15 кращих квітів порізати

Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально, а ніжний колір бутона – це поза тимчасова класика. Він, як магніт, приваблює очі і заповнює приміщення з комфортом і свіжістю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Деякі люди не люблять букети. Вирощування квітів для різання викликає негативні почуття. Я вірю, що різання є другим життям квітів. Розкрійні квіти не тільки шкідливі для рослини, але навіть корисні. Саме тому я вирощую квіти спеціально для цього. У кутку мого саду є кутовий зарезервований для цього, і між деякими овочами є також майбутні мешканці букетів.

Як ці квіти відрізняються від своїх садових аналогів?

Я відповідаю, що вони не різні, вони однакові квіти, тільки готові вирізати в приміщенні трохи довше, ніж інші. Так, наприклад, я люблю півонії, але цвітаючі терористичні півонії будуть стояти не більше 2 днів, а потім море м'яких пелюсток і сумно здивований вигляд. Через це я рідко використовую їх в букетах, вони ростуть в мене, щоб прикрасити сайт.

Якщо ви дійсно хочете, вам потрібно вирізати півонії, коли вони просто вирішили цвісти, то існує ймовірність того, що вони будуть стояти довше.

Коли найкращий час вирізати рослини?

Найкращий час нарізати рано вранці, квіти насичені вологою і міцністю на новий день. Вирізати квіти тільки починають цвісти або ще на стадії бутона.

У деяких квітках ви можете побачити знежирений молочний сік на зрізі, нехай він зливається, а потім, як якщо ущільнення, занурення в гарячу воду.

Недостатньо лише зібрати букет квітів, потрібно вибрати ці квіти таким чином, щоб період плетіння вони мали приблизно те саме, якщо композиція відрізняється сортами рослин.

Я з радістю познайомлю вас з квітами, які можуть залишатися на вашому будинку. Я не використовую хімічні компоненти, які підвищують стоячий час рослин у воді після різання. Тільки вода і свіжі квіти з саду.

Після багатьох невдалих випробувань для себе я визначила рослини, які неймовірно привабливі в своїй простої краси, але здатні радувати очей в ваза тривалий час.

1,1 км Ведуться перше місце в рейтингу рослин для різання не випадково, в ваза астрас становить 7-14 днів. Вони легко культивують, вони цвітуть ближче до осені. Навіть єдиний квітка терористичної астра може перетворити будинок. Напіввідкриті квіти найкраще підходять для різання. Стебла обрізаються, зберігаючи рослину під водою.

Детальніше про посадкові айстри і догляд за ними

2,2 км Гладіолус на довгий час знизив рейтинг перших квітів по 1 вересня Навіть коли я був дитиною, мій мама звикли зібрати красиві букети з гладіолу половину нашої висоти. Тепер я намагаюся щороку виростити нові гладіолуси з незвичайним кольором, який ще не радує очей. Тож в цьому році мої нові домашні тварини прикрасили мій сад і будинок своїми дивовижними квітами.

Я купив мій гладіолу новий помаранчево-коричневий колір в магазині ланцюгів в коробці продаж, вони не мали фотографії, тільки цибулини. Виявилося, що вони короткі, на відміну від всіх попередніх сортів, і це такий незвичайний колір.

3. У У вазі можна виділити від 5 до 10 днів, форма квітів відрізняється: від ромашки, махрові до кактуса-подібної форми. Кольори також дивляться в різних, особливо синього зіння, але цього року я не змогла виростити їх. Причиною цього є безпрецедентний посух.

4. Селосія

Келосія, яка популярно називається «квітковий гребінь» є дуже яскравою рослиною, я не люблю його використовувати в одному розрізі, тому розбавляю їх іншими квітами з букетів. Але як самостійний букет, затінений різними лаками і зеленню, він також буде виглядати добре в розрізі. Збереження декоративності в сухому вигляді, без втрати квітів і форм.

Найуспішніший час для різання селозу - це період, коли рослина вже має чверть цвітіння бутонів. Вази витримають 10-14 днів, кінчики стебел занурюють в окропу, щоб закупорити отриманий сік. Я не роблю це, я мушу з тиждень в вазі.

5. Умань Левиня

Ялин Лева, він є великим антирхіном - красивим, гордим рослинам з високими стеблами, тушкованими з різнокольоровими квітками. Я чую думку, що потрібно відрізати антирафін, коли він вже цвіте 5 квітів. Я не можу підтвердити ні заперечення. Я можу сказати, що потрібно переконатися, що нижчі квіти не підсидізовані. Ваза здатна стояти близько 2 тижнів, поступово цвітіння. Я прибрав нижчі квіти, як я злий, продовжуючи насолоджуватися новими цвітіннями.

6. Жнівень Без тюльпанів складно уявити весняний букет. Вони шикарні в будь-якій формі: в поєднанні з іншими квітами, і одиночними букетами. Букет тюльпанів може стояти близько 7 днів, якщо закріпити закритий бутон з гумкою, то довше. Варто різати рано вранці, поки не цвіте щільні бутони, то є ймовірність, що вони будуть більш стійкими до різання.

7. Про нас Ця гвоздика дійсно є королева всієї різноманітної сімейства гвоздик. Леш, шашлик, вона підкорює з першого погляду. Стійка в вазі гвоздики Шабо може 7-10 днів.

