Представництва нашого дитинства - фотозвіт

У нашому маленькому житті були всі цікаві та ігри, всі правила та концепції. Суди були мірою відносин і грибами дружби. Як виявилося, найсильніші дружби життя. На подвір’ї жив як великий одномісний організм.

Він приховується взимку. Прийняття для малюка, який день переплетений навколо великого слайда, який був побудований і заливив весь світ. З перших теплих весняних днів він прокинувся на активний життя, який підлягає тільки пізньої осені. У дворі був Всесвіт.

А село з патриархальною правовою структурою, незважаючи на те, що тут мешкали центр міста і пролетаріат.

Всім відомо про один одного, до внутрішніх деталей. По суті, дворик був таким же громадою в розширеному форматі. Не можна приховати його в сумці. Ні радості, ні сорбіт, ні. Я пам'ятаю кілька гучних весіль, які відсвяткували прямо на дворі, де з'явилися стільці та столи.

Я пам'ятаю голосні скандали з виходом в громадськість. Все було просто і просто, як в кінофільмі «Мар'їж в італійці». Не потрібно розбити комедію.

Ієрархія віків і цінностей. Кошти зайняли гроші. На двох великих дерев'яних столах, мусольових картах, сонорально груббі кокчелі dominoes або мудро над шахи.

Згідно з інтересами, кожен з груп мав власний кут для занять. Але все ще, все разом, все в простому вигляді. Також був «відповідник», всі загустки акаї та товстої трави.

Для хлопців, як мені, це був напівзаборонений, запрошення країни, всередині. Допомагали пити і вставити сильне слово до мови, обговорити питання пресування. Не допускається в дворі.

Будь-який дорослий, дивлячись на мене, може зробити зауваження до будь-якого молодшого віку, і ніхто не підніме алечку: «Як ти бачиш щось на шахті, шахті!» Навпаки я б подякував вам за витягування часу.

Картина молочних коктейлів пити пиво в пісочниці або на гойдалці, так як сьогодні було незрозуміло розуму. Навіть Куря, головний бій двору і аман всіх хлопчиків, які в цей час був восьмий, сором'язливий дим в дворі, хоча він був дозволений рандом і віком. Що про бозе? Сам Куря подряпинить будь-яке скелет в одній спробі за смаком заборонених фруктів.

Я не пам'ятаю безглуздого натовпу на дворі. Завжди до горла. На додаток до футболу, фіксаторів, ляпасів і - свого роду міста - "цар", ми розбили в групи для гри війни. Нагріті дебати тільки викликали поділ на «ус» і «Німці».

«Німецька», звичайно, була пастка. Я вирішив багато. Зброя з липовими пістолетами і іграшками, ми почали простежити операцію, щоб відстежити один одному. Він виграв.

Тактика і стратегія, необхідні рейди в сусідні двори, хоча це не те, що ми були заборонені зробити, але це не привітало.

Улітку гомілки з'явилися біля кожного будинку на асфальті. Це класика. Це була назва гри дівчата грали. Як серйозно були козацькі робери? На лавках, розіграли зіпсований телефон. Або вони складалися своїми руками з катером і довелося таємно перемістити щось.

Дівчата постійно стрибають по гумці, в'яжуть щось, вишиті і зберігають свої розписні блокноти з цікавими віршами, анкетами для подруг і фортунніх казок.

Хлопці мали свої ігри. Характерними рисами були застосування яких-небудь заборонених, запобіжних дорослих і небезпеки для здоров'я. Ні, не наркотики і секс, як багато людей думають. Kid's веселощі є slingshots, sapods, бунгало і, звичайно, ігри з пенкніфе!

Ніж був символом потужності і був використаний для ігор позашкільної школи. Найвідоміший ніжний матч був названий Землі. Два гравці звернули велику коло на землі, розбити навпіл. Необхідно кинути ножем в шматочок ворожої землі і її положення визначали, яку складність буде йти в окупант.

Зіграно до тих пір, поки один гравець не мав місця на землі, щоб поставити його стопу.

Але голоси почали звучати: «Саша, додому», «Ліна, додому». Він був батькам, які привозили дитину додому. Ми знову зустрілися.

Увечері з'явилися підлітки, зібрані в альтанках, поспілкуватися, загинув, хлопчики труться на гітарах. З'явився перший симпатія і любов.

У дворі був всесвітський сквер. Це був дитячий майданчик для кожної гри, наша фантазія може розповісти нам. "Стіки-кальмарелі для себе", "Лапта", "Фішермен і риба", "Пікети". Також дуже популярні були кулькові ігри, такі як "Квадрат", "Ten" і "Buncers".

Основою сюжету та рольових ігор були взяті самими «модними» фільмами на той час – «Елюзивні авангари», «Чінгачук» або «Три мускетери». Всі ці ігри були захоплюючими, з сценарій прозорості та дуже мобільними. А після скринінгу «Робін Ходу» на телевізорі весь дворик вигорнув домашні банти.

Коли сусідні сади почали дозрівати яблука, операція почала відслідковувати ті, які більше не викликають жорсткості і затисків від кислоти. Яблуневий дерево «розглянуто».

