію - ви отримаєте незабутній салат з сирого м'яса. І не вірно, що сирий зуб без смаку і використовується тільки для маси. І намагатися не заважати інших грибів!

Хто залишив за лаштунками, які гриби повинні бути варені перед рукою?

Звичайно, локони і лінії, свині. Блайт (синій) також краще варити, хоча вони не смертельно і без готування. Латвки, кози в принципі не можна варити, але їх легко плутають з дубами.

За лаштунками були також гриби, які вимагають замочування: хвилі, чорносливи, вантажі тощо. Але це ще одна історія.

Джерело: Sadovos.ru/