10 Щоденні заходи, які є придатними для здоров'я

Більшість людей не намагаються знищити здоров'я. Але іноді ми просто живемо звичайним життям, ми не думаємо про все, а потім BAC! Він стає недобрим, з'являється втома, голова починає боляче або деякі інші недуги проявляється, що викликає багато проблем. Ми часто не розуміємо, чому це відбувається.

Добре, один з десятих чинників, описаних в цій статті, може бути відповідальний за те, що ми завдаємо шкоди нашому здоров'ю, навіть не знаючи його.

Подивіться на цей чоловік сидить на комп'ютері. Це виглядає добре, не це? Але насправді робота на комп'ютері може значно завдати шкоди здоров'ю. Подовжена робота за неправильно налаштованим монітором призводить до деформації і головного болю. Сидіння протягом тривалого часу викликає вимушене натягування м'язів голови, шиї, плечей і рук, що призводить до остеохондрозу і тунельного синдрому зап'ястя. При роботі комп'ютер створює електричне поле навколо себе, яке деіонує навколишнє середовище, а дошки і випадок, коли нагрівається, також випромінює шкідливі речовини в повітря.

Щоб мінімізувати шкоду від тривалої роботи на комп'ютері, важливо не тільки правильно облаштувати робоче місце, але і сидіти так, щоб монітор розташований на відстані не менше 45-70 см від очей, але і регулярно бере перерви в роботі - не менше 10 хвилин на кожну годину. Також, дихальні вправи, прості вправи на плечовий свічник або прості вправи для очей принесе чудові переваги.

Багато хто з нас, в щітці роботи або навчання, може з часу або постійно роси на олівці або ручки. Здавалося б, що це не найбільш шкідливе заняття. Але перше враження неприпустимо, тому що варто враховувати, що прикуси канцелярії, ви пошкодили зубну емаль, і якщо середовище стало обсесивним, то, що зачепить тверді предмети, можна навіть подрібнити коріння зубів. Крім того, варто враховувати, що причина цієї звички є надлишок тривожності і напруги, який людина намагається скидати в цьому незвичайному вигляді.

«Якщо я не збираюся до пляжу, я можу піти поза без сонцезахисного екрана, і я буду добре». Але це не зовсім вірно! Не тільки це захистить вас від шкідливих УФ-променів, він також допомагає вашій шкірі залишатися молодим, і ми всі хочемо, щоб тримати молоді якомога довше, правильно?

«Що робити шкарпетки в ліжку?» Власне, що має бути розумним. Після всього ясен на шкарпетках може вплинути на кровообіг в ногах, а також запобігти венозному відтоку, викликаючи тяжкість в ногах. Якщо шкарпетки виготовляються з синтетичних матеріалів, вона запобігає шкірі від дихання, а також викликає потовиділення.

“Коли я знаходжу душ щодня, я нічого не робив.” Насправді, ви робите. Щодня мийка під гарячою душовою кабіною, і навіть при використанні відокремлюючих засобів, ви нездатково змиваємо епідермісні ліпіди, які допомагають вашій шкірі зберігати вологу.

"Я чую стрибки добре для вас." Я шкода, але навіть тут ви повинні бути обережними. Йогінс збільшує ризик артриту, переважно в колінах, які обліковують на максимальне навантаження, особливо при роботі на асфальті. Якщо ви вирішили запустити, то слід звернутися до лікаря, і в той же час уточнити, чи є у вас протипоказання до роботи.

«Я можу їсти лимони, нічого не виправда з цим». Про нас По-перше, варто враховувати, що лимони протипоказані при виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, хронічному ентероколіти і панкреатиті, а також гастриті з високою кислотністю. Слід також бути обережними при прийомі великої кількості лимонного соку, так як він може знищити зубну емаль, тому в таких випадках її слід розвести з деякою кількістю води.

«Чи ви кинуте попкорн, коли ви переглядаєте фільм?» Не скажімо, що це шкідливо. На жаль, це шкідливе! Якщо ви не врахуєте незначні факти, які попкорн може пошкодити зуби, застрягти в проміжки між зубами і викликати карієс, то обов'язково варто звернути увагу на його склад. Після того, як до неї додано багато смаків, підсилювачів смаку, жиру, великої кількості цукру або солі та інших добавок. Найбільша небезпека - масло, яке використовується для смаження. Не тільки робить його попкорн дуже висококальорією, але це також може викликати проблеми легень. Адже при нагріванні олії з діацетилом, який використовується в виробництві попкорну, утворюються токсичні речовини, які можуть вплинути на легені.

У арсеналі сучасної дівчини є фен. І висихає волосся феном після кожного миття голови, ми навіть не думаємо про те, що завдати шкоди здоров'ю власного волосся. Але після довгого застосування фена, волосся стає сухим і ламким, а кінчики починають розбити. Ви можете, звичайно, покласти їх для того, щоб обережно доглядати і поживні маски, але якщо ви продовжуєте регулярне висихання мокрого волосся з дуже гарячим феном, їх стан поступово і безперешкодно погіршиться.

«Чи можу я сидіти в офісі? Задоволено шкоду від сидячої роботи. Відомі британські вчені провели дослідження та виявили, що люди з віком від 10 років раніше, ніж їхні активні однолітки. Ризик виникнення інфаркту підвищується до 64%, якщо ви сидите на столі більше 6 годин на добу.

Джерело:fresher.ru

Джерело: /users/1080