Поор Гоша.

Я старий друг ім. Гоша. В епоху великого водозбору я пішов на науку, і Гоща - братам. Незважаючи на це дивергенство життєвих шляхів, ми любимо доброго пива і дівчат, і не схожих на бахелерів Путіна. Ми часто спілкуємося в неформальній обстановці.
Підпишіться на нашу розсилку. Ми не говоримо про жінок, але про здоров'я.
Більш конкретно, що після 30 потрібно подбати про нього іноді. Як я підозрювала на довгий час, гонщики Гоші були досить дивними, в основному утворилися в школі і в рубриці. Це, спорт у своїх концепціях був пов'язаний з важкою і бездоповідною роботою. Декади технологічного прогресу і розвитку сучасних видів відпочинку просто пропустили його. Після маленької думки я зрозумів, що для валиків Gosh є важким, він займає довгий час, щоб дізнатися на альпійських лижах, але велосипед буде відповідати йому просто прямо. З цієї причини я зосередився на перевагах велосипедних і великих особистостей, таких як Armstrong.
Гоша, в цілому, хлопець досить простий. Так не здивує мене на всіх 10 хвилин, пізніше він вийшов на свій мобільний телефон і почав розтирати щось на своїх братах. За годину вони мальовуються в комплекті з гарним шосейним спеціалізованим. Ми не хотіли б піти в офіс, тому ми припинили мій будинок і пішли, щоб запустити покупку на одну красиву, але маловідому дорогу.
Гоша була в ідеальному порядку і проходив до мене в точку, де дорога була вигнута дуже довгою і вигнутою висотою материнсько-правового типу з кінцевою крутістю близько 45 градусів. Як я піднявся до вершини, я копчений, бо за моїми підрахунками він повинен був прибувати не менше 15 хвилин. Я був дуже дивний, коли Гоша продемонструвала на дорозі набагато раніше, ніж заплановано. Я ще дивився своєю зовнішністю. Гоша вкрита милом і рівномірно малиновим кольором.
Він відпочиває свої могутні руки на кермовому кругу і відштовхував педалі, як стограмовий мангал. Каркас плавного шосе згинається пальпно. Я розумію причину цієї дивної поведінки, коли він пішов ближче. Його велосипед був згущений мертвим в найнижчому, 64-му редукторі.
Я захопився сміхом і почав думати про кращий спосіб шпильки Гоша.
Навколо нововведень розмаїття жартів
Підійшов мене, Гоша згорнулася до землі без руху. Однак, як тільки я відкрив мій рот, він знайшов мене з дивним виглядом і злодій:
Ви думаєте, що я не знаю, що велосипед має передачі? Я, я знаю, але латунь сказав, що це дитина!