Тим не менш, в моєму саду вона була дуже примхлива в вирощуванні, я ніколи не вдалося отримати бажаний результат, тому Шабо займає від друзів, але не бути зміщеним, доповнивши букети з турецькими зубчиками, які не тільки вирощують як бур'ян, але і витримує в вазу досить довго.

8. троянда

Садова королева, улюблена мільйонами садівників. Не менш бажаний в розрізі. Букет троянд - це знак доброго тону і благополуччя.

Але не кожна троянда розрізається. Так, наприклад, кучеряві або чагарники гірше. І посадка троянд для різання має спеціальні вимоги, тому посадка повинна бути ущільнена. З шириною хребта близько 60 см, троянди висаджують в декількох рядах з дистанцією 30 см міжряддями.

Вирізати бутони бажано рано вранці і в початковій стадії розчинення.

Якщо ви повинні вирізати троянди чагарників, які, крім того, вже цвітуть, я врахую, що цей букет буде не більше 3 днів, зберігаючи гарний зовнішній вигляд.

9. Навігація хризантеми

Коли мій чоловік дає мені величезні білі хризантеми, серце заморожує. Радість подарунка триває 2 тижні і більше.

Навіть 2-3 великі яскраві квіти можуть стати красивим букетом, і якщо додати в якусь сором'язливість хризантем і різні яскраві трави, чагарникові маленькі троянди, це вже стане роботою мистецтва.

10. Ці ароматні квіти можуть стояти в вазі досить довго. Після того, як букет трубчастих лілій став для мене більш ніж 2 тижнів. Але через сильний запах, не всім сподобалося. Не кладемо букет лілій в спальні.

11. Гіацинт
Гіацинт неймовірно популярний навесні, взимку, влітку - і коли ви хочете! Якщо взимку ми задоволені цією рослиною в горщику варіантом для гасіння, то навесні і влітку можна висаджувати його в саду для різання. Я люблю гіацинти в букеті без сторонніх рослин, але можна доповнювати їх іншими весняними рослинами, якщо ви хочете. Вартість 7 днів.

12. Ця красива рослина входить в Червону книгу. У лісі я не підняла свою руку, щоб забрати букет з викопаних квітів, замість того, щоб я викопав трохи і висадив на сайті.

Зараз у мене є море лілій, а для приїзду весни в будинок я можу легко зробити невеликий букет з них. Ці квіти люблять росіяни протягом багатьох років, букети з них радують і пахнуть неймовірно красивими. Що заважає вам зробити їх на сайті?

13. календула

У класичному розумінні календула невелика рослина з гострим ароматом і апельсиновими стаканчиками. На сьогоднішній день звичайні квіти завдяки вибору стали незвичайно терористичними, що робить ці стійки рослини також привабливими для різання. Наприклад, з висоти можна згадати календар «Золотий імператор» з великими терористичними квітами помаранчевого кольору, на внутрішній стороні темного відтінку, висотою близько 60 см. Крім привабливого зовнішнього вигляду, вона також слугує «фітосанітарним».

Красивий сорт середнього розміру для різання я мав «Рожевий сюрприз» – висота до 60 см, діаметр мутного золотистого крему з рожевим відтінком суцвіть досягає 10 см, які ви згодні, досить багато для нігтя. Невеликі трубчасті пелюстки цього сорту темні за кольором, які вигідно відтіняють приємний колір рослини. З короткої стежки мені сподобалося сорт календули «Абрикос Помі», його висота ледь досягла 25 см, дуже махрові голови, пелюстки яких фарбуються в пастельно-апрікотному відтінку. Діаметр суцвіття становить всього 5 см, але крім естетичних властивостей сорт також має лікувальні властивості.

14. алея

Тексти пісень, а це означає: Не кожен знає, що алей є справжнім луком. Один з його роду. Це може здатися смішно, але від власного досвіду можна сказати, що декоративна лука з великими головками-«бульцями» добре виглядає не тільки в букеті з іншими квітами, але і в самостійному складі.

Такий «бідар» здатний радувати мешканців будинку близько 7 днів.
Не так давно я бачив в квітковому магазині алею з суцвіттями яскраво-зеленого кольору, діаметром не менше 20 см.

15. utsonia

Хочу закінчити список з непристойним гістьм наших садів, тільки починають отримувати популярність. Я нещодавно дізнався про цю красиву рослину, я повинен поділитися! Utsonia (Watsonia) є багаторічною рослиною і досить високим, до 2 м. Крім того, будучи дуже декоративним в саду, його квіти розташовуються в красивих щільних букетах. Його незвичайність полягає в тому, що він здатний цвітати восени, взимку, навесні, але коли настає літо, період відпочинку надходить для неї, це пов'язано з південним походженням квітки, де літо круглий рік. Важко виростити навіть в бідних грунтах, це рослина не переносить затінення.

На стеблі близько 20 квіток на головній осі і на боці близько 10. Квіти дуже великі з дуже приємним ароматом, відтінки густі від темно-рожевого до фіолетового. Листя густі, довгий, з білою смугою. Сорти хреста найчастіше запрошуються в сад. Рослинні цибулини (повторні бути придбані між вересня і жовтень), так як після посадки насіння цвітуть тільки через 3 роки.

Utsonia вже недавно культивується в середній провулку. Садівники вважають, що простіше виростити цю красиву рослину на півдні Росії або з постійним доглядом в теплиці.

Джерело: www.7dach.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное