Ось осінь... Однак, не поспішайте натиснути, шукаючи дощ на сонці поза вікном! Зробіть собі чашку гарячого чаю і проведіть час за допомогою книги. З чого? Виберіть для себе, вересень багата новинками різних жанрів!
Любов для Три Зукербини Автор: Віктор Пелевін
Головний захід 2014 року у світі російської літератури. І це не перебільшення або рекламний слоган: тисячі читачів по всьому світу чекають на кожну книгу Віктора Пелевіна. У центрі уваги людина (як завжди з Пелевіном). «Час ми є тим самим комп’ютерним моделюванням, що існує лише до тих пір, поки комп’ютер не зберігає нас в кадрі». Отже, ви готові до жорстоких прав і нових інтерпретацій знайомих речей? Не скажеш, що ви не були попереджені.
Марк Арк Автор: Тетяна Устинова
Що з’єднує завідувач відділення банку, 24-річний неслухняний, пенсіонер, досвідчений мандрівник, відомий блогер і лікар? Кожен з них може стати вбивцем олігархів. Загублений пуповин в полярних Уралах, таємнича смерть і не веде. Але це лише на перший погляд! Я б ви не змогли дізнатися, хто в цій компанії є непристойним, холоднокровним вбивством.
Кухня. Любов на десерт.
Для того, щоб популярні книги стріляти серії, ми вже звикли, але ось це навпаки. Це перша літературна програма серії в Росії. Колектив та відвідувач ресторану «Claude Monet» вже закохався в любов з глядачами телеканалу STS (серія «Kitchen» отримала нагороду TEFI в номінації «Кращий ситком»), а тепер читачі можуть сміятися на своїх жартах і пригодах. Просто будьте обережні: читання книги «Кухня» не тільки підніме настрій, але і викликає гарно апетит!
Одружитися на всіх витратах Автор: Тетяна Полякова
Якщо ви очікуєте практичного керівництва про те, як перетягнути кохану людину під коронкою, то можете вибрати іншу книгу. Історія основного персонажа, який коротко перед весіллям кинувся в ліжку з незнайомою людиною, а потім знайшов корпс в наступному номері, навряд чи підійде вам для втілення в життя. Але для приємного і захоплюючого читання в осінньому вечірі, це ідеальний!
Привид Небесного Єрусалиму Автор: Дарія Дембр
Ви коли-небудь захотіли книги Дана Брауна, щоб бути встановленими в Москві? Так що відповіді на питання містяться в нашій історії та міфології, а приглушення приховані в звичних архітектурних спорудах? Тоді дебютна книга Дарія Деббара - це те, що ви очікуєте! У Москві з'являється маніак, який займається потерпілими в холодній крові і подає загадкові числа на своїх тілах. Відбувся досвідчений слідчий і молодий тренер з юридичного факультету, щоб зрозуміти не тільки кримінальну плутанність, але і в давнину історію, адже мотиви маніак повернутися до X століття!
Геркуля Поірота та плутанина на зеленому Кредит Агата Крісті
Більшість детективів Agatha Christie були опубліковані практично відразу після написання і стала кращими За 70 років Геркуля Пойрота і настій Зеленого берега в архівах, і зараз вона доступна російською мовою вперше. Повернувся улюблений герой, щоб дати нову боротьбу з непристойними злочинами!
зрілі Кредит Павло Коельхо
Успішна кар'єра в журналістиці, люблячому чоловікові, дітям, а також в домашніх умовах – чим більше може бути молодий і чарівний Лінда бажання? Однак, вона готова подарувати все і почати нове життя з її шкільною любов'ю, Якова. Любов і добробут, лояльність і добробут. І все це щедро «сезонний» з корпоративним стилем Пауло Коельго, які сотні авторів з різних країн намагаються імітувати. Чому потрібні копії, коли ви можете насолоджуватися оригінальними?
Ще одне. Автор: Володимир Яковлев
У мультфільмі про Простоквашіно: «Чи не хочу жити – я збираюся жити!» Подарунковий альбом "Анотний бізнес" - про такий "Бейки". Після 60 років вони не сплять в скелястому стільці і не втрачають окуляри по всьому будинку. Вони знайшли міцність і повністю змінили їх життя. Чи не можна стати пожежником на 69? Ви не можете бути моделлю, коли ви 60? Читайте реальні історії з усього світу і переконайтеся, що ви можете почати новий і виконати свою мрії в будь-якому віці.
Мікророзчини Кредит Кароліна Арнольд
Чому ми завжди відкладаємо великі речі для більшої кількості? «Я кинути курити в понеділок», «Я збираюся на дієті наступного місяця», «Я змінив свою роботу після Нового року». Сім'я Чому не вжити заходів прямо зараз і приймати кілька менших, простіших кроків замість прийняття сліпих, величезний крок? Автор цієї книги не просто дає поради про те, як кинути палити, схуднути або зберегти гроші, вона ділиться власним досвідом і розповідає про те, як вона змінила життя за допомогою мікророзчинів. В цілому, якщо ви не готові до драматичних змін, починайте дрібні – перше мікророзчинання може добре читати цю книгу.
Немає обмежень. Кредит Joe Vitale
Ви вірите в дива? Автор цієї книги не тільки впевнений, що вони існують, але і знає, як залучити їх до життя. Ви коли-небудь чули про метод Гаваїн Хоопоно? Він, відповідно до Joe Vitale, допомагає знайти позитивне ставлення і поліпшити життя. До речі, сам Віталій назвав «Будда інтернету», бо він зумів поєднувати маркетингову стратегію з духовними принципами. В цілому, цей автор має понад 20 книг і тисяч вдячних читачів по всьому світу. Але прочитайте себе: Книги Joe Vitale говорять більше, ніж ці цифри.