327
Сухі квіти в саду - краса цілий рік
Ми не часто бачимо квіти в наших садах. З великою кількістю літніх квітів ці квіти грають роль другого плану. Багато людей, позбавлених їх. І за ніч. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ім'я сушених квітів несе дотик плетіння, тому я не люблю його використовувати. Безсмертність є більш відповідною назвою, але вона також подряпинає душу трохи. Розглядаються думки про перебіг часу. Я люблю індивідуальні назви цих рослин. Helichryzum, статистика, хвіст, місячний і т.д. Красиві і загадкові імена.
Довгий час я сприймав ці квіти як щось штучне, підходить тільки для флористичних прикрас, але спробувавши виростити їх один раз, зрозумів їх універсальність і пластичність.
Я використовував дрібно-фруктові декоративні гарбузи для подарунків довго. Я вирішив додавати гелічризум до них. Я купив його в магазині, в красивій упаковці. Назви квітів, що включені в цей набір, не дали. Я не доглядав. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Фотографія пообіцяла красу і пишність.
Квіткові суміші добре висаджують відразу в постійному місці. Я ходив через період висівки, тому сортував насіння за зовнішнім виглядом і висаджують в індивідуальних контейнерах. Стрічки були дружніми і міцними. Я не знаходився. На початку травня вона висаджувала під плівковим притулком, разом з іншим квітковим розсадою. Але природа нагадувала мене, хто був майстром землі: ураган розірвав мій маленький парник, а наступні триденні заморозки закінчили ніжну розсаду квітів.
Однак більшість висушених квітів залишилася живим. 5 червня вони висаджували в постійних місцях. Вирощування великого, практично без догляду. Рік був дуже дощовий і холодний. Я думав, що це було погано для моїх квітів, але практика показала інакше.
Квіткові кущі активно підвищують обсяг і квіти значно більше, ніж очікувані. Але вони цвітуть після дати Підвищена вологість спровокувала вторгнення равликів, які знищили все на своєму шляху. Мій шик локони дивилися незліченними, і один пізній сорт ніколи не цвітався. Квіти втратили декоративність з кожним дощом. Тільки мої експериментальні квіти радують. До дощу додають зелень до них, а равлики вважали їх не дуже смачними. Я думав, що я руйную композицію, якщо я почав ріжучий гелічріжум. Я кладаю їх для цієї мети, але виявився по-різному. Я чекав гарного сюрпризу. Виявилося, що вирізати їх тільки для хорошого. На місці одного зрізаного квітки нові зростали Тоді я шкодую, що я зрозумів його занадто пізно. Варто відзначити, що в міру збільшення кількості, розмір квітки зменшується. Це загальне правило для рослин. Якщо ви хочете великий фрукт або квітка, не створюйте або позбавляйте конкурентів.
Для гелічризума не дуже важлива момент різання. При висиханні бутони відкриті, квіти розширюють їх пелюстки ширше. З одного куща можна отримати повністю інший матеріал, вибравши різні етапи розчинення квітів.
Статистика була готова в липні. Я зрізаний досить трохи за букет соняшників, плануючи зробити основну частину на початку серпня. Спочатку я захоплюю дику квітучу, потім зрозумів, що я був пізно з вирізом. Для статистики, на відміну від helichryzum, часовий інтервал, в якому виготовлений зріз, дуже важливий. Найкращий час для цього є початком розчинення кисті квітки. Матеріал пізнішого зрізу, я не хотів дуже багато. Якщо перший момент пропущений, то залиште ці гілочки для цвітіння на клумбі.
Виявилося, що при висиханні в сонячному місці (вікна), стебла втрачають свій зелений колір, а квіти зберігають їх колір. Я намагаюся висихати в темряві (дивний кут під дахом) тримати колір ближче до оригінального.
Хвіст і бог виріс без участі, здоровий і красивий. Ми прикрашаємо квітник до кінця осені. Абсолютно невибагливі і вдячні рослини. Я спробував вирізати на різних стадіях розвитку. Більшість всіх, я хотів результат, коли вуха досягали свого призначеного розміру, але ще не почали змінювати колір. Пізніше ріжучий стає сірим, швидше крихтиться. Наступного року я не бачу Самозу. Для мене це важливо, тому що я боїтеся влаштувати агресора своїми руками, як Кисліца і невистьян.
Я знав імена кольорів. Helichryzum, статистика, хвіст, змія дуже легко розпізнати і пам'ятати. Серед них виросла таємницю, ім’я якого я не міг виявити. Шикарний, м'який, злегка сливий, з сріблом, круглий, листя зріс активно. Кущ, віддалено нагадує лопуха, добре виріс, але не цвіте. Я думав, що я не маю часу в цій погоди. В осені був настільки елегантний, що я відчув, щоб витягти його.
Навесні я зустрівся з незвичайним срібно-пурпуровим кущовим кольором. Я не зрозумів, що це моє минуле. Супутник погане його для декоративної капусти, що вдалося вижити зиму. Звісно, більшість листя страждали від зимівлі, але після санітарної обрізки кущ ставатим. Зрозуміло, що це багаторічник. Квіткова рослина швидко завоював бажаний розмір і разом з незабутньою нотами, розквітається насиченим фіолетово-фіолетовим кольором. У всіх його видах були прочитані функції з журналів, але ім'я опущена. І тільки коли я бачив сівалку, всі сумніви впав. Це різновид фруктів, які використовують флористи. Він був місячним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Єдиним розчаруванням був непристойний равлики. Вони просто закохуються в любові з другим місячним місячним, повністю забуваючи про флюси. З гострою краплиною в загальній кількості равлів на ділянці, порівняно з минулим роком, використання блакитів, ці шкідники зіпсували всю красу. Але насіння добре дозрівають.
Я ріжу гелічріжу і статистику перед плодоношенням, тому я не можу судити можливість отримання їх насіння. Я завжди хочу нового, тому я купую свої улюблені рослини інших сортів і кольорів. Як виявилося, висушені квіти на будь-який смак. Різні кольори, висота і форми. Я намагаюся вибрати короткі сорти як найактуальніші в умовах короткого північного літа.
Всі квіти для зимових букетів були висушені при кімнатній температурі, висушують вниз (коктейль і хвостик), викладають на газети (гелічризум), кладуть вази без води (статична). Вибираємо місця від сонця. Вона збирала кілька букетів, з яких вона взяла квіти в міру необхідності. Я зробив композицію в кошику гарбуза. До неї додали раніше названі рослини, аспарагові гілки з червоними фруктами та китайськими ліхтарами. Ця пара довго живе в саду. З груші-подібного гарбуза зробили вазу, в якій всю зиму втирають квіти вічного літа. Я намагався зробити пасіку (дерева щастя). Він був красивим і дуже яскравим. Сушені дрібні соняшники, які доповнюють букет жовтих статиків.
Професійні флористи часто використовують сушені квіти при виготовленні букетів. Садівники мають рідкісні гості. Я відкрив світ чарівних рослин, які дають нам свою красу протягом тривалого часу. Я зріс протягом трьох років. Продовжити літо на всі сезони. Дуже приємно подивитися на яскраву частину вашого саду, коли інші квіти сплять до весни, під сніговим ковдрою і здається, що минуле літо ми тільки мріяли.
Геличприз:
Лунарія:
Статистика:
Зайчик:
Тапірарі:
Джерело: vcvetah.ru/