Коли проблема є розчином

Кожне захворювання розглядається як проблема в певній мірі. Якщо ви хворіли, це у вас спосіб. Навіть якщо уважно ігнорувати, симптоми мають звичку вийти в неправильне місце і в невірному часі. Вони симптоми захворювання.

Він також приймається в суспільстві: хвора людина зазвичай сприймається як хтось, хто потребує лікування. Хто може порадити щось - від особистого досвіду, диких чуток, або просто хороший лікар. Хто не може, іноді також раджу – в нашій країні це прийнято – ви не будете радувати, ви будете відомі як небайдужий.

Іноді хвороба заважає дуже багато. Поговорити людей, наприклад, або зробити те, що ви любите. Або просто жити спокійно і з задоволенням.

В цілому ви можете практично завжди відкрито дивитися на захворювання, як щось потрібно боротися, лікувати, перенести, приймати, чекати. Кожен розуміє це і кожен підтримує його.

Так як хвороба заважає, вона зазвичай пов'язана з сильними почуттями - гнівом, подразненням, розпадом, безпорадністю, страхом, сором'язливістю.

Почуття, як правило, рідше, ніж сама хвороба, але вони зрозумілі і виправдані, принаймні для пацієнта.

Наприклад, Anya любить котів. Ані розробили алергію на коти. І кішка дала. І всі розуміють, що Anya шкода, кішка шкода, таблетки рекомендується. І кішка була кохана, і Ana є сумним і твердим.

Кожен розуміє, що часто виникають такі історії. І Ана не розуміє, що ця історія, як і будь-який інший, має приховану сторону.

Очевидно, що кожен бачить. Прихована - що помітити некомерційні, неприємні, страшні, болісно складно. Приховане значення захворювання.

Якщо у нас є сміливість, то ми бачимо, що хвороба є розчином. Розчин для пацієнта. Вирішуючи складну ситуацію, виправляючи складні почуття, причину, щоб закінчити щось, можливість поставити з чим не подобається.

З точки, прихованої про алергія Анини до котів можна сказати наступним чином:

до Мені важко подивитися на мій кіт. Вона заважає так вільно. Вона довіряє її тіло і дає йому достатньо відпочинку. Вона рухається так сексуально і з таким задоволенням, що я просто не можу дивитися його.

Так очі набрякають і поливають. І свербіж. Роздратування.

Це робить мене дуже сердитися, що я припинив, дозволяючи мені рухатися так. Життя з такою насолодою. Це так безкоштовно і сексуально. Не для мене більше, я думаю. Я одружився зараз.

І я не можу побачити мій кот. Я не можу дихати поруч з нею. Шукаю в квартирі. Це не була справа до, я був дрібним з моїм котом. У мене були коти всі мої життя. й

Я одружився весною... Я не можу дихати кішки. Я хочу подумати, що це через її, тому що інакше я повинен думати про життя. Я не хочу змінити себе, я не хочу думати про шлюб. Полегше давати кішки.

Я шкода. Я кинувся багато, але я вирішив відмовитися від неї. Поміняти себе страшно. Я алергію на мій кішка і треба віддавати його. Лікарі кажуть, що є алергія. Це екологія. Кожен підтримує мене. Всі мої коти Ну, я знову торкнувся.

Як лікувати це?

Розуміння того, що людина отримує через хворобу. Ви можете просто писати на папері: коли я хворий з ним, то я... Я постійно...

Ви можете спробувати себе, ви можете з психосоматичним психологом.

Важливе питання при виникненні захворювання?

Дуже добре писати час або дата, і просто перерахувати те, що ще сталося в цей час. Наприклад: Я пройшов іспити, моя мама подарувала брату, на вулиці придбала собака і т.д.

Ще один хороший, але складніше питання: якщо це не було для цього захворювання, то що б я відчував?

Таким чином, крок за кроком ви можете переходити в приховане значення захворювання, яке є розчином.

Джерело:apokrov.ru

Джерело: /users/1077