Ми знаємо, що цукор шкідливий, але ми все одно споживаємо його щодня. Все скрізь: не тільки в солодощі, але і в ковбасі, шині, майонезі, хлібі, соусах, навіть дитячій їжі не обійти цукор. Виготовляючи цукор у великій кількості також призводить до діабету, зайвої ваги і навіть раку. І є більше і більше пацієнтів. Єва О. Чауб вирішив провести експеримент. В цілому сім'я вирішила відмовитися від цукру на рік. І навіть написав книгу про те, наскільки важко було для них і чи варто це.
Р
«Час невидимий зовнішній вигляд, але я відчув, що довший я не їсти цукор, краще я відчув.» На день народження мого чоловіка я переконався в цьому. У нас була умова: один раз на місяць ми можемо вибрати якийсь солодкий десерт для всієї сім'ї, і один раз чоловік має свято, давайте йому вибрати. У вересні ми помітили, що наші смаки змінилися трохи. Ми не любимо ті солодкі ночі раз на місяць. А коли я бачу торт з банановим кремом на день народження чоловіка, я помітив, що щось було дійсно змінено і досить багато. Я не хотів цього торта, я не можу навіть закінчити мій шматок, це було так солодко, що навіть мої зуби почали боляче. Моє серце було блювання, мої вуха робили шум, і я відчував страшний. Я мав лежати, бо мій голова заспокоївся. Хорор простий, я коли-небудь відчував так погано? Чи не помітив його перед тим, що цукор вже в моєму тілі? ?
Після нашого експерименту я підрахував кількість разів діти пропустили школу в рік, а різниця була величезною. Моя найдавніша дочка Грета пропущена школа 2 рази, коли ми не їсти цукор, і 15 разів на рік до нашого експерименту! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але ми маємо власний підхід до нього. Ми з'їсти менше цукру, спробуйте вибрати з звичайних продуктів, в яких немає цукру, і десерти з'їдають з особливої нагоди. І я думаю, що мій фігура говорить спасибі. Я не втомився, як я використовую. Коли люди навколо мене отримують грипу, я не боїться піти і дати дітям ходити. І якщо ми хворіли, хвороба йде швидше і простіше. В цілому, ми отримали менше хворих. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Варто.
Всім відомо, що цукор не вітамін. Але хто б подумав, що через нього ми могли б бути набагато більш слабкими, більш хворими і втомилися швидше? Я завжди думав, що цукор є чистою енергією, навіть якщо це погано для вашого тіла.
Джерело:ofigenno.cc
Джерело: /users/1077