Боротьба не прийшла до голови, але «право на поході» Один спосіб або інший, яблука не встигли дозріти, хоча не було нестачі вітамінів. Просто грайте і братство, а також мисливський хвилювання.

Особливу темряву таємницю, буквально і фігурно, покрили рейди на підвалах, де були поширені пантри. Необхідно було отримати ключ або знайти петлю в короченому вікні, так як ми відразу стали флибуси, беручи дошку, нахиливши дошку. Чинники зберігають всі необхідні і непотрібні тампони.

Верхня удачі піратів був трилітровим компотом або варенням. Він був бенкетним горою.

Не можна сказати, що дорослі не знали про наступний рейдер і його нібито учасники. Але якщо закрити очі, письмо за ніжний вік. По-великим, не було нічого крадіжки.

Багато охолоджувачі можуть літати за несанкціонований вхід в горищ, звідки під керівництвом даху підійшов «сходові вікна». Про нас Тільки пара разів ми, в компанії вирощених хлопців, кладемо на похилому, теплому покрівлі, слухавши історії і пом'якшуючи страхом і захопленням.

У прикордонній зоні між нашими та сусідніми двориками було рослинним.

У серпні Салабони, які нас, мали величезну відповідальність, щоб відслідковувати прибуття кавунських вантажів. Як тільки я побачила його, мені довелося підірвати і помічати старших хлопчиків перед конкурентами.

П'ять або шість хлопці допомогли два п'яні навантажувачі кидати кавуни, для яких ми допустилися, щоб розкачати ще стільки, скільки ми перевозили. З утрудненням, з короткими ярусами, що керують неоцінним навантаженням на подвір'я, ми сідаємо в колі і почали джгут. "Реконнесанс" мав право поділитися на парі з ліктями.

Червоні дні календаря були спільні поїздки в кінотеатр. Ми не взяли на себе. Таким чином, будь-який візит до фільму повністю здавав дах.

Суд проживав, даючи сюрпризи і відкриває щодня. Пам'ятайте, що сьогодні це затишний світ, мимоволі порівнювати з чим зараз. До багатьох, він зданий тісним, знебочений цим колективним життям і силою «підконтрольних люд». Я бажав соліду і особистого світу, де ніхто не прилипає носа. Ну, тут ми йдемо.

Тільки, знову, з сьогоднішнім розумом, ви усвідомлюєте, що не терорист з гексогенською авосикою або педофілом - тоді ніхто не знав слів цього - не знаходилися. Ні, миша не ковзала. Кожен погляд. Любов і ненав'язлива, дружба, заздрість - все з того ж каульдро.

Бажаєте... Брюки на колінах ...
Руки в свіжому вигляді подряпини, обличчя в...
Як були зроблені всі дружні візки,
Старі колеса, які знайшли в пельмені.

І під вітром гумки тушуть з горщика,
Ми втратили наші треки в кропиві...
А потім з колонки, суєта вода.
Випивання швидко, засмічення ... Яка ніжка була...

Пам'ятайте яскраві кольори на наших ліжках,
До речі, з високою доступністю.
Чорний хліб на 16 ст.
Вентилятор, який безглуздий в літо.

Ми провели весь день в незмітних аргументах.
Повернення додому для освітлення вогнів.
На річці тривалий час ми порушили,
А практично не може сміятися.

Ми залишили вранці після їжі наш сніданок.
І ніхто не знайшов нас.
Ми не маємо мобільних телефонів (право!).
Ми можемо грати нескінченно!

Ми можемо їсти багато торта.
Але ніхто не отримав жиру – ми завжди...
І як смачно це було, для просто копійки,
На гарячому добу на водному ринку!

Ми вистилаємо вишні в кольхозовому саду,
Ми звикли боляче від мами трохи пізніше.
І, спати з усіма тага, вони зробили іграшки,
І відігравав футбол в нашому дружному дворі,

І ніхто не їде велосипед в шоломі,
Ми боролися, наші руки розбили ноги іноді.
І ніхто не міг, якщо що-небудь сталося,
З попереднім скаргою до суду... У будь-який час світ був різним.

Ми не мали відеоігри або налаштову коробку.
І комп'ютери, теж. Але були друзі...
Ми не летемо за найближчий будинок.
Дивіться дитячий фільм Ми не знаємо ні.

На сьогодні ми не мали охоронців безпеки.
Інтеркоми та коди вхідних дверей
Як вижити в цьому світі?
Відтепер, життя не... чимось розтріскається в ній.

Прокочується, розсипається, витягується з доріжки.
І застрягти в вимитий дощ іржі ...
Далі ми мали право вибрати.
У випадку, якщо у вас виникли проблеми з ризиками.

Ми навчимося стояти в нагрітих дебатах.
Відмова, погляди та думки...
Ми дізналися, як створити, і ми любимо красу.
Нічні вечері в нічний час.

Напередодні цього року наша дитяча та юнацька молодь.
Перш ніж уряд зробив справу,
Продається за свободу - тріщини, чіпси,
Інтернет для імпульсів душі дитини.

Ні, тепер все добре і тільки з згодою.
На екрані телевізора заборонено
Я втомлюю себе в комфортному дитинстві.
Проведення мого щасливого квитка в грудях

Джерело:fresher.ru

Джерело: /users/1080