313
Поганий здоров'я в результаті втрати ритму
Деякі особливо спостережливі люди скаржаться, наприклад, поганого здоров'я протягом декількох місяців року, що вони відчувають себе гірше і холодніше.
Ми є частиною природи, і оскільки ми живемо законами, наше життя підлягає внутрішньому біоритмі. Кожна відмова в функціонуванні індивідуального ритму, властивого кожному з нас природою і Богом, супроводжується поганим здоров'ям. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Якщо ми звертаємось до оцінки якості життя стародавніх, то хоча вони мешкали не дуже спокійно, але ритмічно. На сході вони повинні працювати в полях або полювання і рибі. На ніч вони пішли на ліжко.
У давніх культурах сприйняття часу не тільки циклічною, але й ритмічною. Наприклад, у Стародавньої Індії час був відображений у формі колеса, як нескінченна мережа сучасності, майбутнього, минулого. З Ламатологами час є тільки постійне чергування чотири світові періоди: знищення – смертність – фундамент – ініціація духу – знищення знову і так далі.
Для людей сучасної цивілізації, у своїх видах, лінійне розуміння часу зацарював: від створення світу до нескінченності. У свідомості сучасної людини час придбав образ в'язкої, безформної речовини. На жаль, все це призвело до втрати ритму нашої істоти, яка була дуже поклонена древніми.
Оскільки в кожному живому організмі є велика кількість біологічних ритмів, то якщо поєднання, наприклад, коливання організму людини з ритмом коливань мусульмани природи не збігається, людина зазвичай скаржиться на бідне здоров’я. Весь набір біологічних процесів, що відбуваються в нас, не в статистично замороженому стані, але безперервно коливання з однією або іншою частотою. Фігуративно кажучи, людський організм схожий на комплексну систему величезної кількості люків, які роблять коливання таким же чином, від мілісекундів до багатьох років. Щомісячні ритми накладаються сезонними, на них, в свою чергу, щорічний. Людина повинна реагувати не тільки на довгострокові ритми, але і на такі ритми, як діурал і часові ритми, з коротшими періодами.
В еволюції життя на планеті Земля, весь комплекс ритмічних процесів, які мають широкий спектр періодів і поєднуються в комплексній часової структури, привели до того, що кожен живий організм встановив свій внутрішній час. Кожен з нас має власну внутрішню своєчасність, яка відповідає ритмам всіх наших органів і систем.
В залежності від часу доби активність Сонця, фази Місяць, мікроклімат на роботі, дії уряду, функціональна активність будь-яких органів проходить зміни як частоти, так і частоти ритму. Природно, органи та системи людини з кожним незначним зміною ритму реагують, скаржавшись на погане здоров’я. На жаль, людина не може звикнути до неправомірності. Підтвердження факту, що не існує звичок порушення встановленого ритму протягом століть є поганим здоров'ям мільйонів людей, коли втручання на рівні уряду щодо встановлення так званого часу.
Що таке взаємозв'язок між датою народження та самозбереження Ми повинні жити в середовищі, який досить ворожий для людини. Фактори, такі як стрес, гіпотермія, виснаження та інші наслідки агресивності середовища проживання, що призводить до розвитку захворювання та навіть іноді до несвоєчасної смерті, приймають на надання людям. Коли хвороба і прецедентне погане здоров'я виникають на тлі видимого благополуччя, ми зазвичай втратимо в здогадках.
Справа в тому, що в переліку великої кількості різних ритмів є також ритми опору тіла - ритми імунітету. Як і інші системи, імунна система має одночасно вгору і вниз активності. Але бактерії, в свою чергу, мають ритми, так звану віругу, можливість інфікувати. Дуже небажані моменти, коли такі фази, як екстремальне зниження імунітету, збігаються з максимальною активністю будь-якої інфекції.
У другій половині ХХ ст. вчені зацікавили те, що кожна хвороба і погане здоров’я, яке передувало їй своє власне, щоб говорити, «фаворити» сезони. Пропоновано, що кожна людина має свою індивідуальну (ендогенну) рік.
У спробі з'ясувати, який період ендогенного року найчастіше виникає смерть в серцево-судинній хворобі, вчені шокували несподіваний результат дослідження. Неймовірно, найбільша кількість вильотів до іншого світу сталася в місяць, передаючи дату народження. Здавалося б ілологість результату дослідження спонукали вчених подивитися на те, як, наприклад, кількість випадків рубцевого голоду у дітей і підлітків пов'язана з датою народження. Вибір при блідотеці з'явився тільки тому, що інфекція виникає при контакті з пацієнтом і залежить від стану імунітету дитини. Але навіть в цьому контрольному дослідженні було встановлено, що хвороба передається тим дітям, які контактували з хворим на місяць до дати народження.
При вивченні медичних історій багатьох людей було виявлено, що загострення респіраторних захворювань повністю обманює виявлений візерунок. На місяць до дати народження, який був момент, коли зафіксовано найбільшу кількість респіраторних захворювань.
Уроки – педіатри часто запитують питання: «Чим реагують організми дітей по-різному?» За допомогою розкривного шаблону, для них було простіше дати відповідь на питання, що виникне. Тільки місяць, що передує дату народження, є найбільш небезпечним для дитини з точки зору небажаних ускладнень після щеплення. При цьому небезпека полягає в другому місяці після дати народження.
Після довгого та болючого наукових досліджень гіпотеза про виникнення індивідуального (ендогенного) року в кожній людині. Ви повинні знати, що для першого ендогенного циклу, його початкова точка буде моментом зачаття, і закінчується через три місяці після народження. Критичні періоди з генетичної програми розвитку плода потім повторюються в кожному щорічному ендогенному циклі.
Дослідження виявили, що через місяць до дати народження в крові різко зменшується кількість лейкоцитів, еритроцитів, гемоглобіну, що неминуче призводить до зменшення опору тіла, до появи поганого здоров'я. Дослідження попереджають, що проблеми здоров'я в кожному окремому щорічному циклі будуть: місяць до дати народження і другого місяця після цього. Статистично підтверджено, що саме в цей час виникають випадки інфекційних захворювань, ослаблення імунітету, алергічні реакції найчастіше виникають, а ризик смерті підвищується.
Але, з іншого боку, є стрибок в нашій резиденції в перший місяць з дати народження, в дев'ятому у чоловіків і в десятці жінок.
На жаль, в щорічному ендогенному циклі п'ятий місяць загрожує не тільки поганим здоров'ям, але і небезпекою загострення алергічних реакцій, у жінок підвищується ризик викиду, але полегшується пологів.
Кожна людина повинна розуміти свій річний ендогенний цикл, щоб вони знали про свою індивідуальну «різкову зону» і, відповідно, про періоди «високої можливості». Такі періоди, виникнення поганого здоров'я, такі як місяць до дати народження і другого місяця після цієї дати народження, зобов'язують кожного з нас бути пильними про наслідки на органах і системах організму медикаментів, взятих, лікувальних і профілактичних процедур.
У висновку ми маємо намір побажати вас, шановні читачі, боротися з кожним з ваших щорічних індивідуальних (ендогенних) циклів, щоб жити ритмічно. Але найголовніше, полюбляйте себе, а потім погане здоров'я залишить вас надовго.
Джерело: dolgo-zivi.ru
У канадському місті хочуть побудувати справжню зірку «Ентерприз» + відео
Змія своїми руками - 3 секрети