342
Секрети вирощування люпину в країні
Багато люпини вважаються дикою квіткою без інтересу. Я дуже сподобалося, але він не виріс біля станції. Грунт кислий, твердий торф, не підходить для цих рослин. Він любить супи і легкі ломи, слабокислими або нейтральними. На продаж зараз великий вибір гібридних багаторічних люпин різних кольорів. Я купив пару сумок з різнокольоровою сумішшю, а з друзів Я збирав насіння звичайного фіолетового. Навесні кладемо на попередньо підготовлене ліжко. Зимою вони залишились навіть менше. Моя мрія загусток різнобарвного блиску здавалося неможливим, але влітку кущі добре вирощували і цвітали, демонструючи їх колір. Фіолетовий був більше інших. Восени я збираю насіння і просто розсіявши їх під вишні, обліпиху, смородини і т.д. Навесні я знайшов дружні пагони, а взимку добре, міцні кущі зліва. Поселення на сайті можна вважати завершено. Залишилося розкласти люпин вздовж краю кріпача, вздовж дороги. Тут були бур’яни. Я не мав можливості підготувати посадковий майданчик. Позбавляючи насіння в цю траву, як викинути їх. Як справляється з такими конкурентами, коли ледь пережили в комфортних умовах на ліжку? Але досвід осінньої посадки довели дуже хороший. Я вирішив спробувати його в невеликій області. Коли насіння люпіна дозрівають, але ще не заливають з їх будинків (под тріщина відбувається близько 8-10 днів), змащують бур'яни і знезаражують стебла люка. Для компанії додано стебла турецьких гвоздик, а також насіння. І вона працювала! Через рік, як люпін, так і гвоздики цвітуть. Звісно, гвоздика не була настільки шикою, бо вони виросли без найменшого догляду. І відноситься до багаторічників, які бажано виростити як дворічної. Лупін відмінно росте без догляду, так як на краю копченого піщаного грунту без застою води.
Якщо ви використовуєте розмноження насіння, то lupin дає розщеплення кольором. Фіолетовий є найбільш домінуючим кольором, і білий втратив найшвидшість. Чи можна отримати насіння чисто-граду, тільки якщо спостерігається простора ізоляція. З тих, хто я збирав себе, в основному виявився синій, фіолетовий, рожеві тони. Можна використовувати ріжучі, весняні кореневі гнізда або бічні пагони в пазухах листя, які розвиваються влітку. У мене є плани для найкрасивіших. Вже один претендент. Моє насіння перетворилося в дивовижне, практично біле забарвлення з бузком-рожевою сіллю.
Я шукав багато блиску, щоб легко отримати благоустрій грунту, пригнічує пригнічення, красиві квіти, мульчуючий матеріал і підживлення. Тоді прийшов наступний етап, коли колір став важливим для мене. Я купив дві сумки білого і червоного кольорів. З огляду на свій досвід, посадка була проведена восени, з сухим насінням до глибини не більше 3 см, в спеціально виготовленому ліжку. Лупін не переносить вапняні і кислотні ґрунти. Для цього потрібен фосфор і калійні елементи. Так додано золи, доломітове борошно і суперфосфат, пісок, деякі глини. Немає поливу. Насіння Lupin проростають вже при температурі 2-3 градусів, переносять заморозки до -5,-7. Зібрані свіжі колекції мають дуже корисну функцію. Вони не в змозі проростити, поки є період дозрівання, який триває 2-5 місяців. Осінній посадка повністю звільняється від ризику передчасних пагонів. Я мав насіння в моєму розпорядженні, що зберігся більше року, тому вони не мали такої гідності. Скоричення і набряки в природних умовах чітко вигода. Стрічки були дружніми і міцними. У постійних місцях біло-червоні сидіння від одного. Lupin має кореневу систему стрижня, тому потрібно відразу висаджувати в постійне місце або посадити 1-2 реальних аркушів в фазі. Червоний дав місце під сливою, білим поміщається поруч з деревом. Під сливом добре оселилися, швидко незварені, цвітуть наступний рік. Вони кажуть, що якщо він цвіте в рік посадки, це буде недовговим. Лупін не хоче рости під дерево. Я страждав протягом двох років і повністю з'явився. Підвищена кислотність, відсутність світла і вологи призвело до смерті рослини.
Lupin невибагливий, але він буде рости без догляду тільки в підходящому місці протягом 5-8 років. Ця фігура залежить від умов і призначення вирощування. Річний урожай насіння ослаблює рослину, що призводить до більш швидкого опадів. Я ріжу кущі в кінці цвітіння, де вони потрібні для першої половини літа. На початку і повну фазу цвітіння я обрізаю для переквіту в кінці сезону. Восени вирізати всі квіти і залишити листя. Висота обрізки 3-4 см. На нижньому рівні рослини стають виснажені і можуть вмирати. Я залишила мінімальну кількість насіння. Я використовую зелене різання для мульчування, для приготування рідкого годування тощо. Lupin не є на всіх агресивних, відповідно до цієї технології, це не дозволить самовідвідвідування, не буде красти сусідам. Він проходить благородно, відповідно до його попередньо відомих розмірів. Тому, при плануванні, залиште відстань не менше 50 см.
У квітковому саду виросло 3 кущі люпіну, висаджують землю для подальшої посадки і прикрашають краєвид. Час прибрати їх. Ці квіти мають ще один секрет, що я використовував успішно. Влітку в фазі цвітіння люпіна, сплячі нирки стають непридатними. Я зрізаю кореневу шийку з плоским вирізом і відправив їх в компост. Всі зелені і коріння залишаються на добриві. Я не побачила будь-які проростки люпіну в цьому місці.
Тут простий, на перший погляд, квітка має безліч секретів і особливостей. Його краса і невибагливість може виграти серце будь-якого садівника.
Джерело: vcvetah.ru/